Αρκετά χρόνια πριν οι άνθρωποι βρίσκονταν πολύ κοντά στο να αφανιστούν από τους γίγαντες. Οι γίγαντες όπως στις ιστορίες ήταν αρκετά ψηλοί, με μηδαμινή νοημοσύνη, καταβροχθίζουν ανθρώπους και το χειρότερο απ' όλα, φαίνεται πως το κάνουν περισσότερο για ευχαρίστηση παρά για εύρεση τροφής. Ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων επέζησε επειδή κλείστηκαν σε μία πόλη η οποία προστατεύεται από πραγματικά τεράστιους τοίχους, ψηλότερους ακόμα κι από έναν τεράστιο γίγαντα.
Στο παρόν πλέον, οι γίγαντες έχουν να εμφανιστούν στην πόλη πάνω από 100 χρόνια. Ένα έφηβο αγόρι που το λένε Eren και η θετή του αδελφή Mikasa έγιναν μάρτυρες ενός φρικιαστικού γεγονότος όταν οι τοίχοι της πόλης καταστράφηκαν από έναν τεράστιο και πολύ δυνατό γίγαντα που εμφανίστηκε από το πουθενά. Όσο οι μικρότεροι γίγαντες πλημμύριζαν την πόλη, τα δύο παιδιά έβλεπαν με τρόμο τη μητέρα τους να τρώγεται ζωντανή. Ο Eren υπόσχεται τότε ότι θα εξολοθρεύσει κάθε γίγαντα παίρνοντας εκδίκηση για όλο το ανθρώπινο είδος.
Πληροφορίες
Τύπος: Tv Series
Επεισόδια: 25
Έτος: 2013
Στοιχεία: Δράμα, Δράση, Υπερφυσικές δυνάμεις, Φαντασία Συντελεστές
Μετάφραση: Brak
Χρονισμός: Deladrian
Στοιχειοθέτηση: Brak
Επεξεργασία Εικόνας: Brak
Κωδικοποίηση: Brak
Διορθώσεις: Brak
Στο παρακατω λινκ μπορειτε να βρειτε τα επεισοδια..σε οσους αρεσουν τα anime θα του αρεσει.. εχει βγει ο πρωτος κυκλος... οποιος ξερει ποτε βγαινει ο δευτερος ας πει..
http://sickfansubs.com/index.php?topic=1638.0
Δεν θελω να κανω spoiling γι αυτο δεν βαζω περισσοτερα....εχει πολυ μυστηριοοοο....!!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ATTACK ON TITANS - Shingeki no Kyojin
40 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Το anime που πραγματικά μαμησε πέρυσι. Το έμαθα όταν είχα δει το gifακι στην περσινή e3...καταλάβατε ποιο λέω... αυτό...

Κόλλησα όταν την είδα. Σοκαριστικό πρώτο επεισόδιο, δραματική μέχρι αηδίας σε κάποιες φάσεις που ίσως ξενερώσει κάποιους που αναζητούν anime τύπου one piece, naruto, bleach, farytail, αλλά μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει γενικά σε anime. Έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα ότι δεν θα υπάρχει δεύτερη σεζόν και θα περιμένουν να προχωρήσει αρκετά το anime για να την βγάλουν, δεν έχω παρακολουθήσει την OVA prequel σειρά αλλά θα το κάνω όταν ξεκινήσει η δεύτερη με μαραθώνιο prequel, πρώτη σεζόν και δεύτερη.
Αναμένεται και ταινία για του χρόνου. Αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι περισσότερο από την αλλαγή του σκηνοθέτη και την ανάληψη σεναριογράφου.

Κόλλησα όταν την είδα. Σοκαριστικό πρώτο επεισόδιο, δραματική μέχρι αηδίας σε κάποιες φάσεις που ίσως ξενερώσει κάποιους που αναζητούν anime τύπου one piece, naruto, bleach, farytail, αλλά μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει γενικά σε anime. Έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα ότι δεν θα υπάρχει δεύτερη σεζόν και θα περιμένουν να προχωρήσει αρκετά το anime για να την βγάλουν, δεν έχω παρακολουθήσει την OVA prequel σειρά αλλά θα το κάνω όταν ξεκινήσει η δεύτερη με μαραθώνιο prequel, πρώτη σεζόν και δεύτερη.
Αναμένεται και ταινία για του χρόνου. Αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι περισσότερο από την αλλαγή του σκηνοθέτη και την ανάληψη σεναριογράφου.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Ενδιαφέρουσα η σκέψη σου Tanno και νομίζω έχει βάση.
Από το λίγο που έψαξα βρήκα 2 links που έχουνε συνοψίσει αρκετές speculation theories οπότε τα παραθέτω κι εδώ. Εννοείται ότι για όσους δεν έχουν δει το anime είναι τρελό spoiler, το 2ο link μάλιστα συνυπολογίζει απ'ότι είδα και τα γεγονότα του manga το οποίο έχω την εντύπωση ότι συνεχίζει και μετά την 1η season του anime, οπότε be warned.
Από το λίγο που έψαξα βρήκα 2 links που έχουνε συνοψίσει αρκετές speculation theories οπότε τα παραθέτω κι εδώ. Εννοείται ότι για όσους δεν έχουν δει το anime είναι τρελό spoiler, το 2ο link μάλιστα συνυπολογίζει απ'ότι είδα και τα γεγονότα του manga το οποίο έχω την εντύπωση ότι συνεχίζει και μετά την 1η season του anime, οπότε be warned.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
gsmaggiore - Δημοσιευσεις : 59
40 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης