pc gaming

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Ιουν 2013, 17:13

Επειδή είναι dead το socket 1155 και το νέο είναι το 1150 γιαυτό επέλεξα τον 4670k οπότε μπορείς να πάρεις τον 4770k με 80 ευρώ παραπάνω.Η κάρτα είναι φοβερή,δεν νομίζω σύντομα να χρειαστείς άλλη αλλά επειδή η μητρική έχει την δυνατότητα για crossfire οπότε μπορείς να βάλεις και άλλη,αλλά τη συγκεκριμένη μητρική την διάλεξα με την λογική ότι δεν θα θέλεις να κάνεις crossfire και δεν είναι και η καλύτερη ιδέα μιας και υποστηρίζει pci x16 και η δεύτερη είναι x4,αν θέλεις σου βρίσκω άλλη μητρική.Ο ssd σίγουρα είναι μια πολύ καλή ιδέα για λειτουργικό και κάποια παιχνίδια.Αν θέλεις μπορούμε να βάλουμε και ssd αλλά η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά.Όπως θέλεις όμως.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό simosman » 21 Ιουν 2013, 17:19

Σε ευχαριστώ και πάλι.Μπορείς να κάνεις ένα build με ssd αν δεν σου κάνει κόπο και τα παραπάνω που είπα.Επίσης τον επεξεργαστή τον αφήνω σε εσένα αρκεί να είναι ι7.Η Gigabyte z 77 δεν θα βολέψει και τον επεξεργαστή και όλα;και νομιζω οτι είναι γυρω στα 90ε..;
Απο εβδομάδα σκέφτομαι να δώσω την παραγγελία και όταν γίνει με το καλό θα λάβεις φώτο και θα σου πώ πως πάει... :D
simosman

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 22 Ιουν 2013, 00:16

Θα πας για sli-crossfire ή όχι για να ξέρω.Αύριο θα σου φτιάξω σύνθεση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό simosman » 22 Ιουν 2013, 14:47

Τελικά κατέληξα οτι θα φτιαχτεί ι7 με ssd δίσκο,και μία κάρτα γραφικών και καλή όπως αυτή που μου πρότεινες..
simosman

Δημοσίευσηαπό simosman » 28 Ιουν 2013, 21:21

Λοιπόν κατέληξα τελικά στα κομμάτια...βέβαια βάλε βάλε έφτασα στο ένα 500+ αλλά ο υπολογιστής θα βγεί τούμπανο και θα κρατήσει αρκετά,παρακάτω βάζω το build και περιμένω σχόλια..το μόνο που δεν βρίσκω είναι ψύκτρα για 1150 cpu τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση κάνει και απο 1155; στείλτε μου κανα λίνκ να κλείσω το build...

Κουτί: AEROCOOL XPREDATOR EVIL BLACK EDITION
Τροφοδοτικό: CORSAIR TX SERIES MODULAR TX850M - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 850W HIGH PERFORMANCE MODULAR PSU
cpu:INTEL CORE I7-4770K 3.50GHZ LGA1150 - BOX
Mητρική:GIGABYTE GA-Z87-D3HP RETAIL
ΡΑΜ:GEIL GEV316GB1600C9DC 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ EVO VELOCE DUAL CHANNEL KIT
Κάρτα γραφικών:SAPPHIRE HD7970 OC 3GB PCI-E RETAIL
Σκληρός 1:KINGSTON SVP200S37A/120G 120GB SSDNOW V+200 SATA3 2.5'' STANDALONE
Σκληρός 2:WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
simosman

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 28 Ιουν 2013, 23:45

Θα σου έγραφα αύριο για το σύστημα μιας και είχα δουλειές.Οι μνήμες σου δεν αναφέρονται στο qvl αλλά ελπίζω να μην έχεις θέμα.Από ότι διάβασα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με ψύκτρα για 1155.Οπότε μην φοβάσαι.Πολύ καλό pc και το τροφοδοτικό είναι και modular οπότε δεν θα έχεις και θέμα με το cable management.Καλό στήσιμο και περιμένουμε φωτογραφίες!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό simosman » 29 Ιουν 2013, 00:47

Eυχαριστώ πολύ θα ανεβάσω μόλις το φτιάξω...!!!! :D :D :D :D
simosman

Δημοσίευσηαπό HELLENICNAVY » 30 Ιουν 2013, 15:53

καλησπερα!γενικα απο gaming ασχολουμε με τις κονσολες..αλλα ειπα φετος να παρω ενα pc και οχι κονσολα καινουργιας γενιας..απλα ο φοβος μου ειναι οτι θελω να παρω ενα pc που να μου κρατησει 4-5 χρονια αλλα να παιζω στα full τα games μην ειναι το ιδιο με τις κονσολες..εχω διαβασει το αθρο του Δημητρη αλλα δεν ξερω πιο απο τα συστηματα που προτεινει πιο να διαλεξω?μια βοηθεια??
HELLENICNAVY

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 30 Ιουν 2013, 16:02

Τωρινή σύνθεση υπολογιστή που θα σου εξασφαλίσει παιχνίδια στο full για τα επόμενα 5 χρόνια, είναι αδύνατο να υπάρξει φίλε μου. Η τεχνολογία απο μέρα σε μέρα εξελίσσεται και πάντα θα υπάρχει το game που θα γονατίζει το μέχρι τώρα "τερατάκι pc". Απλά ξεκίνα με ένα αξιόλογο σύστημα και και μετά ακολουθάς την τεχνολογία και αναβαθμίζεις
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό HELLENICNAVY » 30 Ιουν 2013, 16:05

ενα συστημα που μπρω να δω διαφορα στα γραφικα σε σχεση με κονσολα καινουργιας γενιας τοτε???
πιο προτεινεις??
HELLENICNAVY

Δημοσιευσεις : 6

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB