Χρειάζομαι αναβάθμιση στο PC ???

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Χρειάζομαι αναβάθμιση στο PC ???

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 09 Μάιος 2014, 16:17

Υο!! Έχω το παρακάτω σύστημα. Το έχτισα τον Δεκέμβρη του '09 αν θυμάμαι καλά. Περισσότερο το χρησιμοποιώ για video rendering (video production) στο οποίο δεν έχω παράπονο. Τα πάει μια χαρά. Σκοπεύω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών. Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Χρειάζεται να κάνω upgrade και σε κάτι άλλο, ή μία κάρτα είναι αρκετή για να με κρατήσει σε υψηλά στάνταρτ απόδοσης?

Παρακαλώ, σε όσους είναι γνώστες επί του θέματος, να μου προτείνουν και μοντέλα για τις όποιες προτάσεις τους. Ευχαριστώ!!

Case: ThermalTake Kandalf Super Tower
Cpu: Intel Core i7 Q860 ( 4x 2,80 Ghz)
MoBo: Asus Maximus Formula III
Ram: 12 GB
VGA: Asus Matrix GTX 285 (1GB)
PSU: Tagan SuperRock TG780-U33II (744w πραγματική)
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό nitefish » 30 Μάιος 2014, 14:51

Δεν νομιζω να εχεις μεγαλο προβλημα με τον επεξεργαστη, ενδεχωμενος να χρειαζεσε μια ψυκτρα να τον κανεις λιγο overclock αφου εχεις τουμπανο μητρικη. Ram μεχρι πριν 1 χρονο ηθελες 4 τωρα για καμια 2ετια φανταζωμαι το στανταρ θα ειναι 8.
nitefish

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 31 Μάιος 2014, 09:19

Κάρτα γραφικών τουλάχιστον λόγω Direct X και μνήμης . Ρεύμα και θερμοκρασίες αυτονόητο , και εγώ με GTX295 ξέμεινα και σκέφτομαι για αναβάθμιση με κύριο λόγο το Direct X 11 και DX12 που έρχεται σε λίγο καιρό .

Τη Budget έχεις σκοπώ να διαθέσεις για κάρτα?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 07 Ιουν 2014, 14:12

Όταν πρόκειται για το PC είμαι της άποψης καλύτερα να δώσω πολλά τώρα και να είμαι εντάξει για πολύ καιρό, παρά κάτι μεσαίο για 1-2 χρόνια. Οπότε δεν θα τσιγκουνευτώ. Είμαι fan της nVidia και κατά του SLI. Ταβάνι έχω 400 ευρώ. Απλά λόγω του φανταρικού και γενικά περιορισμένου χρόνου, έχω χάσει τις εξελίξεις. Αν μπορεί κάποιος να προτείνει μια καλή κάρτα τόσο για gaming όσο και για rendering θα του είμαι υπόχρεος.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 07 Ιουν 2014, 19:33

gtx 770 αλλα δεν ξερω αν bottleneckαρει ο επεξεργαστης(αλλα πιστευω οχι)
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 08 Ιουν 2014, 12:00

Την 12άρα RAM πως την έχεις; Πόσες RAM των πόσων GB εννοώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 08 Ιουν 2014, 16:33

Προσωπικα αγορασα προσφατα μια Asus gtx 780 3gb OCII . Θα εδινα 440 με 450 εστω και ενα μηνα αργοτερα για 780 εναντι 770 , αλλο επιπεδο performance . Δεν ξερω και πολλα απο intel επεξεργαστες αλλα σιγουρα θα εχεις καποιο bottleneck . Ακομα και εγω με FX 8320 στα 4.5 ghz εχω ενα πολυ μικρο bottleneck . Βεβαια αν ειχα motherboard με Pci express 3 interface θα το καλυπτα ισως . Γενικα στο θεμα bottleneck ειναι καλυτεροι οι intel επεξεργαστες . Υπαρχουν αλλοι στο youtube με ιδιο επεξεργαστη και gtx 770 και παιζει αψογα πχ το battlefied 4 .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB