Μετακομιση

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Μετακομιση

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 19 Φεβ 2014, 10:33

Καλημερα
Το επομενο διαστημα θα κανω μετακομιση και θελω να μεταφερω το PC μου. Θα παρω μεταφορικη και θα ηθελα να μου πειτε εναν καλο τροπο συσκευασιας για να ειναι ασφαλες το μηχανημα μου που δεν μπορω να το αποχωριστω με τιποτα. Το εχω λιγο αγχος και θα ηθελα μερικα τιπς.

Υ.γ. Αν δεν ειναι στο σωστο section το ποστ ζηταω συγνωμη
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 19 Φεβ 2014, 10:53

πηγαινε το με αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 19 Φεβ 2014, 12:52

Απο θεσσαλονικη ροδο? Νταξει δεν το ανεφερα αλλα αν ειχα αυτη την επιλογη δεν θα εκανα ποστ. Φιλικα ;)
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Φεβ 2014, 12:53

Αν δεν έχεις το κουτί πάνε σε κάνα μαγαζάκι και ζήτα να σου δώσουν κάνα φενιζόλ από κάποιο κουτί που έχουν πουλήσει ή και κάνα κουτί,καλό θα ήταν επίσης να βγάλεις τους δίσκους και να τους βάλεις σε αντιστατικό σακουλάκι και να τους πάρεις μαζί σου,γιατί είναι ευαίσθητοι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 19 Φεβ 2014, 13:23

Δεν νμζ να εχουν προβλημα οι δισκοι, ειναι καλα στεραιωμενοι και δεν νμζ να υπαρχει προβλημα με στατικο ηλεκτρισμο στο κουτι. Το προβλημα μου ειναι κυριως η μεγαλη ψυχτρα που εχω για την CPU και επειδη ειναι βαρια φοβαμαι ειτε μην σπασει η ιδια απο τη βαση η ταλαιπωρησει (και να σπασει) την MB. Απο κει και περα η GPU δεν νμζ να εχει προβλημα, ειναι σχετικα μικρη αλλα ουτως η αλλως θα την αλλαξω
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 19 Φεβ 2014, 13:31

Ernesto@ ε τοτε βγαλε την ψυκτρα για να εισαι σιγουρος, σιγα το δυσκολο. το πολυ πολυ βγαλε και την cpu και τα ξαναβαζεις
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 19 Φεβ 2014, 13:56

Κ εκει υπαρχει προβλημα. Δεν ανοιγει το ματζαφλαρι που κραταει την cpu επειδη δεν εχει αρκετο χωρο και αν βγει η ψυκτρα βγαινει και η cpu μαζι και την προηγουμενη φορα που το εκανα μου στραβωσε μερικα pins απο κατω και επαθα ενα μικρο καρδιακο μεχρι να τα ξαναφτιαξω. Μηπως να βαλω τσερκια η κατι αλλο και να στερεωσω το βαρος της ψυκτρας πανω στο κουτι? Απο κει και περα για την προστασια του κουτιου θα βαλω φελιζολ οπως ειπε και ο Luigi
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB