- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 01:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
How I Met Your Mother
korko έγραψε:τα προηγούμενα σχόλια για spoilers πήγανε περίπατο...
εγώ στο δικό μου σχόλιο έβαλα spoiler δεν ξέρω για σένα....

Στο http://www.imdb.com/title/tt0460649/episodes?year=2013 βέβαια δεν έχει καθόλου τα επόμενα επεισόδια! Παλαιότερα ήξερες πότε θα παιχθεί το κάθε επεισόδιο μέχρι το τέλος της σεζον και πότε έχουν διακοπές και τα ανέβαζαν εκεί. μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί βέβαια. είδομεν!
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Υπάρχει και αυτό το site που δείχνει promos, sneak peeks, κ.α. http://www.spoilertv.com/
-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Μόλις είδα το 13 και 14. Εντάξει πλάκα είχαν, περισσότερο το 14 νομίζω, αλλά και πάλι δεν είναι όπως παλιά. Η Robin ομορφαίνει και πάει ή είναι ιδέα μου; Τώρα κατάλαβα τι εννούσε ο korko όταν έλεγε ότι θα ξεχωρίσουμε την mother αν τη δείξει στο γάμο. Aλλά έχω την εντύπωση πως πάλι γόνατα θα δούμε, άντε να φτάσει μέχρι λαιμό 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Aλλά έχω την εντύπωση πως πάλι γόνατα θα δούμε, άντε να φτάσει μέχρι λαιμό
Χαχαχαχα!

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
PetrifieD- έγραψε:Μόλις είδα το 13 και 14. Εντάξει πλάκα είχαν, περισσότερο το 14 νομίζω, αλλά και πάλι δεν είναι όπως παλιά. Η Robin ομορφαίνει και πάει ή είναι ιδέα μου; Τώρα κατάλαβα τι εννούσε ο korko όταν έλεγε ότι θα ξεχωρίσουμε την mother αν τη δείξει στο γάμο. Aλλά έχω την εντύπωση πως πάλι γόνατα θα δούμε, άντε να φτάσει μέχρι λαιμό
δεν θα διαφωνήσω ότι η robin γίνεται όλο και πιο ωραία...
άμα ισχύει ότι θα την δείχνουν λίγο λίγο (που δεν είναι άσχημη θεωρία και έχει μια επαφή με το τι κάνουν) τότε λείπαμε τα παιδιά του που θα περάσουν άλλα 10 χρόνια για να μάθουν για την μητέρα τους
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Πάντως πάνω σε αυτό που λες νομίζω υπάρχει ένα μικρό θεματάκι με την αφήγηση. Δηλαδή τα παιδιά πλέον ξέρουν ουσιαστικά πως γνώρισε τη μάνα τους και ξέρουν σίγουρα και ποια είναι και πως είναι. Γιατί λοιπόν συνεχίζει και τους αφηγείται. Θα μου πεις για να συνδεθούν όλα όσα έχει πει μέχρι τώρα. Μπορεί αλλά εκεί νομίζω χωλαίνει λίγο η σειρά, χάνεται κάπως το continuity. Όχι ότι με ενοχλεί βέβαια απλά το αναφέρω και αυτό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης