Καλησπέρα . Έχω επεξεργαστή έναν phenom 9600 2.3ghz και θέλω να κάνω μία αναβάθμιση χωρίς πολλά έξοδα [ μέχρι 70 ευρώ το πολύ ] . Προσπαθώ να βρω εδώ και καιρό έναν επεξεργαστή Phenom iix4 ο οποίος να είναι am2+ και 95w γιατί το motherboard που έχω είναι am2/am2+ και μέχρι 95w cpu . Βασικά θα ήθελα έναν phenom ii x4 955 3.2 ghz ή έναν phenom ii x4 940 3.0 ghz αλλά είναι και οι 2 125w . Όμως βρήκα πως υπάρχουν και σε 95w . Ισχύει ? Ξέρει ή έχει κανείς ?
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω στην συγκεκριμένη motherboard που δέχεται cpu μέχρι 95w επεξεργαστή 125 w ?
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
Η motherboard είναι η asus m3a , chipset 770 / sb600 η οποία μέχρι και σήμερα είναι εξαιρετική .
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
CPU PHENOM iiX4 am2+ 95w ?
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Σου απάντησα στο άλλο thread,οπότε επαναλαμβάνω την απάντηση.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον επεξεργαστή με την συγκεκριμένη μητρική.Σε περίπτωση που το βάλεις και τρέξει να ξέρεις ότι επειδή θα έχεις θέμα με της τάσης πολύ πιθανό να μειωθεί η διάρκεια ζωής του cpu.Θα πρότεινα να αλλάξεις μητρική ή cpu,δες τι σε συμφέρει περισσότερο για να το αλλάξεις.Γιαυτό υπάρχει και το forum,ρωτάτε για να μην τρέχετε μετά!
Τώρα για το cpu θα πρέπει να το ψάξω λίγο,δίνεις μέχρι 70 ευρώ ούτε ευρώ παραπάνω;
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον επεξεργαστή με την συγκεκριμένη μητρική.Σε περίπτωση που το βάλεις και τρέξει να ξέρεις ότι επειδή θα έχεις θέμα με της τάσης πολύ πιθανό να μειωθεί η διάρκεια ζωής του cpu.Θα πρότεινα να αλλάξεις μητρική ή cpu,δες τι σε συμφέρει περισσότερο για να το αλλάξεις.Γιαυτό υπάρχει και το forum,ρωτάτε για να μην τρέχετε μετά!
Τώρα για το cpu θα πρέπει να το ψάξω λίγο,δίνεις μέχρι 70 ευρώ ούτε ευρώ παραπάνω;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης