Black Sails

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Black Sails

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Ιαν 2014, 00:21

Εικόνα

Eχετε δει τους Πειρατες της Καραιβικης; Αν σας αρεσαν τοτε πρεπει να κοιταξετε για την νεα σειρα του Starz η οποια εχει ως θεμα την χρυση εποχη των πειρατων. Βεβαια δεν θα εχει αυτο το αναλαφρο υφος των ταινιων της Disney οποτε να περιμενετε πιο πολυ βια και περιπετεια. Το θετικο ειναι οτι executive producer ειναι ο Michael Bay οποτε λογικα θα ειναι μια πολυ καλη παραγωγη.

Το πρωτο επεισοδιο θα προβληθει στις 25 Ιανουαριου αν και αμα ψαξετε στο διαδικτυο θα το βρειτε απο τωρα. Η πρωτη σεζον θα εχει συνολικα 8 επεισοδια.

Ειχε τοση μεγαλη απηχηση η σειρα (ειδικα οταν εδειξαν περισσοτερα στην εκθεση Comic-con του San Diego) οπου μεχρι να προβληθει το πρωτο επεισοδιο το καναλι ανακοινωσε πως πανε και για δευτερη σεζον η οποια θα εχει 10 επεισοδια. :!:

Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό odysseas93 » 27 Ιαν 2014, 01:37

Ωραίος, δεν το είχα προσέξει ότι είχες ανοίξει topic... Παιδιά αν κάποιος δει 1-2 επεισόδια ας μας πει τη γνώμη να μην το ξεκινήσουμε τζάμπα αν είναι... (Πάντως πιστεύω ότι θα είναι καλό)
Άβαταρ μέλους
odysseas93

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Μαρ 2014, 20:40

Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια, δεν τρελάθηκα να σας πω την αλήθεια. Περίμενα τρελά σκηνικά και τα δύο πρώτα επεισόδια είναι -κατά την άποψή μου- "ΟΚ". Μακάρι να βελτιωθεί στη συνέχεια, προς το παρόν το αφήνω στην άκρη
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 20 Μαρ 2014, 09:57

Σαν γενικο σύνολο δεν ειναι κατι το φοβερό αν και δεν εχω δει το φιναλε αλλα εχει καλά στοιχεία πολλους χαρακτήρες και γενικά μια τελείως καινουργια εικονα στο πως λειτουργουν οι πειρατες σαν κοινωνία στο νησι διοτι τους γνωριζαμε σε αλλες ταινίες απλα σαν πλιατσικολογους, μεθυστάκιες ... 8-)

Δεν ξερω μου φαινέτε οτι μεγάλωσαν σαν υπόθεση την σειρα, με μολις 8 επεισόδια για να την εξηγησουν .. :? εγω παντως δεν εχω καταλάβει τιποτα για τους κεντρικους χαρακτηρες. τι ηταν? τι θελουν? και τι προσπαθουν τελικα να πετύχουν .....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό litanies » 24 Μαρ 2014, 11:33

και έχει ήδη πάρει το ΟΚ για την δεύτερη σαιζόν...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό jimakoszs97 » 01 Ιούλ 2014, 07:15

Φαίνεται αρκετά καλό. Μάλλον θα το ξεκινήσω.
Άβαταρ μέλους
jimakoszs97

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 01 Ιούλ 2014, 19:17

Eιδα το θεμα και ειδα το πρωτο επισοδειο μεχρι στιγμης . Καλο φαινεται . Γενικα μου αρεσουν πολυ οι σειρες στον ελευθερο μου χρονο αλλα δεν ειναι καποια σειρα που θα ξεδευα τοσο χρονο ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 29 Μαρ 2015, 06:34

ΠΩΩΩΩΠΩΠΩ έσκισε το season finale 2ής season!Από τα καλύτερα finale που έχω δει!
Ποιος περιμένει τώρα μέχρι 2016 Για το επόμενο.
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 11 Απρ 2015, 21:09

ξεκινησε ως μια σειρα με πειρατες για να περναμε την ωρα μας
με μια 1η season μετρια προς καλη
στην 2η season το ξεκιναει καλα...στην συνεχεια κανει μια κοιλια για 2 επεισοδια...και απλα στα
3 τελευτεα επεισοδια της σειρας γινεται Ο ΧΑΜΟΣ και απλα γινεται TOP σειρα. :D :D :D

1.δεν νομιζω να υπαρχει ποιο ψαρωτικος χαρακτηρας απο τον VANE αυτην την στιγμη...
2.H eleanor καλα να παθει :) :) :) :)
3.<3 <3 <3 flint!
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Eternity Gamer » 08 Οκτ 2015, 19:15

Παιδιά η σειρά είναι όλα τα λεφτά.....
Eternity Gamer

Δημοσιευσεις : 30

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση