Βλέπω πως ούτε εδώ υπάρχει το ελληνικό στοιχείο, οπότε κάνω εγώ την αρχή. Γενικά μου αρέσουν αρκετές ελληνικές σειρές, κατά καιρούς. Ξεκινάω, όμως, με τον "Ευτυχισμένοι Μαζί" και τον ασυναγώνιστο Μάκη Κοτσάμπαση...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Φιλε μου απο ελληνικές σειρες εχω σταματήσει να βλέπω εδω και πολλά χρονια διοτι εχω βαρεθει να βλέπω αδερφές ψυχιες... μονο οι παλιές μου αρέσαν και η τελευταια ηταν τα εγκλήματα....
Εγώ γενικά παρακολουθώ και μπορώ να πω ότι ορισμένες μου αρέσουν αρκετά. Παραδείγματα: "Σαββατογεννημένες", "Παρά 5", "50-50", "Ευτυχισμένοι Μαζί", "L.A.P.D." και "Μαύρα Μεσάνυχτα".
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Φιλε μου απο ελληνικές σειρες εχω σταματήσει να βλέπω εδω και πολλά χρονια διοτι εχω βαρεθει να βλέπω αδερφές ψυχιες..
Όπως τους απαράδεκτους ας πούμε; Το ευτυχισμένοι μαζί ήταν καλό (λόγω μπέζου, όπως και σχεδόν όλες οι σειρές στις οποίες έχει παίξει) μέχρι να το ξεφτυλίσουν στο ρομάντζο.
Εμένα μου άρεσαν πολύ οι Απαράδεκτοι, σ' αγαπώ μ' αγαπάς, Dolce vita, δύο ξένοι, μεν και δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Εγκλήματα, 50-50, high rock και Σαββατογεννημένες. Η πιο πρόσφατη όμως είναι το 50-50. Τελευταία όλο χαζές βγάζουν δυστυχώς.