Πριν καιρό είχα αγοράσει ένα wifi repeater από γνωστό κατάστημα Χ, μέσα σε 1+ χρόνο κάηκε και το πήγα για αντικατάσταση , αφού το κάλυπτε η εγγύηση(δεν είχα το κουτάκι).Μετά από 1 μήνα μου έκαναν αντικατάσταση και ρώτησα αν θα έχει εγγύηση το καινούργιο(γιατί το προηγούμενο ανέβαζε θερμοκρασίες) και μου είπαν ότι η εγγύηση δεν ανανεώνεται.
Ρώτησα στη προστασία του καταναλωτή και μου είπαν το νόμο που ισχύει
"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό."
Και πήγα ξανά και τους είπα για το συγκεκριμένο νόμο μου είπαν αν θες πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπία και ζήτα τους εγγύηση εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι.(ενώ το αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα Χ).
Τι μπορώ να κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση ,μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Βοήθεια-Εγγύηση Προϊόντος WifiReapeter
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επειδή μου τα έχουν πει και εμένα αυτά τα κουλά, κατά καιρούς, μην ασχοληθείς καν με το Χ κατάστημα.
Μίλα μέσω e-mail με την εταιρεία του προϊόντος. Εξήγησε τους ειδικότερα,ότι ο λιανέμπορος στο έκανε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με νέο, σφραγισμένο προϊόν, όπως επίσης και τσέκαρε μέσω Serial Number (του καινούριου προφανώς) αν και για πόσο έχει εγγύηση από την δική του εταιρεία το νέο WiFi Repeater που σου έδωσαν. (Μιας και πολλές εταιρείες πλέον προσφέρουν check warrranty μέσω S/N από τα δικές τους ιστοσελίδες)
Γενικά μην το αφήσεις να περάσει έτσι, πάνω από όλα για να βγάλεις εσύ άκρη. Και γω τώρα έχω θέμα με έναν Χ λιανέμπορο, τον οποίο και σκέφτομαι να δώσω στεγνά σε επόμενο radio (for the fluff), που μου έδωσαν πίσω tablet που αγόρασα από αυτούς, λέγοντάς μου να το στείλω μέσω του επίσημου RMA στην Χ εταιρεία του γιατί αυτοί δεν μπορούν να το στείλουν! Λες και αν είχα χρόνο ή διάθεση να έτρεχα στα κούριερ δεν θα το έκανα μόνος μου, αυτούς θα περίμενα...
Όπως και να έχει, ψάξτο με τη μαμά εταιρεία και ξέχνα τον Έλληνα που προσπαθεί να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι νομίζοντας ότι έτσι θα σωθεί.
Μίλα μέσω e-mail με την εταιρεία του προϊόντος. Εξήγησε τους ειδικότερα,ότι ο λιανέμπορος στο έκανε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με νέο, σφραγισμένο προϊόν, όπως επίσης και τσέκαρε μέσω Serial Number (του καινούριου προφανώς) αν και για πόσο έχει εγγύηση από την δική του εταιρεία το νέο WiFi Repeater που σου έδωσαν. (Μιας και πολλές εταιρείες πλέον προσφέρουν check warrranty μέσω S/N από τα δικές τους ιστοσελίδες)
Γενικά μην το αφήσεις να περάσει έτσι, πάνω από όλα για να βγάλεις εσύ άκρη. Και γω τώρα έχω θέμα με έναν Χ λιανέμπορο, τον οποίο και σκέφτομαι να δώσω στεγνά σε επόμενο radio (for the fluff), που μου έδωσαν πίσω tablet που αγόρασα από αυτούς, λέγοντάς μου να το στείλω μέσω του επίσημου RMA στην Χ εταιρεία του γιατί αυτοί δεν μπορούν να το στείλουν! Λες και αν είχα χρόνο ή διάθεση να έτρεχα στα κούριερ δεν θα το έκανα μόνος μου, αυτούς θα περίμενα...
Όπως και να έχει, ψάξτο με τη μαμά εταιρεία και ξέχνα τον Έλληνα που προσπαθεί να βγάλει και από τη μύγα ξύγκι νομίζοντας ότι έτσι θα σωθεί.
-
platonxii - Δημοσιευσεις : 44
Σε ευχαριστώ πολύ.Εκεί που μιλάγαμε ο υπάλληλος μου έδωσε το χαρτί της αντικατάστασης όμως είχε γράψει πάνω το serial number με το προϊόν που θα γίνει αντικατάσαση(νομίζω δεν είναι σε κουτί ούτε σφραγισμένο)Το προϊόν είναι της d-link λογικά μπορώ να μιλήσω με αυτούς να βγάλω άκρη.
-
darkshark981 - Δημοσιευσεις : 64
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης