gaming pc με 900 euro

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

gaming pc με 900 euro

Δημοσίευσηαπό kumas » 07 Δεκ 2013, 20:09

παιδια βρηκα ενα pc στο πλαισιο και θελω να μου πειτε αν μπορω να παω να το παρω απο το μαγαζι με δοσεις; δεν θελω να φτιαξω μονος μου και βρηκα αυτον πειτε αν μπορω να παω να το παρω απο το μαγαζι με ατοκες δοσεις γιατι εκει λεει μονο online

www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ ... -G3850.htm
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 07 Δεκ 2013, 20:23

Μπορεις και απο το καταστημα, αλλα 900 ευρω και να εχει την 7770 δε λεει.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό kumas » 07 Δεκ 2013, 20:33

οχι αυτο μην το κοιτας το εχω σκεφτει ηδη θα την αλλαξω απλως αν μπορεις προτεινε μια καλη με λιγα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 07 Δεκ 2013, 20:45

Εννοειται πως θα ηταν καλυτερο να το "χτισεις" μονος σου το pc αλλα αφου δεν θελεις οκ...
Τωρα οσον αφορα αυτο που ρωτας καλο θα ειναι να παρεις ενα τηλ στο πλαισιο η να πας σε ενα για να ρωτησεις λεπτομερως αυτο που θες...
Τελευταία επεξεργασία από JamesHetfield και 08 Δεκ 2013, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 08 Δεκ 2013, 13:29

Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε θες να το φτιάξεις μόνος σου.Με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις ένα πολύ καλύτερο pc.Στο συναρμολογούν στο πλαίσιο,και το πληρώνεις με δόσεις.Σκέψου το :)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Δεκ 2013, 23:41

Άμα έρθεις καμιά μέρα Κοζάνη έλα από το μαγαζί που δουλεύω να σου φτιάξουμε καλύτερο pc από του plaisiou.Μπορώ να σου στείλω και προσφορά αν θέλεις με 900 ευρώ τι μπορούμε να σου κάνουμε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό kumas » 13 Δεκ 2013, 21:37

φιλε μου κανε μου μια καλη συνθεση με intel i7 και gaming καρτα γραφικων με 900 ευρω πληκτρολογιο μεσα και ποντικι , αλλα αν γινετε να ειναι ωραια σε εμφανιση γιατι θελω και καλη εμφανιση και αμα γινετε να τα δινω λιγα λιγα, χωρις πιστωτικη.
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Δεκ 2013, 12:09

kumas έγραψε:φιλε μου κανε μου μια καλη συνθεση με intel i7 και gaming καρτα γραφικων με 900 ευρω πληκτρολογιο μεσα και ποντικι , αλλα αν γινετε να ειναι ωραια σε εμφανιση γιατι θελω και καλη εμφανιση και αμα γινετε να τα δινω λιγα λιγα, χωρις πιστωτικη.

Χωρίς πιστωτική δεν γίνεται τίποτα,δεν μπορεί το μαγαζί να χρεωθεί 900 ευρώ χωρίς να μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα πάρει τα χρήματα του.Ο μόνος τρόπος είναι μετρητά ή με πιστωτική.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό ssns » 16 Δεκ 2013, 17:54

Σκοπευεις να ανοιξεις περισσοτερα post ??Σου εχουμε απαντησει ξανα και ξανα και ξανα και σου εχουμε φτιαξει 200 συνθεσεις.Ημαρτον
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB