Μπορεί η μετάφραση στο Star να είναι για τα πανηγύρια, αλλά το Big Bang Theory για μένα είναι από τις καλύτερες σειρές ever, αν και χαλάει αρκετά μεταξύ 3ης και 4ης σεζόν, η 5η απλά τα σπάει!
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μην αγαπήσει τον Shelton;
ναι, bazinka ! Θα συμφωνήσω μαζί σου, το Big bang Τheory είναι απο τις αγαπημένες μου κομμικές σειρές. (Μαζί με How I Met Your Mother, αν και το BBT το ξεπέρασε στις προτιμήσεις μου) Αυτό που με χαλάει είναι το κλασικό αμερικανικό που κάνουν που και που, κάτι άκυρα γεμίσματα της season με επεισόδια που λες "περίμενα μια εβδομάδα για αυτό?" Άντε τώρα να περιμένουμε την επόμενη Season
Γενικά είναι πολύ καλή και σταθερή η σειρά. Δεν έκανε και μεγάλη κοιλιά στην 4η και 5η σαιζόν κατά τη γνώμη μου. Σε κάθε επεισόδιο ο Sheldon είναι φοβερός. Η 6η σαιζόν είναι όντως πολύ καλή στα πρώτα επεισόδεια. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
ποια κοιλια? Εγω το εχω απολαυσει σε καθε επεισοδιο! Το μονο που ειχα φοβηθει ηταν καπου στις αρχες μην τυχον αρχισω να βαριεμαι τα κολληματα και συνδρομα που εμφανιζει ο Sheldon συνεχως... Ουτε καν! Απο τις καλυτερες σειρες ever!