Όντως τώρα το καλοκαίρι φτάνουν στο θεό τα λάπτοπ αλλά 103 βαθμούς? με βάση ανεμιστήρα?
Μήπως τρέχει κάτι στο υπόβαθρο και σου κρατά την gpu-cpu σε 100% load και δεν το χεις πάρει πρέφα? Κοίταξες αν η gpu είναι αυτή που ανεβάζει τη θερμοκρασία του λάπτοπ? Τα idle σου μια χαρά μου φαίνονται, φαντάσου στο δικό μου λάπτοπ τώρα που γράφω είμαι με idle 43-45 cpu και 66 gpu (χωρίς βάση ανεμιστήρα, και στο χωριό που αυτή τη στιγμή έχει ψύχρα).
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 21:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Υψηλή θερμακρασία Laptop
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
pandelas έγραψε:Όντως τώρα το καλοκαίρι φτάνουν στο θεό τα λάπτοπ αλλά 103 βαθμούς? με βάση ανεμιστήρα?
Μήπως τρέχει κάτι στο υπόβαθρο και σου κρατά την gpu-cpu σε 100% load και δεν το χεις πάρει πρέφα? Κοίταξες αν η gpu είναι αυτή που ανεβάζει τη θερμοκρασία του λάπτοπ? Τα idle σου μια χαρά μου φαίνονται, φαντάσου στο δικό μου λάπτοπ τώρα που γράφω είμαι με idle 43-45 cpu και 66 gpu (χωρίς βάση ανεμιστήρα, και στο χωριό που αυτή τη στιγμή έχει ψύχρα).
H gpu παιζει αρκετα χαμηλα από 42-62 , η cpu ειναι αυτή που πιάνει φωτιά και χωρίς το 100% χρήσης της . πιστευω κατι πρεπει να παιζει με την παστα της cpu .οταν τον εγχειρίσω θα σας ενημερώσω
- makisman
- Δημοσιευσεις : 4
mariodm22 έγραψε:Xμμμμμ .... Πες μου μια γυναικα που να μην το κανει και μετα να τρεχει για σερβις για ελλατωματικα λαπτοπ ... χαχαχα
Πραγματικά όμως...και μετά μας λένε και παράξενους...αλλά ξεφεύγουμε από το topic και θα μας κράξουν...(αλλά κάπου πρέπει να πούμε τον πόνο μας και εμείς...)
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης