Δημιουγια Gaming Pc

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημιουγια Gaming Pc

Δημοσίευσηαπό BlackRoSSe » 28 Ιαν 2015, 15:27

Καλησπερα θα θελα να με βοηθησετε να φτιαξω ενα σταθερο ο οποιος να ειναι αρκετα δυνατος σε θεματα παιχνιδιων....Τα χρηματα που δια8ετω ειναι 500 μονο για το <<κουτι>> (ο8ονη εχω)...Μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καρτα γραφικων μνημες ,μητρικη,σκληρο δισκο κλπ??
BlackRoSSe

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Sisyphus » 28 Ιαν 2015, 15:46

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν φτιάχνεις αρκετά δυνατό pc για παιχνίδια μόνο με 500€.Πρέπει να προσθέσεις και κάτι ακόμα. Τι παιχνίδια προτιμάς να παίζεις και τι ανάλυση έχει η οθόνη σου?
Άβαταρ μέλους
Sisyphus

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό BlackRoSSe » 28 Ιαν 2015, 16:00

η οθονη ειναι http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/LG-Othonh-LED-21-5-22M35A-B.htm αυτη...Κυριως παιζω Dota 2 ,pro , 2k κανα CAll of dyth...απλα 8α η8ελα να τα παιζω οσο ποιο δυνατα μπορω ....δλδ ποσα χρηματα χρειαζομαι???για ενα καλο μηχανημα εννοω
BlackRoSSe

Δημοσίευσηαπό Sisyphus » 28 Ιαν 2015, 16:12

Κοίτα τα παιχνίδια που παίζεις δεν είναι και από τα πιο απαιτητικά. Θα μπορούσες να δώσεις 100 με 200€ παραπάνω και να έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα, για τα επόμενα 3 με 4 χρόνια. Αλλά και με 500€ κάνεις την δουλειά σου. Βέβαια θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με καλή μητρική και τροφοδοτικό και για να μείνεις στο budget σου να διαλέξεις μεσαίες επιλογές της amd σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών... Επανέρχομαι με μια απλή πρόταση
Άβαταρ μέλους
Sisyphus

Δημοσίευσηαπό Sisyphus » 28 Ιαν 2015, 16:38

Κουτί της προτιμήσεως και του γούστου σου, υποθέτω πως θες midi-tower, μονάχα μιας και θα το φτιάξεις μόνος σου πρόσεξε να είναι αρκετά "ευρύχωρο" για να μη μπλεχτείς με τα καλώδια...
Τροφοδοτικό ένα Thermaltake Toughpower London 550W στα 70€
Μητρική μια MSI 970 Gaming στα 100€
Επεξεργαστής AMD FX-8320(μιας και δε νομίζω να θες oc) στα 140€
Σκληρό δίσκο έναν Western Digital Caviar Green 1TB στα 55€
Μνήμη ram μια Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3-1866MHz στα 75€
και σου μένουν περίπου 60€ για κάρτα γραφικών.
Εδώ θα σου πρότεινα μια R9 270 2GB της AMD γύρω στα 150€...
Ξεφεύγεις από το budget σου αλλά σε μητρική και τροφοδοτικό δε πρέπει να κάνεις σκόντο μιας και το τροφοδοτικό πρέπει να είναι καλό για να μην έχεις ιστορίες και την μητρική θα την ξαναλάξεις αρκετά αργότερα από ότι θα αλλάξεις τη gpu ή τις ram.
Άβαταρ μέλους
Sisyphus

Δημοσίευσηαπό BlackRoSSe » 28 Ιαν 2015, 16:49

μια χαρα μου φαινοντα ολα αυτα και να σου πω την αληθεια σκεφτομαι για καρτα γραφικων σκεφτομαι αυτη http://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-V310-003R.html
BlackRoSSe

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 29 Ιαν 2015, 03:31

Εγω θα προτιμουσα την nvidia λογω τεχνολογιας και λογω συμβατοτητας
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB