How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

How I Met Your Mother

Δημοσίευσηαπό adamakos » 20 Σεπ 2011, 18:02

ξεκινησε και ο εβδομος κυκλος της σειρας ο οποιος κινειται στα σιγουρα μονοπατια των προηγουμενων κυκλων

οι εξελιξεις φαινονται ενδιαφερουσες

για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Σεπ 2011, 19:07

Ο Δημήτρης (Τσορβάς) μου πέταξε και links ήδη!!! Εγώ δεν ξέρω, περιμένω πάντα να μαζευτούν επεισόδια. Δεν μπορώ να τα βλέπω λίγα-λίγα!!! Φεύγουν που φεύγουν νεράκι, δεν αντέχεται να ξέρω ότι δεν έχει άλλα μετά!!!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό adamakos » 21 Σεπ 2011, 09:54

Sephiroth έγραψε:Ο Δημήτρης (Τσορβάς) μου πέταξε και links ήδη!!! Εγώ δεν ξέρω, περιμένω πάντα να μαζευτούν επεισόδια. Δεν μπορώ να τα βλέπω λίγα-λίγα!!! Φεύγουν που φεύγουν νεράκι, δεν αντέχεται να ξέρω ότι δεν έχει άλλα μετά!!!

και εγω ετσι κανω
απλως για το πρωτο επεισοδιο δεν μπορουσα να περιμενω
Άβαταρ μέλους
adamakos

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό sheik » 21 Σεπ 2011, 19:42

Πφφφφφ.... ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ πρεμιερα, οταν εχεις διπλο επεισοδιο και το γελιο ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ κατι παει στραβα. Αν και υπηρξε μια υποσχομενη εξελιξη στο τελος του 2ου(σιγα μη θυμουνται μερικοι βεβαια :p ) .

Μονο ο Μπαρνευ αξιζε, τα υπολοιπα με αποκορυφωμα την κλαψα του Τεντ(ποσο ακομα θεε μου), τον χορο Ρομπιν-Μπαρνευ(wtf?) και το "truth voice" της Ρομπιν(σοβαρα,γελαει κανεις με αυτα πλεον?) ηταν αστα βραστα. Ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια.
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Spahar » 22 Σεπ 2011, 01:05

sheik έγραψε:Πφφφφφ.... ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ πρεμιερα, οταν εχεις διπλο επεισοδιο και το γελιο ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ κατι παει στραβα. Αν και υπηρξε μια υποσχομενη εξελιξη στο τελος του 2ου(σιγα μη θυμουνται μερικοι βεβαια :p ) .

Μονο ο Μπαρνευ αξιζε, τα υπολοιπα με αποκορυφωμα την κλαψα του Τεντ(ποσο ακομα θεε μου), τον χορο Ρομπιν-Μπαρνευ(wtf?) και το "truth voice" της Ρομπιν(σοβαρα,γελαει κανεις με αυτα πλεον?) ηταν αστα βραστα. Ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια.

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Ακόμα και τα αστεία του Barney ήταν αρκετά κρύα, οι μπαρούφες που λέει στα γκομενάκια ήταν διασκεδαστικές αρκετές σεζόν πριν. Καλά αυτό με το "truth voice" ήταν από τα χειρότερα. Το πιο θετικό ήταν η παρουσία της Nora, ιδιαίτερα όμορφη. Επίσης έχει κανείς άλλος την εντύπωση ότι η Robin έχει αρχίσει να χαλάει εμφανισιακά;
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό JamieT » 12 Οκτ 2011, 18:00

@Spahar Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στην Robin. Είδα το τέταρτο επεισόδιο σήμερα. Δεν ξέρω, με χαλάει η κατεύθυνση που παίρνει η σειρά. Οι τρόποι που βρήκαν για να επεκτείνουν την σειρά δεν μου κινούν τόσο το ενδιαφέρον. Ελάχιστα γέλασα. Αλλά επιτέλους εξομολογήθηκε η Robin μετά από τόσα επεισόδια. Το μόνο που με τραβάει πλέον είναι το cast που τους γουστάρω όλους τόσο πολύ.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 24 Οκτ 2011, 18:45

Ειδα και εγω τα πρωτα επεισοδια της 7ης σεζον.Κρυα ως τωρα αλλα εχουμε χρονο ακομα,πιστευω πως η σειρα θα σταθει στα ποδια της. Οπως ειπε και ο Μητσος μονο και μονο για το καταπληκτικο cast αξιζει η σειρα. Μου εχει χαρισει ωρες γελιου!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Warrior21 » 09 Αύγ 2012, 14:25

Ξεκινησα προσφατα την σειρα και εχω να πω οτι απο τα καλυτερα sit-com που εχω δει τα τελευταια χρονια.Φυσικα κατωτερο απο τα Friends(δεν εχω βρει ακομα κατι αξιο να το ξεπερασει) αλλα και παλι πολυ αστειο.
Άβαταρ μέλους
Warrior21

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 09 Δεκ 2012, 20:56

Από τα καλύτερα sitcoms ever!! legen-wait for it-dary!!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Δεκ 2012, 12:41

εγώ ξεκίνησα την σειρά χτες και έχει πολύ γέλιο
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης