How I Met Your Mother

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 24 Ιαν 2013, 19:17

Επομένως @Raphael lawyered :P Το HIMYM πουλάει πολύ και έχει πολλούς φανατικούς για αυτό το τραβάνε.. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα καλό..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Ιαν 2013, 19:25

ο barney ήταν οκ ως παιδί.όταν έβγαινε με την ξανθιά χάλασε και μετά έγινε awesome...η αλήθεια είναι πάντως ότι έχει μια μυστήρια περίοδο,τα φοιτητικά του χρόνια που κανείς δεν ξέρει τι έκανε...
όσο για το τελευταίο επεισόδιο μιλάμε δεν κόλλαγε καθόλου...μας γέννησαν αδερφή του barney και την κουτούπωσε ο ted...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 20:39

Δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Ήταν η κόρη του πατέρα του από τον άλλο γάμο. Απλά δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα. Εμένα πάντως μου αρέσει αυτή η σεζον. Η 2 προηγούμενες ήταν λίγο κακές γιατί επικεντρώνονταν και σε άλλα θέματα. Όταν μπορώ θα βρω τη φώτο εκείνη και θα την ανεβάσω πάντως γιατί έχω τις αμφιβολίες μ.... :P
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 24 Ιαν 2013, 21:40

Άμα λες τη φώτο στο 0.28 τότε είναι από το σχολείο.. Και δεν φοράει καν κουστούμι.. :P

Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Ιαν 2013, 21:44

το είχαν ξεφτιλίσει σε αυτό το επεισόδιο...δεν έπρεπε να τον κάνουν να έχει κακή φώτο πάντως...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 21:58

Εγώ πάλι θεωρώ ότι οι σαιζόν 6,7,8 κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα που είναι στο μέτριο γενικώς με μερικά επεισόδια να είναι καλά. Όσο για την φωτό συμφωνώ με τον SirLvr και korko, σαν παιδί ήταν μια χαρά, σαν φοιτητής δεν ξέρουμε τίποτα και τώρα awesome.

Όσο για την αδερφή πάντως δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Είναι από τον ίδιο πατέρα μόνο απλά δεν την είχε δείξει ποτέ αλλά είχε αναφερθεί νομίζω. Ο Barney απλά δεν το είχε πει σε κανένα
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 24 Ιαν 2013, 22:33

Οπότε double-lawyered :P Τι φοιτητική ζωή ρε παιδιά; Εδώ δεν ξέρουμε καν τι δουλειά κάνει... :P
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Raphael » 25 Ιαν 2013, 00:01

Τώρα μπορείς να πεις ότι i was lawyered! :D My bad! ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 30 Ιαν 2013, 23:04

Οριστικοποιήθηκε σήμερα και επίσημα η ανανέωση για 9η και τελευταία season του HIMYM από το CBS!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Spahar » 31 Ιαν 2013, 00:53

SirLvr έγραψε:Οριστικοποιήθηκε σήμερα και επίσημα η ανανέωση για 9η και τελευταία season του HIMYM από το CBS!

Σωστή κίνηση. Έπρεπε να τελειώσει κακά τα ψέματα. Ας ελπίσουμε να δώσουν έναν καλό κύκλο για το τέλος.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB