Υψηλή θερμακρασία Laptop

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό pandelas » 03 Ιούλ 2014, 23:34

Όντως τώρα το καλοκαίρι φτάνουν στο θεό τα λάπτοπ αλλά 103 βαθμούς? με βάση ανεμιστήρα?
Μήπως τρέχει κάτι στο υπόβαθρο και σου κρατά την gpu-cpu σε 100% load και δεν το χεις πάρει πρέφα? Κοίταξες αν η gpu είναι αυτή που ανεβάζει τη θερμοκρασία του λάπτοπ? Τα idle σου μια χαρά μου φαίνονται, φαντάσου στο δικό μου λάπτοπ τώρα που γράφω είμαι με idle 43-45 cpu και 66 gpu (χωρίς βάση ανεμιστήρα, και στο χωριό που αυτή τη στιγμή έχει ψύχρα).
pandelas

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό makisman » 04 Ιούλ 2014, 00:24

pandelas έγραψε:Όντως τώρα το καλοκαίρι φτάνουν στο θεό τα λάπτοπ αλλά 103 βαθμούς? με βάση ανεμιστήρα?
Μήπως τρέχει κάτι στο υπόβαθρο και σου κρατά την gpu-cpu σε 100% load και δεν το χεις πάρει πρέφα? Κοίταξες αν η gpu είναι αυτή που ανεβάζει τη θερμοκρασία του λάπτοπ? Τα idle σου μια χαρά μου φαίνονται, φαντάσου στο δικό μου λάπτοπ τώρα που γράφω είμαι με idle 43-45 cpu και 66 gpu (χωρίς βάση ανεμιστήρα, και στο χωριό που αυτή τη στιγμή έχει ψύχρα).

H gpu παιζει αρκετα χαμηλα από 42-62 , η cpu ειναι αυτή που πιάνει φωτιά και χωρίς το 100% χρήσης της . πιστευω κατι πρεπει να παιζει με την παστα της cpu .οταν τον εγχειρίσω θα σας ενημερώσω
makisman

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Ιούλ 2014, 01:12

Μηπως εχεις πειραξει την λειτουργια του ανεμηστηρα απο κανα speedfan ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό makisman » 04 Ιούλ 2014, 14:19

mariodm22 έγραψε:Μηπως εχεις πειραξει την λειτουργια του ανεμηστηρα απο κανα speedfan ?

δε νομιζω, το ανεμιστηρακι ακουγεται να τσιτωνει οταν πιανει τετοιες θερμοκρασιες
makisman

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Ιούλ 2014, 15:35

Παντως ενα λαπτοπ Hp που ειχα εμπαινε μονο του συνεχεια στο power saving και εκλεινε επειδη δεν δουλευε το ανεμηστηρακι αρκετα κατι το οποιο δεν φταει στην δικη σου περιπτωση ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό pandelas » 06 Ιούλ 2014, 01:36

Μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις τα ρολόγια της κάρτας, ίσως και να κάνεις undervolt (αλλά θέλει λίγο ψάξιμο και αρκετές δοκιμές). Να σου πω την αλήθεια λίγο που κοίταξα το δικό μου βαράει 97άρια σε 100% load (8600m gs) οπότε δε μου φαίνεται και εντελώς παράξενο.
pandelas

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό dimidour » 06 Ιούλ 2014, 11:57

mariodm22 έγραψε:Xμμμμμ .... Πες μου μια γυναικα που να μην το κανει και μετα να τρεχει για σερβις για ελλατωματικα λαπτοπ ... χαχαχα

Πραγματικά όμως...και μετά μας λένε και παράξενους...αλλά ξεφεύγουμε από το topic και θα μας κράξουν...(αλλά κάπου πρέπει να πούμε τον πόνο μας και εμείς...)
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Δημοσίευσηαπό buffon33 » 26 Ιούλ 2014, 21:59

μια βαση ισως σε σωσει
Άβαταρ μέλους
buffon33

Δημοσιευσεις : 1

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης