- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες retro παιδικές/νεανικές σειρές
33 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Αγαπημένες retro παιδικές/νεανικές σειρές
...
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 25 Ιούλ 2016, 23:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Πολύ ωραίο θέμα φίλε.
Πραγματικά νοσταλγία.
Είδα βέβαια πως λείπει ένα από τα δικά μου αγαπημένα animation και αυτό είναι το Jumaru. O φίλος klonith που μιλάγαμε μου είπε χωρίς ντροπή ότι δεν το ξέρει.
Ελπίζω να μην ισχύει αυτό και για 'σένα. Άμα θες μπορείς να το προσθέσεις και αυτό στην λίστα.
Πραγματικά νοσταλγία.
Είδα βέβαια πως λείπει ένα από τα δικά μου αγαπημένα animation και αυτό είναι το Jumaru. O φίλος klonith που μιλάγαμε μου είπε χωρίς ντροπή ότι δεν το ξέρει.

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό και για 'σένα. Άμα θες μπορείς να το προσθέσεις και αυτό στην λίστα.
-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
mysterious έγραψε:ΕΠΙΚΗ στοιχειοθετηση ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αναμνησεις ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα σαβ/κα της ζωης μας...
Το Jumaru ηταν εκπληκτικη σειρα.Αλλωστε το Real Steel με τον Χιου Τζακμαν εκει βασιζοταν οπως εγραψε και ο Γιαννης στο review της ταινιας.
http://www.enternity.gr/Article/Real-Steel/5640.html?page=2
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Τα έχω βάλει σύμφωνα με τις αγγλικές τους ονομασίες θα προσθέσω βέβαια αύριο κάποια στιγμή και τις ελληνικές τους ονομασίες. Τα πιο χτυπητά είναι σίγουρα μέσα στη λίστα.
Εγώ πάντως παίδες όταν βλέπω τα intro:
Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Οι μουσικές παιδικών που μου έχουν μείνει τόσο πολύ στο μυαλό μου. Τα δυο τελευταία ειδικά κάθε απόγευμα πριν βγούμε για παιχνίδι. 17.30 στο ΕΤ3.
Τρελές εποχές.
Εγώ πάντως παίδες όταν βλέπω τα intro:
Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Οι μουσικές παιδικών που μου έχουν μείνει τόσο πολύ στο μυαλό μου. Τα δυο τελευταία ειδικά κάθε απόγευμα πριν βγούμε για παιχνίδι. 17.30 στο ΕΤ3.
Τρελές εποχές.
-
Δεν υπάρχει τόσο ποιότητα νομίζω σημερα. Σίγουρα έχουν λιγότερες επιλογές αλλά και αυτές δεν είναι ότι καλύτερο σε σχέση με αυτά που βλέπαμε παλιότερα. Αλλά είναι και οι επιλογές που κάνουν τα κανάλια να πούμε την αλήθεια. Υπάρχουν anime διαμαντάκια που σίγουρα θα προσελκύσουν και μεγαλύτερους σε ηλικία αλλά δεν το ψήνουν να τα φέρουν προς τα εδώ. Θέλουν ενημερωτικές εκπομπές. Ότι ναναι.
-
Τρομερη σειρα κι αυτη,που την θυμηθηκες...ενταξει η ελληνικη τηλεοραση εχει φτασει στο απολυτο ναδιρ.Τα παιδικα προγραμματα εχουν εξαφανιστει,"αντικειμενικη"-εμετικη ενημερωση της πλακας και το απολυτο σκουπιδαριο το μεσημερι.Μονο για αγωνες και ταινιες την ανοιγω πλεον.Και την φετινη 10η εντολη. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
33 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης