Series

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Series

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 31 Αύγ 2013, 21:55

Καλησπέρα. Μου έχουν προτείνει μια σειρά.Διαδραματίζετε σε μία πόλη, η οποία είναι κλειστεί με ένα θόλο. Προσπαθεί ο στρατός να μπει στη πόλη,αλλα δεν γίνετε. Πιθανόν να σχετίζετε με εξωγήινους. Γνωρίζει κάποιος ποια σειρά είναι αυτή? Έχω ψάξει αλλα δεν κατάφερα να βρώ την ονομασίας της. Τώρα που τελειώνει το Dexter πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. :D :D
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 01 Σεπ 2013, 16:47

DaffysTT έγραψε:Καλησπέρα. Μου έχουν προτείνει μια σειρά.Διαδραματίζετε σε μία πόλη, η οποία είναι κλειστεί με ένα θόλο. Προσπαθεί ο στρατός να μπει στη πόλη,αλλα δεν γίνετε. Πιθανόν να σχετίζετε με εξωγήινους. Γνωρίζει κάποιος ποια σειρά είναι αυτή? Έχω ψάξει αλλα δεν κατάφερα να βρώ την ονομασίας της. Τώρα που τελειώνει το Dexter πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο. :D :D

Under the Dome λέγεται και βασίζεται σε βιβλίο του Stephen King ο οποίος επιβλέπει και τα γυρίσματα νομίζω.

http://www.imdb.com/title/tt1553656/?ref_=sr_1
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Under the dome.

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 02 Σεπ 2013, 09:51

Thanks PetrifieD. Την έχεις παρακολουθήσει την σειρά? Φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ευτηχώς είναι στην αρχή. (Πρώτη σεζόν)
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Σεπ 2013, 13:37

DaffysTT έγραψε:Thanks PetrifieD. Την έχεις παρακολουθήσει την σειρά? Φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ευτηχώς είναι στην αρχή. (Πρώτη σεζόν)

Όχι δεν έχω δει ακόμα κάποιο επεισόδιο αλλά σχεδιάζω αυτές τις μέρες να δω το pilot για να δω αν είναι όντως καλή. Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρουσα. Το trailer μου άρεσε πολύ όταν το είχα δει και μου είχε κινήσει την περιέργεια.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 02 Σεπ 2013, 14:49

πολύ καλό είναι... πρώτο επεισόδιο τα σπάει, κάνει μικρή κοιλιά τα επόμενα 2-3, και μετά απογειώνεται
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Σεπ 2013, 03:33

Dimcar έγραψε:πολύ καλό είναι... πρώτο επεισόδιο τα σπάει, κάνει μικρή κοιλιά τα επόμενα 2-3, και μετά απογειώνεται

Χαίρομαι γιατί γενικώς μου αρέσει ο Stephen king. Θα τα κατεβάσω αυτές τις μέρες και θα ποστάρω και εγώ τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 10 Σεπ 2013, 14:28

Μου αρέσει ως εκει που ειδα,αυτο που με προβληματίζει λίγο είναι το τέλος,λόγο του King
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 11 Σεπ 2013, 15:15

Και γω είδα και τα 12 επεισόδια που έχουν βγεί μέχρι τώρα. Άλλο ένα και κλείνει αυτή η σαιζόν αλλά έχει ήδη ανακοινωθεί 2η. Οπότε το τέλος θα αργήσει λίγο ακόμα. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά η σειρά. Έχει πολύ ενδιαφέρον και αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω. Έχει και υποδομές για να γίνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον αρκεί να μην το παρατραβήξουν με ορισμένα θέματα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό AUDREYSGLAM » 29 Οκτ 2013, 12:10

Ευχαριστουμε, θα την παρακολουθησω σιγουρα
AUDREYSGLAM

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό demis » 15 Δεκ 2013, 21:54

sigoura tha tin do kai ego
demis

Δημοσιευσεις : 22

Επόμενο