κάρτα γραφικών

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

κάρτα γραφικών

Δημοσίευσηαπό Diavolo » 14 Απρ 2015, 12:11

Η καρτα γραφικων μου καηκε... :cry:
gtx460 εχω/ειχα.
Μου ειχε βγει παρα πολυ καλη επαιζε μεχρι περυσι παιχνιδια medium/high
εχετε να προτεινετε καποια κοντα στις αποδοσεις της; και κανα καλο+συμφερον upgrade βεβαια δεν με χαλαει. για value for money σκεφτομαι κυριως.
Diavolo

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό nikolios » 14 Απρ 2015, 16:27

Η πιο value for money πρόταση είναι η gtx 970. Αν δεν μπορείς να δώσεις 430 ευρώ περίπου πάρε μια gtx 960 γύρω στα 350 ευρώ (για την έκδοση 4gb μιλάω γιατί τα 2gb δεν αξίζουν). Για λύσεις της AMD δεν έχω καμιά εμπειρία να σου πω.
Άβαταρ μέλους
nikolios

Δημοσιευσεις : 37

Re: κάρτα γραφικών

Δημοσίευσηαπό Diavolo » 16 Απρ 2015, 18:32

Για value for money εννοούσα στα χαμηλά κάνα 200 βαριά δικό μου λάθος μάλλον. Έκανα μια έρευνα κοιτάω προς την r9 270x είναι στα 2gb αλλά σκέφτομαι και μια αγορά μιας δεύτερης αργότερα στο έτος όταν και αν κάνω upgrade και σε cpu( με i5 655k που είμαι δεν βλέπω να έχω πολύ μέλλον).
Τεσπα τα έχω τα λεφτά αλλά την θεωρώ πολυτέλεια για τώρα την gtx970.
Δώστε καμία συμβουλή γιατί έχω μείνει πίσω στα hardware-ικα του gaming pc τόσο πολύ μετράνε τα 4gb??

ΥΓ btw δεν τρελαίνομαι να πιάσω καο 4k αναλύσεις.... Προτιμώ μια Full HD εμπειρία με ικανοποιητικά frame. Δεν είμαι πλεονεκτης. Σε λίγα χρόνια θα βγάζουν και Full 3d games άρα πιστεύω τώρα ένα καλό μετρημενο μηχάνημα και αργότερα τα καλά. Γτ το 3d θα είναι το μεγάλο βήμα όχι το Full HD σε 4k.... [emoji6]
Diavolo

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό nikolios » 17 Απρ 2015, 16:35

Δεν ρώτησα και γω για τι χρήση την θες. Αν θες1080p και δεν σε ενδιαφέρει ταυτόχρονα να παίζεις σε highest/ultra settings τότε δεν χρειάζεται να πάρεις την gtx 970. Αλλά όμως ενώ θεωρείς πολυτέλεια την 970, σκοπεύεις να πάρεις την 270χ και άλλη μια για crossfire κάτι που δεν συνιστώ. Θα έρθεις πάνω κάτω στα ίδια λεφτά και με ίδια ή σε πολλές περιπτώσεις χειρότερη απόδοση.
Άβαταρ μέλους
nikolios

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό mazos » 06 Ιουν 2015, 22:41

270x μεταχειρεισμενη με 150 ευρω βρισκεις και με εγγυηση.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB