- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
Το ειδα αυτο το επεισοδιο σχετικα προσφατα και το βρηκα και εγω πολυ παραξενο και ασκοπο,ισως να ηθελαν να περασουν καποιο μυνημα οι παραγωγοι της σειρας?Δε ξερω,παντως οτι ηταν κακο επεισοδιο ειναι σιγουροDevil_7 έγραψε:Δεν διαφωνώ ότι είναι κορυφαία σειρά κτλ. Το 10 δεν φτάνει. Αλλά τουλάχιστον ένα άχρηστο επεισόδιο που δεν θα ξεχάσω είναι αυτό με τη μύγα στις πρώτες σεζόν. Νομίζω κάποιος το ανέφερε και λίγο πιο πίσω.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Devil_7 έγραψε:Δεν διαφωνώ ότι είναι κορυφαία σειρά κτλ. Το 10 δεν φτάνει. Αλλά τουλάχιστον ένα άχρηστο επεισόδιο που δεν θα ξεχάσω είναι αυτό με τη μύγα στις πρώτες σεζόν. Νομίζω κάποιος το ανέφερε και λίγο πιο πίσω.
δεν ηταν "αχρηστο" ήθελε να δειξει την ψυχολογική κατάσταση του Walter
-
karlat89 - Δημοσιευσεις : 579
Παει και ο 3ος κυκλος και ηδη ειδα το 1ο επεισοδιο του 4ου!Τα τελευταια 3 επεισοδια ειναι γεματα με ανατροπες και το σεναριο συνεχιζει να κυλαει πολυ καλα.Ανυπομονω για να δω τα επομενα
-
Εχω μπει πλεον στον 5ο κυκλο και ειμαι στα μεσα του κυκλου,καπου στο 7ο επεισοδειο και η σειρα συνεχιζει να σπερνει.Μερικα επεισοδια ακομα για το τελικο φιναλε!.. 

-
Είναι μέσα στις 5 καλύτερες σειρές που έχω δει σε όλη μου τη ζωή. Από την αρχή μέχρι το τέλος καταπληκτική. Το τέλος πολύ καλό. 10/10 και από μένα.
-
kalabalikis - Δημοσιευσεις : 1
Τελος και απο εμενα το Breaking Bad!Εξαιρετικη σειρα χωρις αμφιβολια,θεωρω τα 3 τελευταια επεισοδια ηταν πολυ δυνατα και το τελος ηταν οκ,αν και μου εκανε εντυπωση που
Περιμενουμε τωρα για το spin off "Better Call Saul" που ειπαν οτι θα βγει τον Νοεμβρη,ελπιζω να κρατησουν στα ιδια επιπεδα την σειρα και να μην μας απογοητευσουν,αν και τωρα που ο
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης