- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 22:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Δημιουγια Gaming Pc
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Δημιουγια Gaming Pc
Καλησπερα θα θελα να με βοηθησετε να φτιαξω ενα σταθερο ο οποιος να ειναι αρκετα δυνατος σε θεματα παιχνιδιων....Τα χρηματα που δια8ετω ειναι 500 μονο για το <<κουτι>> (ο8ονη εχω)...Μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καρτα γραφικων μνημες ,μητρικη,σκληρο δισκο κλπ??
- BlackRoSSe
- Δημοσιευσεις : 4
η οθονη ειναι http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/LG-Othonh-LED-21-5-22M35A-B.htm αυτη...Κυριως παιζω Dota 2 ,pro , 2k κανα CAll of dyth...απλα 8α η8ελα να τα παιζω οσο ποιο δυνατα μπορω ....δλδ ποσα χρηματα χρειαζομαι???για ενα καλο μηχανημα εννοω
- BlackRoSSe
Κοίτα τα παιχνίδια που παίζεις δεν είναι και από τα πιο απαιτητικά. Θα μπορούσες να δώσεις 100 με 200€ παραπάνω και να έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα, για τα επόμενα 3 με 4 χρόνια. Αλλά και με 500€ κάνεις την δουλειά σου. Βέβαια θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με καλή μητρική και τροφοδοτικό και για να μείνεις στο budget σου να διαλέξεις μεσαίες επιλογές της amd σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών... Επανέρχομαι με μια απλή πρόταση
-
Sisyphus - Δημοσιευσεις : 13
Κουτί της προτιμήσεως και του γούστου σου, υποθέτω πως θες midi-tower, μονάχα μιας και θα το φτιάξεις μόνος σου πρόσεξε να είναι αρκετά "ευρύχωρο" για να μη μπλεχτείς με τα καλώδια...
Τροφοδοτικό ένα Thermaltake Toughpower London 550W στα 70€
Μητρική μια MSI 970 Gaming στα 100€
Επεξεργαστής AMD FX-8320(μιας και δε νομίζω να θες oc) στα 140€
Σκληρό δίσκο έναν Western Digital Caviar Green 1TB στα 55€
Μνήμη ram μια Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3-1866MHz στα 75€
και σου μένουν περίπου 60€ για κάρτα γραφικών.
Εδώ θα σου πρότεινα μια R9 270 2GB της AMD γύρω στα 150€...
Ξεφεύγεις από το budget σου αλλά σε μητρική και τροφοδοτικό δε πρέπει να κάνεις σκόντο μιας και το τροφοδοτικό πρέπει να είναι καλό για να μην έχεις ιστορίες και την μητρική θα την ξαναλάξεις αρκετά αργότερα από ότι θα αλλάξεις τη gpu ή τις ram.
Τροφοδοτικό ένα Thermaltake Toughpower London 550W στα 70€
Μητρική μια MSI 970 Gaming στα 100€
Επεξεργαστής AMD FX-8320(μιας και δε νομίζω να θες oc) στα 140€
Σκληρό δίσκο έναν Western Digital Caviar Green 1TB στα 55€
Μνήμη ram μια Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3-1866MHz στα 75€
και σου μένουν περίπου 60€ για κάρτα γραφικών.
Εδώ θα σου πρότεινα μια R9 270 2GB της AMD γύρω στα 150€...
Ξεφεύγεις από το budget σου αλλά σε μητρική και τροφοδοτικό δε πρέπει να κάνεις σκόντο μιας και το τροφοδοτικό πρέπει να είναι καλό για να μην έχεις ιστορίες και την μητρική θα την ξαναλάξεις αρκετά αργότερα από ότι θα αλλάξεις τη gpu ή τις ram.
-
Sisyphus - Δημοσιευσεις : 13
μια χαρα μου φαινοντα ολα αυτα και να σου πω την αληθεια σκεφτομαι για καρτα γραφικων σκεφτομαι αυτη http://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-V310-003R.html
- BlackRoSSe
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης