παιδια βρηκα ενα pc στο πλαισιο και θελω να μου πειτε αν μπορω να παω να το παρω απο το μαγαζι με δοσεις; δεν θελω να φτιαξω μονος μου και βρηκα αυτον πειτε αν μπορω να παω να το παρω απο το μαγαζι με ατοκες δοσεις γιατι εκει λεει μονο online
www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ ... -G3850.htm
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 18:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
gaming pc με 900 euro
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Εννοειται πως θα ηταν καλυτερο να το "χτισεις" μονος σου το pc αλλα αφου δεν θελεις οκ...
Τωρα οσον αφορα αυτο που ρωτας καλο θα ειναι να παρεις ενα τηλ στο πλαισιο η να πας σε ενα για να ρωτησεις λεπτομερως αυτο που θες...
Τωρα οσον αφορα αυτο που ρωτας καλο θα ειναι να παρεις ενα τηλ στο πλαισιο η να πας σε ενα για να ρωτησεις λεπτομερως αυτο που θες...
Τελευταία επεξεργασία από JamesHetfield και 08 Δεκ 2013, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Άμα έρθεις καμιά μέρα Κοζάνη έλα από το μαγαζί που δουλεύω να σου φτιάξουμε καλύτερο pc από του plaisiou.Μπορώ να σου στείλω και προσφορά αν θέλεις με 900 ευρώ τι μπορούμε να σου κάνουμε.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
kumas έγραψε:φιλε μου κανε μου μια καλη συνθεση με intel i7 και gaming καρτα γραφικων με 900 ευρω πληκτρολογιο μεσα και ποντικι , αλλα αν γινετε να ειναι ωραια σε εμφανιση γιατι θελω και καλη εμφανιση και αμα γινετε να τα δινω λιγα λιγα, χωρις πιστωτικη.
Χωρίς πιστωτική δεν γίνεται τίποτα,δεν μπορεί το μαγαζί να χρεωθεί 900 ευρώ χωρίς να μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα πάρει τα χρήματα του.Ο μόνος τρόπος είναι μετρητά ή με πιστωτική.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης