Αγαπημένες retro παιδικές/νεανικές σειρές

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Αγαπημένες retro παιδικές/νεανικές σειρές

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 26 Φεβ 2015, 15:29

...
Τελευταία επεξεργασία από kakashi_hatake και 25 Ιούλ 2016, 23:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό klonith » 26 Φεβ 2015, 22:01

Σαν το Batman TAS απλά τίποτα. Η ατμόσφαιρα του ήταν απίστευτη. Πάντως μιας και ανέφερες το καινούριο Thundercats κρίμα που το έκοψαν τόσο νωρίς. Πιστεύω είχε τα φόντα να γίνει πολύ καλή σειρά.
Άβαταρ μέλους
klonith

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό TomTom » 26 Φεβ 2015, 22:19

Πολύ ωραίο θέμα φίλε.
Πραγματικά νοσταλγία.

Είδα βέβαια πως λείπει ένα από τα δικά μου αγαπημένα animation και αυτό είναι το Jumaru. O φίλος klonith που μιλάγαμε μου είπε χωρίς ντροπή ότι δεν το ξέρει. :-)
Ελπίζω να μην ισχύει αυτό και για 'σένα. Άμα θες μπορείς να το προσθέσεις και αυτό στην λίστα.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Φεβ 2015, 22:20

ΕΠΙΚΗ στοιχειοθετηση ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αναμνησεις ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα σαβ/κα της ζωης μας... :-)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TomTom » 26 Φεβ 2015, 22:22

Ύστερα από συνομιλία με τον φίλο kakashi μου είπε πως τελικά υπάρχει το Jumaru.
H κανονική του ονομασία είναι όπως μου είπε Plawres Sanshiro. Να και κάτι που δεν ήξερα.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Φεβ 2015, 22:29

mysterious έγραψε:ΕΠΙΚΗ στοιχειοθετηση ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αναμνησεις ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα σαβ/κα της ζωης μας... :-)

Το Jumaru ηταν εκπληκτικη σειρα.Αλλωστε το Real Steel με τον Χιου Τζακμαν εκει βασιζοταν οπως εγραψε και ο Γιαννης στο review της ταινιας.

http://www.enternity.gr/Article/Real-Steel/5640.html?page=2
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 26 Φεβ 2015, 22:37

Τα έχω βάλει σύμφωνα με τις αγγλικές τους ονομασίες θα προσθέσω βέβαια αύριο κάποια στιγμή και τις ελληνικές τους ονομασίες. Τα πιο χτυπητά είναι σίγουρα μέσα στη λίστα.

Εγώ πάντως παίδες όταν βλέπω τα intro:

Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Οι μουσικές παιδικών που μου έχουν μείνει τόσο πολύ στο μυαλό μου. Τα δυο τελευταία ειδικά κάθε απόγευμα πριν βγούμε για παιχνίδι. 17.30 στο ΕΤ3.

Τρελές εποχές.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό klonith » 26 Φεβ 2015, 22:42

Ντάξει παιδιά σαν τα πρωϊνά να βλέπουμε Dragonball λίγα πράγματα. Ήταν και το παλιό που τραβούσε μια μάχη 20+ επεισόδια!
Άβαταρ μέλους
klonith

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 26 Φεβ 2015, 23:30

Δεν υπάρχει τόσο ποιότητα νομίζω σημερα. Σίγουρα έχουν λιγότερες επιλογές αλλά και αυτές δεν είναι ότι καλύτερο σε σχέση με αυτά που βλέπαμε παλιότερα. Αλλά είναι και οι επιλογές που κάνουν τα κανάλια να πούμε την αλήθεια. Υπάρχουν anime διαμαντάκια που σίγουρα θα προσελκύσουν και μεγαλύτερους σε ηλικία αλλά δεν το ψήνουν να τα φέρουν προς τα εδώ. Θέλουν ενημερωτικές εκπομπές. Ότι ναναι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Φεβ 2015, 23:36

Τρομερη σειρα κι αυτη,που την θυμηθηκες...ενταξει η ελληνικη τηλεοραση εχει φτασει στο απολυτο ναδιρ.Τα παιδικα προγραμματα εχουν εξαφανιστει,"αντικειμενικη"-εμετικη ενημερωση της πλακας και το απολυτο σκουπιδαριο το μεσημερι.Μονο για αγωνες και ταινιες την ανοιγω πλεον.Και την φετινη 10η εντολη. :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB