The Following

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

The Following

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2013, 13:27

Εικόνα

Νεα τηλεοπτικη σειρα απο το καναλι FOX η οποια προβαλλεται εδω και δυο εβδομαδες. Χτες ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και θελω να πιστευω πως θα τα παει καλα στη συνεχεια. Πρωταγωνιστης ειναι ο γνωστο ηθοποιος Kevin Bacon.

Πλοκη: Ο Ryan Hardy (Κevin Bacon) είναι πρώην πράκτορας του FBI ο οποίος καλείται να επιστρέψει στην υπηρεσία προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό και στη σύλληψη του Joe Carroll, κατά συρροή δολοφόνου ο οποίος μετά από 8 χρόνια κατάφερε να δραπετεύσει από την υψίστης ασφαλείας φυλακή που ήταν φυλακισμένος προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο το οποίο τον είχε εμποδίσει να ολοκληρώσει ο Joe Carroll.

H σειρα προβαλλεται καθε Δευτερα και εχτες βγηκε το δευτερο επεισοδιο.

Σχολιασμος 1ου επεισοδιου:
Περιμενα πως ο Joe Caroll θα ηταν ο μονος που θα κυνηγουσε ο Ryan σε ολη αυτη τη σεζον. Τελικα παραδωθηκε μονος του και φαινεται πως εχει κανει ενα δικτυο οπου πολλοι τρελοι σαν κι αυτον τον αντογραφουν και τον εχουν ως ειδωλο τους. Δηλαδη εχει πολλους σαν κι αυτον δολοφονους να πιασει ο πρακτορας.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 29 Ιαν 2013, 13:33

θυμιζει σε τιποτα prison break ή καμια σχεση??
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 29 Ιαν 2013, 13:39

Kevin Bacon βλέπω, serial killer βλέπω...ενδιαφέρων. Θα την ξεκινήσω. Υπότιτλοι βγαίνουν γρήγορα ή αργούν?
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 29 Ιαν 2013, 13:41

koulis21 έγραψε:θυμιζει σε τιποτα prison break ή καμια σχεση??

Δεν μοιαζει με το Prison Break (η μπορει και στο ελαχιστο). Στο PB στην πρωτη σαιζον επρεπε να βρει τροπο ο πρωταγωνιστης να βγαλει απο την φυλακη τον αδερφο του και στις υπολοιπες υπηρχε ενα ανθρωποκυνηγητο με τις αρχες. Το Τhe Following αφορα με serial killers και την προσπαθεια του πρακτορα μας να τους πιασει.

Τσεκαρε το παντως. Δυο επεισοδια εχουν βγει.

Devil_7 έγραψε:Kevin Bacon βλέπω, serial killer βλέπω...ενδιαφέρων. Θα την ξεκινήσω. Υπότιτλοι βγαίνουν γρήγορα ή αργούν?

Υπαρχει υποτιτλος για το πρωτο επεισοδιο. Το δευτερο βγηκε εχτες οποτε να περιμενεις να βγει ο επομενος υποτιτλος σημερα η αυριο. Βεβαια εξαρταται απο τις μεταφραστικες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 30 Ιαν 2013, 14:17

Χθες ειδα τον πιλοτο. Μου αρεσε παρολο που τις αστυνομικες σειρες δεν τις πολυβλεπω. Δεν εχω καταλαβει εαν θα εχει μια συνεχομενη ιστορια η αν θα πιανουν και ενα 'follower' σε καθε επεισοδιο. Eλπιζω στο πρωτο...
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 30 Ιαν 2013, 20:04

Είδα τα δύο επεισόδια που έχουν βγει και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Ωραίο cast, πολύ αίμα, γρήγορο με ένταση. Σίγουρα θα την συνεχίσω.
Απ' ότι φαίνεται θα τρέχει το main story και σε κάθε επεισόδιο κάτι θα με παίζει με κάποιον διαφορετικό follower λογικά.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Ιαν 2013, 22:40

πάρα πολύ καλή σειρά.και τα 2 επεισόδια ήταν υπέροχα.νομίζω είναι η αποκάλυψη της χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 00:19

Ειδα μολις τωρα το δευτερο επεισοδιο. Εξαιρετικο. Μιλαμε για πολυ διεστραμμενο μυαλο ο Joe.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 31 Ιαν 2013, 16:27

Και εμενα μου αρεσε αν και βρηκα ενα μεγάλοοο σεναριακο κενο (ή τουλαχιστον ετσι νομιζω)

πως αλλιως θα εβρισκε ο Ryan οτι θα σκοτωσει την γυναικα του ο Joe απο την στιγμη που δεν ηταν στο σχεδιο του, να ανακαλυψει ο Ryan το σπιτι της κοπελιτσας?
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Ιαν 2013, 17:47

akisbeat77 έγραψε:Και εμενα μου αρεσε αν και βρηκα ενα μεγάλοοο σεναριακο κενο (ή τουλαχιστον ετσι νομιζω)

πως αλλιως θα εβρισκε ο Ryan οτι θα σκοτωσει την γυναικα του ο Joe απο την στιγμη που δεν ηταν στο σχεδιο του, να ανακαλυψει ο Ryan το σπιτι της κοπελιτσας?

Εγω πιστευω οτι ηταν απο τις εκπληξεις που του κραταγε ο Joe. Και που εισαι ακομα συμφωνα με τα λεγομενα του.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB