- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 19:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
Πριν από λίγες μέρες είδα το τελευταίο επεισόδιο! Μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ! Φοβερή χαρακτήρες , πλοκή , σενάριο , ηθοποιία τα πάντα άψογα . Επίσης ήταν μια από τις σειρές οι οποίες θεωρώ πως δεν κούρασαν .
Αξίζει όσοι να το δείτε και με πραγματικά καθαρό τέλος , χωρίς κενά ασάφειες και ερωτηματικά .
Αξίζει όσοι να το δείτε και με πραγματικά καθαρό τέλος , χωρίς κενά ασάφειες και ερωτηματικά .
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Aπιστευτη σειρα.Δεν ηθελα να τη ξεκινησω επειδη νομιζα οτι θα ειναι υπερβολικα βιαιη,αλλα μετα κολλησα για τα καλα.
Απιστευτοι διαλογοι,τρομερες σκηνες,αστειες φασεις και εναν πανεξυπνο δασκαλακο που τα βαζει μονος του με ολο τον υποκοσμο.Τα εχει ολα.
Το τελευταιο επεισοδιο ειναι απο τους πιο ωραιους επιλογους που εχω δει.
Απιστευτοι διαλογοι,τρομερες σκηνες,αστειες φασεις και εναν πανεξυπνο δασκαλακο που τα βαζει μονος του με ολο τον υποκοσμο.Τα εχει ολα.

Το τελευταιο επεισοδιο ειναι απο τους πιο ωραιους επιλογους που εχω δει.
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Re: Απ: Breaking Bad
Μακάρι να ξαναδούμε σύντομα κάποιο αντίστοιχο αριστούργημα! Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
diver_gr έγραψε:Μακάρι να ξαναδούμε σύντομα κάποιο αντίστοιχο αριστούργημα! Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ!
Θα βγει το prequel (Better Caul Saul) το οποιο ελπιζω να μην απογοητευσει.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης