- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 14:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Better Call Saul
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Better Call Saul
To AMC κυκλοφόρησε το «Better Call Saul», την νέα σειρά που αποτελεί το prequel του «Breaking Bad». Η νέα σειρά θα βασιστεί στο χαρακτήρα του «Breaking Bad», Saul Goodman, τον πανούργο και πανεξυπνο δικηγόρο του Walter White & του Jesse Pinkman.
Η ιστορία τοποθετείται έξι χρόνια πριν ο Saul Goodman (Bob Odenkirk) γνωρίσει τον θρυλικό Walter White. Όταν τον συναντάμε, ο άντρας που θα γίνει ο Saul, είναι γνωστός ως Jimmy McGill, ένας μικρός δικηγόρος που ψάχνει το πεπρωμένο του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Η σειρά θα ακολουθήσει την μεταμόρφωση του Jimmy στον ένα και μοναδικό ποινικό δικηγόρο Saul Goodman.
Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 08/02/2015 και προς το παρόν στο imdb έχει βαθμολογία 9.5, πράγμα πολύ θετικό.Οποιος έχει δει το πρωτο επεισόδιο ας μας πει εντυπώσεις...
Τελευταία επεξεργασία από Harkyn και 11 Φεβ 2015, 00:15, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Μάλιστα το πρώτο επεισόδιο είναι δωρεάν στο itunes και στο amazon.
Από όσο δοκίμασα στο δεύτερο παίζει κανονικά και στη χώρα μας.
Θέλω πολύ να το δω.
Από όσο δοκίμασα στο δεύτερο παίζει κανονικά και στη χώρα μας.
Θέλω πολύ να το δω.
-
GiannisRethymno - Δημοσιευσεις : 207
To πρωτο επεισοδιο ηταν πολυ καλο και η ερμηνεια του Odenkirk απλα εξαιρετικη.
To δευτερο επεισοδιο δεν το ειδα ακομα μιας και περιμενω να ανεβασουν ελληνικους υποτιτλους.
ΥΓ. Εχεις γραψει λαθος το Call στον τιτλο του θεματος!
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
To δευτερο επεισοδιο δεν το ειδα ακομα μιας και περιμενω να ανεβασουν ελληνικους υποτιτλους.
ΥΓ. Εχεις γραψει λαθος το Call στον τιτλο του θεματος!

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια και εγω και εχω σχηματισει μια γρηγορη αποψη.Μπορει να μην θυμιζει το Breaking Bad που ξεραμε,αναμενομενο βεβαια,ομως και παλι μου αρεσει η σειρα και το οτι εξελισσεται γυρω απο εναν τοσο αγαπητο χαρακτηρα,οπως ο Saul.Το δευτερο επεισοδειο ειδικα και η σκηνη στην ερημο ειναι ολα τα λεφτα.Περιμενω να δω ποτε θα μπουν και αλλοι απο τους παλιους χαρακτηρες και πιο συγκεκριμενα ο Jesse
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Here's Johnny!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Η ατακα του 3ου επεισοδιου. Η σειρα εξελισσεται σε διαμαντι!!!!!

Η ατακα του 3ου επεισοδιου. Η σειρα εξελισσεται σε διαμαντι!!!!!
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης