Προτάσεις γα φθηνό υπολογιστή

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Προτάσεις γα φθηνό υπολογιστή

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 28 Δεκ 2013, 02:18

Καλησπέρα παιδιά! Χρόνια πολλά,καλές γιορτές να έχουμε!

Πριν λίγο καιρό το λάπτοπ μου πέθανε.Εντελώς.Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα φθηνό desktop μιας και δεν θέλω πάλι λάπτοπ.

Βρήκα αυτό:http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59606&pcode=SHOW_PROD59606
Φαίνεται πολύ καλό για την τιμή του.

Δεν ήθελα έτοιμο pc αλλά με 400 ευρώ δε νομίζω ότι μπορώ να βρω ένα καλό,που να μπορεί να παίζει τα περισσότερα games σε ικανοποιητικές αναλύσεις.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Είτε έτοιμο pc,ή μια σύνθεση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Δεκ 2013, 12:28

Τελικά έφτιαξες κάνα pc από αυτά που σου είχαμε προτείνει;Είχες ξεκινήσει με 1500-1700 μετά πήγες στα 1000-1300 και μετά στα 800,τελικά θέλεις κάτι να φτιάξεις; Άμα θέλεις πραγματικά να σου προτείνω κάτι με 400 ή με όποιο άλλο budget θες,απλά να μην χάνουμε τζάμπα χρόνο. Θα πάρεις ps4 τελικά αν πάρεις θα επηρεάσει το budget σου;Για τι χρήση θέλεις το pc; Θα πάρεις και κινητό; Επηρεάζει το κινητό το τελικό σου budget; Πες μας σε παρακαλώ τι σκοπεύεις να κάνεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 29 Δεκ 2013, 15:27

Κινητό πήρα.PS3 θα πάρω,όχι PS4.Υπολογιστή θα πάρω,αλλά όχι ακριβό,κοντά στα 500 ευρώ.

Sorry για τα πολλά post,αλλά όταν τα έκανα σκόπευα να δώσω πολλά λεφτά για PC.Μετά από κάποιες αναποδιές όμως στα οικονομικά της οικογένειας,το PC ήταν απλά ένα όνειρο.Και ακόμα είναι δηλαδή.

Αποφάσισα λοιπόν να δώσω πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που σκόπευα.Στην αρχή,έλεγα να σκάσω 4 κατοστάρικα για να πάρω το Xperia Z.Έδωσα 120 ευρώ και πήρα το Xperia M.Θα έδινα πολλά ακόμα για να πάρω PS4.Αποφάσισα να κάνω υπομονή και να πάρω τώρα ένα PS3.Υπάρχουν πολλά games ακόμα και γλιτώνω και αρκετά χρήματα.

Τέλος,το PC το ήθελα πολύ.Αλλά μετά από κάποια γεγονότα,δεν έχω την οικονομική άνεση να δώσω τόσα χρήματα.Άλλη φορά :)

Και πάλι συγγνώμη αν σας κούρασα με τα post. :)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Δεκ 2013, 16:38

Το καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα πλέον για όλους ώστε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε και καταλαβαίνω ότι μπορεί να είχες αναποδιές,απλά όταν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αλλάζεις πολλές γνώμες δίνεις κακή εντύπωση.Όποτε έχεις τα χρήματα και θέλεις συμβουλή εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε,αλλά πραγματικά όταν έχεις τα χρήματα στο χέρι,γιατί οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και θέματα του στυλ θέλω σε ένα μήνα να φτιάξω pc δεν βοηθάνε,γιαυτό όταν έχεις τα χρήματα στο χέρι σου κάνουμε στα γρήγορα ένα pc το παραγγέλνεις και μας λες εντυπώσεις.Ελπίζω να βρεις τα χρήματα γρήγορα για να φτιάξεις το pc που θέλεις.Το ps3 θα σε κρατήσει για πολύ καιρό έχει πολύ ωραία παιχνίδια και μέχρι να βγούνε ps4 τίτλοι που θα εκμεταλλεύονται αρκετά την δύναμη του ps4 θα έχεις χρόνο να μαζέψεις λεφτά,περίμενε και κάνα καλό bundle.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB