Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό zakipre1 » 04 Φεβ 2014, 21:01

φοβερη σειρα αξεπεραστη κατα την γνωμη μ , παρολο π δεν εχει περασει καιρος απο το τελος της ακομα με "στοιχειωνει"
zakipre1

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό georgekpl » 05 Φεβ 2014, 01:54

Κορυφαία σειρά χωρίς να γίνεται σούπα και χωρίς άχρηστα επισόδια....
Τέλειο τέλος....
10/10
georgekpl

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 05 Φεβ 2014, 01:59

Δεν διαφωνώ ότι είναι κορυφαία σειρά κτλ. Το 10 δεν φτάνει. Αλλά τουλάχιστον ένα άχρηστο επεισόδιο που δεν θα ξεχάσω είναι αυτό με τη μύγα στις πρώτες σεζόν. Νομίζω κάποιος το ανέφερε και λίγο πιο πίσω.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Φεβ 2014, 15:08

Devil_7 έγραψε:Δεν διαφωνώ ότι είναι κορυφαία σειρά κτλ. Το 10 δεν φτάνει. Αλλά τουλάχιστον ένα άχρηστο επεισόδιο που δεν θα ξεχάσω είναι αυτό με τη μύγα στις πρώτες σεζόν. Νομίζω κάποιος το ανέφερε και λίγο πιο πίσω.
Το ειδα αυτο το επεισοδιο σχετικα προσφατα και το βρηκα και εγω πολυ παραξενο και ασκοπο,ισως να ηθελαν να περασουν καποιο μυνημα οι παραγωγοι της σειρας?Δε ξερω,παντως οτι ηταν κακο επεισοδιο ειναι σιγουρο
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 07 Φεβ 2014, 19:20

Πρεπει να ειδα ολες τις σεζον σε 1 εβδομαδα...δεν εχω κολλησει ετσι με σειρα.Η καλυτερη για μενα που εχω δει ;)
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 10 Φεβ 2014, 13:45

Devil_7 έγραψε:Δεν διαφωνώ ότι είναι κορυφαία σειρά κτλ. Το 10 δεν φτάνει. Αλλά τουλάχιστον ένα άχρηστο επεισόδιο που δεν θα ξεχάσω είναι αυτό με τη μύγα στις πρώτες σεζόν. Νομίζω κάποιος το ανέφερε και λίγο πιο πίσω.

δεν ηταν "αχρηστο" ήθελε να δειξει την ψυχολογική κατάσταση του Walter
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 10 Φεβ 2014, 14:18

Παει και ο 3ος κυκλος και ηδη ειδα το 1ο επεισοδιο του 4ου!Τα τελευταια 3 επεισοδια ειναι γεματα με ανατροπες και το σεναριο συνεχιζει να κυλαει πολυ καλα.Ανυπομονω για να δω τα επομενα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 17 Μαρ 2014, 17:50

Εχω μπει πλεον στον 5ο κυκλο και ειμαι στα μεσα του κυκλου,καπου στο 7ο επεισοδειο και η σειρα συνεχιζει να σπερνει.Μερικα επεισοδια ακομα για το τελικο φιναλε!.. :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό kalabalikis » 20 Μαρ 2014, 14:25

Είναι μέσα στις 5 καλύτερες σειρές που έχω δει σε όλη μου τη ζωή. Από την αρχή μέχρι το τέλος καταπληκτική. Το τέλος πολύ καλό. 10/10 και από μένα.
Άβαταρ μέλους
kalabalikis

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 26 Μαρ 2014, 22:27

Τελος και απο εμενα το Breaking Bad!Εξαιρετικη σειρα χωρις αμφιβολια,θεωρω τα 3 τελευταια επεισοδια ηταν πολυ δυνατα και το τελος ηταν οκ,αν και μου εκανε εντυπωση που
Ο Walter αφου εσωσε τον Jesse δεν ανταλλαξανε ουτε 2 κουβεντες και το μονο που του ειπε ηταν να τον σκοτωσει,εννοω για ποιο λογο να του ζητησει κατι τετοιο?Ειναι ειρωνικο παντως,να δουλευε τοσο καιρο για να βγαλει αυτα τα χρηματα για την οικογενεια του και στο τελος να μην τα θελουν κιολας,ενω δεν διευκρινηστικε κιολας αν η Γκρετσεν και ο Ελιοτ εδωσαν αυτα τα χρηματα υστερα στην οικογενεια,οπως τους ειχε πει ο Γουολτερ.
Περιμενουμε τωρα για το spin off "Better Call Saul" που ειπαν οτι θα βγει τον Νοεμβρη,ελπιζω να κρατησουν στα ιδια επιπεδα την σειρα και να μην μας απογοητευσουν,αν και τωρα που ο
κεντρικος χαρακτηρας ειναι νεκρος,κραταω μικρο καλαθι προς το παρον
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB