- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 11:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
MSI 280x twinforce oc 3gb ή MSI Twinforce GTX 770 2gb ?
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
MSI 280x twinforce oc 3gb ή MSI Twinforce GTX 770 2gb ?
Καλησπέρα παιδιά ... Θέλω να αγοράσω μία καινούρια κάρτα και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 ... Έχουν ακριβώς την ίδια τιμή ... Έχω διαβάσει πολλά για αυτές τις 2 κάρτες και είναι δύσκολο να αποφασίσω ... Την θέλω μόνο για gaming και σε αναλυση 1080p και ultra ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Πολύ καλές κάρτες και οι δύο φίλε. Όποια και να πάρεις καλή επιλογή θα κάνεις. Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και στις Direct CU II της Asus που είναι πολύ καλές. Έχω άριστες εντυπώσεις από ό,τι έχω αγοράσει σε Asus μέχρι τώρα. Και με τις δύο θα μείνεις υπέρευχαριστημένος. Οι AMD με τους νέους drivers υποστηρίζουν την Mantle τεχνολογία που δίνει επιπλέον δύναμη στα παιχνίδια. Από την άλλη έχεις την Nvidia με τη γνωστή ποιότητά της και το PsysX.
Πάντως το μοντέλο της 280χ της ΜSI δεν είναι twinforce.Δεν βρίσκω τουλάχιστον κάποιο τέτοιο. Το πιο κοντινο σε αυτό που περιγράφεις είναι αυτό:
http://www.bit-tech.net/hardware/graphi ... c-review/1
Άρα υποθέτω ότι αυτήν εννοείς.
Αν η τωρινή σου κάρτα είναι AMD κάνε την αλλαγή να δοκιμάσεις και την Geforce. Eγώ αυτό έκανα και είμαι ευχαριστημένος. Αν πάλι έχεις NVidia μπορείς να μείνεις εκεί ή να αλλάξεις προς Radeon μεριά. Γενικά όμως και με τις δύο μια χαρά σε Max settings θα παίζεις τα παιχνίδια.
Πάντως το μοντέλο της 280χ της ΜSI δεν είναι twinforce.Δεν βρίσκω τουλάχιστον κάποιο τέτοιο. Το πιο κοντινο σε αυτό που περιγράφεις είναι αυτό:
http://www.bit-tech.net/hardware/graphi ... c-review/1
Άρα υποθέτω ότι αυτήν εννοείς.
Αν η τωρινή σου κάρτα είναι AMD κάνε την αλλαγή να δοκιμάσεις και την Geforce. Eγώ αυτό έκανα και είμαι ευχαριστημένος. Αν πάλι έχεις NVidia μπορείς να μείνεις εκεί ή να αλλάξεις προς Radeon μεριά. Γενικά όμως και με τις δύο μια χαρά σε Max settings θα παίζεις τα παιχνίδια.
- YellowBlackGod
- Δημοσιευσεις : 6
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης