Νέα σειρά μυστηρίου και συνομωσίας. Μια καθηγήτρια/μεγαλοδικηγόρος διδάσκει τους μαθητές νομικής με ιδιαίτερο τρόπο. Τους δίνει πραγματικές υποθέσεις της και ζητάει να την βοηθήσουν στην επίλυσή τους. Όταν οι μαθητές φαίνεται μπλέκονται σε ένα φόνο, τίποτα δεν είναι όπως δείχνει.
Η σειρά τα σπάει. Χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα τεχνικές flashback για να περιγράψει τα γεγονότα που εξελίζονται αλλά (εντυπωσιακά) ποτέ δεν αποκαλύπτει παραπάνω στοιχεία από όσα πρέπει. Εμένα προσωπικά έγινε απο τις αγαπημένες μου έστω κι αν έχει μόνο 9 επεισόδια μέχρι τωρα (winter break). Ειδικά στο τελευταίο έμεινα με ανοιχτό το στομα. Πολύ καλή πλοκή με ανατροπές που δεν τις περιμένεις. Λογικά Ιανουάριο-Φεβρουάριο θα βγει το 10ο επεισόδιο.
Trailer
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 04:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
How Τo Get Away With Murder
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Τέλος πρώτης σεζόν και η τρίχα μού έχει σηκωθει καγκελο! Εκπληκτικο φιναλε. Σκηνοθετικά άψογο. Άλλο ένα αναπάντεχο plot twist. Όποιος δεν την έχει δει ας το κάνει. Είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά μυστηρίου. Σε κάθε επεισόδιο σε αφήνει με απορία και θεωρώ τον εαυτό μου καλό στο να καταλαβαίνει τι παίζεται. για μένα έχει 9/10 σίγουρα. Ίσως και 10/10
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης