Παίδες καλημέρα.
Στην αναζήτηση μου για καρτα γραφικώ είχα γλυκαθεί με την msi gtx 960. Μετά από μία ερώτηση στο αγαπητό μέλος του Enternity κ.Καλκάνη μου άνοιξε τα μάτια για την επερχόμενη rx 470 της amd.Επιπλέον με παρέπεμψε στο forum για περισσότερες πληροφορίες και απόψεις.Θα ήθελα λοιπόν την δική σας άποψη για την συγκεκριμένη αλλαγή καθώς και τις δικές σας προτάσεις για αντίστοιχο budget. Επιπλέον αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για κάποιο site που μπορώ να την αγοράσω αξιόλογα χωρις τρελά έξοδα αποστολής ή ημέρα κυκλοφορίας της rx 470 στην ελλάδα.
Ευχαριστώ πολύ.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αλλαγή κάρτας γραφικών
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Καλή η επιλογή της Gtx 960 φίλε μου αλλά για πριν από 1 χρόνο. Η νέες σειρές τόσο από Nvidia όσο και Amd έχουν σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις από τη προηγούμενη γενιά τους.
Καλύτερα λοιπόν η επιλογή μιας RX 470 για την οποία δεν υπάρχουν ακόμα τιμές μέσο Skroutz και φυσικά ούτε για αστείο να τη πάρεις μέσο Plaisio που την έχει 340 ευρώ...... μια κάρτα η οποία η επίσημη τιμής της είναι κάτω από 200$ και θα έπρεπε να κοστίζει βαριά 230 με τη διαφορά του Φπα.
Οπότε θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες καθώς θα μπορέσεις να τη βρεις από μικρότερα καταστήματα γύρω στα 250-270 ευρώ.
Καλύτερα λοιπόν η επιλογή μιας RX 470 για την οποία δεν υπάρχουν ακόμα τιμές μέσο Skroutz και φυσικά ούτε για αστείο να τη πάρεις μέσο Plaisio που την έχει 340 ευρώ...... μια κάρτα η οποία η επίσημη τιμής της είναι κάτω από 200$ και θα έπρεπε να κοστίζει βαριά 230 με τη διαφορά του Φπα.
Οπότε θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες καθώς θα μπορέσεις να τη βρεις από μικρότερα καταστήματα γύρω στα 250-270 ευρώ.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης