One Piece (ワンピース)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό kokouman » 08 Ιούλ 2014, 23:14

Zoro απλα badass !
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 15 Ιούλ 2014, 14:16

Το καλύτερο anime για μένα. Όχι το πιο ποιοτικό, αλλά το έβλεπα και μικρός στον άλτερ και έχω ιδιαίτερη αγάπη προς αυτό.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 15 Αύγ 2014, 19:24

Ειχα δει μεχρι το 70ο επεισοδειο αλλα μετα με κουρασε η σειρα...Και απο οτι διαβαζω συνεχιζεται ακομα κα σημερα.Ποιοτικη σειρα παντως για anime αν και το εχουν τραβηξει πολυ για μενα.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Αύγ 2014, 20:42

Harkyn έγραψε:Ειχα δει μεχρι το 70ο επεισοδειο αλλα μετα με κουρασε η σειρα...Και απο οτι διαβαζω συνεχιζεται ακομα κα σημερα.Ποιοτικη σειρα παντως για anime αν και το εχουν τραβηξει πολυ για μενα.

Eχει μεγαλο lore το One Piece και γενικα ολοι οι χαρακτηρες εχουν τρελο backstory για αυτο και τραβαει πολυ.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 31 Αύγ 2014, 15:52

Βγήκε σε σχετικά καλή ποιότητα με αγγλικά subs το 3D2Y. Όποιος θέλει link ας μου στείλει pm. :)

Γενικά μου φάνηκε αρκετά καλή, αλλά ο World και το πλήρωμα του μου φάνηκαν rushed σαν χαρακτήρες. Μέχρι και ο Red από το Unlimited World καλύτερος ήταν. Περίμενα επίσης και κάποιες σκηνές από μάχη Akainu με Kuzan αλλά τζίφος. Όσοι δεν διαβάζετε manga δείτε το μέχρι το τέλος των credits. Έχει μία μεγάλη έκπληξη!

Υ.Γ 28/11 κυκλοφορεί σε DVD/Blu-ray.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 31 Αύγ 2014, 16:22

Scott_Pilgrim έγραψε:Βγήκε σε σχετικά καλή ποιότητα με αγγλικά subs το 3D2Y. Όποιος θέλει link ας μου στείλει pm. :)

Γενικά μου φάνηκε αρκετά καλή, αλλά ο World και το πλήρωμα του μου φάνηκαν rushed σαν χαρακτήρες. Μέχρι και ο Red από το Unlimited World καλύτερος ήταν. Περίμενα επίσης και κάποιες σκηνές από μάχη Akainu με Kuzan αλλά τζίφος. Όσοι δεν διαβάζετε manga δείτε το μέχρι το τέλος των credits. Έχει μία μεγάλη έκπληξη!

Υ.Γ 28/11 κυκλοφορεί σε DVD/Blu-ray.

Εγω το περιμενω σε κανα torrentαδικο με subs διοτι μπηκα σε ενα site που το ειχε με τους αγγλικους υποτιτλους αλλα δεν επαιζε το βιντεο για κανενα λογο. Προφανως θα τους πηραν χαμπαρι και θα το κατεβασαν.

Κατεβασα το επεισοδιο που ειχε καλη ποιοτητα αλλα ηταν χωρις subs αν και το μονο που με χαλασε ηταν το σχεδιο. Εχω δει επεισοδια στο OP που ηταν σε καλυτερη ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό biglalas » 30 Σεπ 2014, 16:16

torrentadiko αν μπορεις να το βρεις ολοκληρο δεν το νομιζω..δλδ ολα τα επεισοδια σε ενα torrent. Εγω το εχω ολο κατεβασμενο με ελληνικουσ subs.....178Gb...... μπορεις ομως να το βρεις ενα ενα...
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 30 Σεπ 2014, 16:25

biglalas έγραψε:torrentadiko αν μπορεις να το βρεις ολοκληρο δεν το νομιζω..δλδ ολα τα επεισοδια σε ενα torrent. Εγω το εχω ολο κατεβασμενο με ελληνικουσ subs.....178Gb...... μπορεις ομως να το βρεις ενα ενα...

Και εγω τα εχω ολα τα επεισοδια στο λαπτοπ και αριχιζει και γεμιζει ο σκληρος. Απο τοτε που βρηκα τους sick fansubs κατεβαζωω τα επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους. Τα υπολοιπα τα εχω με αγγλικους και δεν εχω θεμα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό biglalas » 30 Σεπ 2014, 16:53

και εγω απο εκει κατεβαζω.. :D :D :D
κανουν φοβερη δουλεια τα παλικαρια...
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσίευσηαπό biglalas » 30 Σεπ 2014, 16:55

Harkyn έγραψε:Ειχα δει μεχρι το 70ο επεισοδειο αλλα μετα με κουρασε η σειρα...Και απο οτι διαβαζω συνεχιζεται ακομα κα σημερα.Ποιοτικη σειρα παντως για anime αν και το εχουν τραβηξει πολυ για μενα.

μετα το 100 ξεφευγει εντελως..και δεν ειναι τοσο παιδικο..μπλεκει μυθολογιες λαων..ιστοριες και πολλα αλλα..και σκεψου οτι ακουστηκε για αλλα 10 χρονια προβολης ακομα..αν δεν κανω λαθος!!
Άβαταρ μέλους
biglalas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB