εχω
μητρικη gigabyte h81m-hd3
8gb ram
τροφοδοτικο 350w
θελω να αγορασο evga super nova g2 650w και καρτα γραφικων r9 380 4g μπορο να παιζω βαρια παιχνιδια με αυτα
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
θελω τη βοηθειασας
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Το assassins creed syndicate μπορεί και να παίζει ultra το unity μπορεί να είναι παλιότερο αλλά είχε χάλια optimization αλλά θα παίζει !! Μπορείς να τα παίξεις αυτά τα παιχνίδια πάντως σε High settings
εγώ θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγα παραπάνω να πάρεις μια καλύτερη κάρτα για να κρατήσει και σε μελλοντικά παιχνίδια
εγώ θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγα παραπάνω να πάρεις μια καλύτερη κάρτα για να κρατήσει και σε μελλοντικά παιχνίδια
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
βοήθεια αγοράς πληκτρολογίου
έχω ένα δίλλημα σχετικά με αγορά μηχανικού πληκτρολογίου που θέλω να κάνω .....δέχομαι γνώμες αλλα αν είναι κάποιος κάτοχος των συγκεκριμένων μηχανικών πληκτρολογίων που έχω επιλέξει ακόμα καλύτερα ....είμαι μεταξύ του logitech G810 orion .....corsair rgb mx brown και το steelseries apex M800 το τελευταίο δε μάλιστα είναι η επιλογή μου ...αλλά με προβληματίζει η ποιότητα του σαν πλαστική κατασκευή αφού η τιμή του είναι στα 190Ε ..και τα σχόλια για το συγκεκριμένο διίστανται..και δεν ξέρω αν το χαρώ η το πετάξω ....έχει άποψη κανείς ...παρακαλώ
- minas68
- Δημοσιευσεις : 3
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης