Απορια για πωληση pc

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό Panagiotis54 » 25 Μάιος 2016, 17:36

ευχαριστω man! ευτυχως! :p
Άβαταρ μέλους
Panagiotis54

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό platonxii » 26 Μάιος 2016, 16:29

Για μένα, απλά αγόρασε μια κάρτα του βεληνεκούς της GTX 970 (περίμενε λίγο να πέσουν και οι τιμες, κανά μήνα όχι παραπάνω) και θα είσαι μια χαρά. Παλιός ο CPU σου, δεν λέω, όμως δεν νομίζω ότι θα έχεις τόσο θέμα.

Σίγουρα το να σκοτώσεις ένα λειτουργικό PC μόνο και μόνο για να σκάσεις τα διπλά και να έχεις επιδόσεις 15~20% παραπάνω, δεν το θεωρώ σωστή κίνηση.

Τέλος, δεν βλέπω κάτι για SSD στο σύστημά σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις, βάλε την απόκτησή του ως πρώτη σου προτεραιότητα. Οι διαφορές είναι χαώδεις.
Άβαταρ μέλους
platonxii

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 26 Μάιος 2016, 21:39

Ω ναι, θα συμφωνήσω και εγώ με τον platonxii. Τρελή διαφορά με SSD.
Μέχρι και στο laptop μου έχω βάλει, δεν υπάρχει!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό Panagiotis54 » 27 Μάιος 2016, 09:33

εχω εχω απλα αυτον δεν τον πουλαω για αυτο δεν το ανεφερα γιατι τον πηρα σχετικα προσφατα! χD
τελικα αυτο θα κανω θα παρω ειτε μια 390 ειτε μια 970! thx again!!
Άβαταρ μέλους
Panagiotis54

Δημοσίευσηαπό solitude » 27 Μάιος 2016, 16:09

Παιδιά, όποιος ενδιαφέρεται για GTX970 G1 GAMING ας μου πει...Σκέφτομαι να πάω στην GTX1070 σε λίγες ημέρες όταν και θα βγει...Απλά περιμένω να κυκλοφορήσει για να δω benchmark κλπ...Η κάρτα(GTX970) είναι σε εξαιρετική κατάσταση, εντός εγγύησης, μαζί με το κουτί της και όλα τα παρελκόμενα...Ας το έχει υπ'όψιν όποιος ενδιαφέρεται...Θα αναρτήσω και σχετική αγγελία για την 970 μόλις τσεκάρω τα reviews για τις custom GTX1070 όταν κυκλοφορήσουν...
Άβαταρ μέλους
solitude

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Panagiotis54 » 28 Μάιος 2016, 07:32

για πες και μια τιμη για αυτην ντε....
Άβαταρ μέλους
Panagiotis54

Δημοσίευσηαπό solitude » 28 Μάιος 2016, 08:04

Περιμένω την τιμή της GTX1070 στην Ελλάδα...Ανάλογα με την τιμή της, θα πουλήσω την GTX970...Αλλά όπως το υπολογίζω γύρω στα 230 με 250...
Άβαταρ μέλους
solitude

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 15 Ιουν 2016, 08:54

Δύσκολο φίλε να πουλήσεις το εν λόγο μηχάνημα. Πρέπει να δεις ανάλογες τιμές σε μεταχειρισμένα και να το βάλεις αγγελία.

Σκέψου όμως πχ στη cpu ότι σήμερα μπορείς να αγοράσεις με 90 ευρώ καινούργια 4πύρινη Amd. Όπως και τροφοδοτικό μπορείς να βρεις αξιόλογο γύρω στα 50 ευρώ καινούργιο. Θα πρέπει λοιπόν να αναρρώτηθεις εσύ θα έδινες 90+30 για μεταχειρισμένα εξαρτήματα όταν με τα ίδια σχεδόν λεφτά μπορείς να τα αγοράσεις καινούργια και με 2 χρόνια εγγύηση? Σκέψου λοιπόν ανάλογα για όλα τα κομμάτια που έχεις και βάλε μια τιμή η οποία θα τα αντιπροσωπεύει σαν μεταχειρισμένα.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB