Mid-End desktop έως 400 ευρώ;

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Ιουν 2014, 10:18

επισης αν παιξεις μπαλα στο pc που σου ειπε ο φιλος enwsiths απο πανω και φτιαξεις pc με 398 ευρω.
τοτε προσθεσε στο αρχικο σου budget αλλα 50 ευρω ωστε να στραφεις στην r9 270 να παιζεις και games με high settings
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 06 Ιουν 2014, 10:32

koulis21 έγραψε:
οταν εννοεις πολυ μακρυα απο την γραμμη??ποσο μακρυα??
αν εισαι μεχρι 25-30 μετρα απλα τραβα ethernet, με κανενα wifi repeater ή wi-fi δεν θα εχεις την αποδοση του ethernet,
στο λεω τεκμηριωμενα διοτι ετσι το εκανα και εγω(27 μετρα ethernet και εκανα ενα παλιο router repeater απλως απενεργοποιοντας το DHCP)
ειναι και wireless repeater και ethernet

Όχι δεν είμαι και τόσο μακρυά, πιστεύω το πολύ 10 μέτρα, αν τραβήξω καλώδιο. Αλλά εκτός του ότι θα είναι λίγο πρόβλημα, γιατί θα περνάει από 2 πρόρτες που ανοιγοκλείνουν συνεχώς, το άλλο είναι ότι κάθε φορά που καλώ εταιρία για πρόβλημα με το internet μου λένε αν το καλώδιο είναι πάνω από 2 μέτρα χάνεται το σήμα (όσο άσχετο και αν είναι το πρόβλημα μου με αυτό :lol: ).

Ο repeater δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά μπορώ να φανταστώ. Χρειάζομαι απλώς ένα παλιό router, και στα πόσα μέτρα από την πρίζα πρέπει να μπει;
(Αυτά, βέβαια, είναι λεπτομέριες, αλλά μη το πάρω και δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet :P )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Ιουν 2014, 10:43

σου ειπε τεχνικος οτι πανω απο 2 μετρα καλωδιο χανεται το σημα??
οχι οτι πασαρουν σαπια ρουτερ(thomson) το καλωδιο τους φταιει
ο repeater ειναι αυτος που επαναλαμβανει(χοντρικα :P ) το σημα και σου δινει μεγαλυτερη εμβελεια
απο την στιμγη που θες ασυρματο δικτυο τοτε μπορει και παλι να επιχειρησεις με ενα παλιο ρουτερ με την προηποθεση και το παλιο ρουτερ(που θα γινει repeater που αναφερω πιο πανω πως) και το κεντρικο ρουτερ πρεπει να υποστηριζουν wds
τωρα μια που αναφερεις πριζα μαλλον μπερδευτηκες, δεν ειναι ρουτερ ωστε να τραβαει γραμμη για να σου δινει ip, απλως επαναλαμβανει το σημα. δηλαδη ο repeater συνδεεται ασυρματα/ενσυρματα με το κεντρικο ρουτερ που αυτο του δινει την/τις ip που χρειαζεται/ζηταει ο repeater
την μονη πριζα που θες ειναι ρευματος :P
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 06 Ιουν 2014, 10:58

Βασικά χρησιμοποιώ συνέχεια WiFi και τόση ώρα γράφω χωρίς να σκέφτομαι πως θα είναι συνδεδεμένο. Μάλλον πάω για WiFi MoBo, όπως το βλέπω τώρα, γιατί υπάρχει ήδη ένας σταθερός στο σαλόνι που συνδέεται ενσύρματα, οπότε...

Edit: Και κάτι άλλο. Με συμφέρει να αρχίσω από τώρα να παίρνω κομμάτι-κομμάτι κάθε λίγο καιρό, ή να τα πάρω όλα μαζί; Υπάρχει περίπτωση δηλαδή μέχρι π.χ. τα Χριστούγεννα κάτι από αυτά να έχει "παλιώσει";
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 06 Ιουν 2014, 16:16

Αν και είναι καλό σαν λύση, φίλε, και θα το σκεφτώ στην περίπτωση που ξέρω πως θα εγκασταθώ μόνιμα κάπου, για την ώρα δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω.

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια MoBo που να έχει WiFi -ας κάνουμε έκπτωση στα slots- και φυσικά να ταιριάζει με το σύστημα (δεν ξέρω κι' όλας, εκτός από τον επεξεργαστή νομίζω δεν θέλει κάτι άλλο).
Επίσης, αν μπορείς, 3nws1th5, να μου στείλεις Link από την RAM που λες, γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια ακριβώς εννοείς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Ιουν 2014, 18:00

DaDiRa έγραψε:Αν και είναι καλό σαν λύση, φίλε, και θα το σκεφτώ στην περίπτωση που ξέρω πως θα εγκασταθώ μόνιμα κάπου, για την ώρα δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω.

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια MoBo που να έχει WiFi -ας κάνουμε έκπτωση στα slots- και φυσικά να ταιριάζει με το σύστημα (δεν ξέρω κι' όλας, εκτός από τον επεξεργαστή νομίζω δεν θέλει κάτι άλλο).
Επίσης, αν μπορείς, 3nws1th5, να μου στείλεις Link από την RAM που λες, γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια ακριβώς εννοείς.

http://www.e-shop.gr/gskill-f3-12800cl9 ... PER.556216
αυτη λεει
Άβαταρ μέλους
koulis21

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB