Προβλημα με ΡΑΜ

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Προβλημα με ΡΑΜ

Δημοσίευσηαπό lust » 05 Σεπ 2012, 20:04

Καλησπερα!!

Προσφατα πηρα το corsair cx 600 και ενα κουτι οποτε εκανα της συνδεσεις απο την αρχη...

Στην αρχη ειχα και τις 2 ραμ(2χ1γιγα) μεσα και το πισι ανοιγε αλλα η οθονη τιποτα...

μετα βγαζω μια ραμ και δουλευει κανονικα οποια και απο τις 2 να βαλω δουλευει μονο οταν ειναι και οι 2 εχει προβλημα...

Το ειχα παθει παλια και το πηγα στο μουλτιραμα και το φτιαξανε οι ραμ ειναι 1600 εμενα παει μεχρι 1333 οποτε τις εχω αφησει στα 1333 μου ειπαν επισης οτι δεν ειναι συμβατες με το πισι αλλα το φτιαξανε και με 2 γιγα ραμ ολα καλα.

Μπορω να κανω κατι να το φτιαξω ? η πρεπει να παω να παρω καινουριες ?
Το συστημα
ASUS P5P43TD
ATI RADEON 5670
INTEL CORE 2 DUO @3.12

Ευχαριστω Κωστας
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό game over » 07 Σεπ 2012, 20:43

Σπεεεραα ! :)
Μπορεί να φταίει μια από τις δυο ram η μια από τις δυο RAM slots, κάνε κανα τεστ να δεις,εννοώ δοκίμασε τις κάθε μια ξεχωριστά σε κάθε slot, επίσης έχεις κανένα φίλο σου να σου δώσει τις δίκες του για δόκιμη ?
Τελευταία επεξεργασία από game over και 09 Σεπ 2012, 05:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό lust » 08 Σεπ 2012, 23:43

Σπερααα^^

Λοιπον εχω βαλει τη πρωτη ραμ την εβαλα σε ολα τα σλοτς και δουλευε το ιδιο και η δευτερη οποτε δεν φταινε τα σλοτς ουτε οι ραμ...οταν τις εβαζα μαζι ειχα προβλημα .Πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη με μονο τη μια ραμ και μου εβγαλε οτι δεν μπορουσε να bootarei το κλεινω βαζω τη 2ρη ραμ και δουλεψε και τωρα εχω και τα 2 γιγα....μυστηρια πραγματα αυτα τα πισι...ευχαριστω για την απαντηση νασε καλα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB