Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό litanies » 12 Μάιος 2013, 14:19

Γενικά με την εν λόγω τροπή που πήρε το θέμα, μπορεί να το πάνε όπου θέλουνε οι σεναριογράφοι.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Μάιος 2013, 17:09

μπορούν να κάνουν πολλά τώρα οι σεναριογράφοι.αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο η μηχανή θα δίνει πια αληθινά νούμερα και όχι ο,τι θέλει...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό litanies » 13 Μάιος 2013, 18:12

korko έγραψε:μπορούν να κάνουν πολλά τώρα οι σεναριογράφοι.αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο η μηχανή θα δίνει πια αληθινά νούμερα και όχι ο,τι θέλει...

μπορούν να "παίξουν" και με αυτό στην επερχόμενη σαιζόν.
για να δούμε πως και αν μπορέσουν να αναγνωρίζουν το κάθε νούμερο αν είναι αληθινό ή όχι...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 03:17

Η αληθεια ειναι μολις ξεκιναω την σειρα,γιατι στερεψα κ ολες πανε απο σεπτεμβρη κ μετα..Διαβασα καλα λογια κ ενα διαφορετικο σεναριο που φαινεται κατι διαφορετικο..
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Σεπ 2013, 17:14

Eιδα το πρωτο επεισοδιο της 3ης σεζον. Ξεκινησε δυναμικα οπως παντα αν και μου αφησε μια γευση στο τελος οτι ειναι ενα τυπικο επεισοδιο οπως με τα προηγουμενα.

Στο τελος παντως μαθαμε οτι....
η μηχανη δινει πληροφοριες για το ατομο που ειναι κοντα η root. Απο οτι φαινεται της δινει πληροφοριες για ατομα που μπλεκονται καπου. Οποτε παιζει να γινει και αυτη σαν την ομαδα μας μονο που θα τους σκοτωνει. Υποθετικο σεναριο και περιμενω γρηγορα να δουμε τι θα κανει η μηχανη με αυτην.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Σεπ 2013, 14:51

ωραίο το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς...μάλιστα έβαλαν και τη shaw νομίζω μόνιμη από φέτος(ακόμα καλύτερο)..θέλω να δω όμως που το πάνε γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέλουν να κάνουν...δεν γίνεται να σώζουν ζωές κάθε μέρα.πρέπει να μεγαλώσει λίγο η υπόθεση...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό litanies » 01 Οκτ 2013, 10:34

το ότι θα το πάνε κάπου αυτό είναι σίγουρο το θέμα είναι πόσο γρήγορα ή αργά θα το πάνε :)

και γενικά πιστεύω ότι έχει ένα στάνταρ κάθε επεισόδιο και δεν πέφτει από αυτό.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Οκτ 2013, 18:10

μόλις είδα το 2ο επεισόδιο.πολύ ωραίο και αρκετά διαφορετικό από τα άλλα.η πλοκή πήρε νέα τροπή μετά από καιρό επίσης...
δεν ξέρω αλλά ο πιτσιρικάς που έχει η κάρτερ μου μοιάζει για τοποθετημένος είτε από τους μπάτσους είτε από τον ελίας...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό litanies » 02 Οκτ 2013, 20:34

^
όντως κάτι είχε το ύφος του hehe
πάλι είχε σχέση με την τεχνολογία το επεισόδιο και γενικά τις πληροφορίες που υπάρχουν διάσπαρτες...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Οκτ 2013, 13:06

Πολυ καλο το δευτερο επεισοδιο. Και αλλος μπελας για την ομαδα του Finch.

Συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι ο rookie κατι κρυβει. Μονο και μονο οταν ο αρχηγος του HR ειπε οτι πρεπει να προσεχουν με την Carter δειχνει οτι η υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB