- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Ειμαι στο 3ο επεισοδιο της 3η σεζον.
Η σειρα γενικα μου αρεσει,παρολο που εχει πολυ μπλα μπλα.
Στη συνεχεια τουλαχιστον εχει καθολου επικες μαχες ή κυμαινονται στο ιδιον ρυθμο και οι υπολοιπες σεζον;
Στη συνεχεια τουλαχιστον εχει καθολου επικες μαχες ή κυμαινονται στο ιδιον ρυθμο και οι υπολοιπες σεζον;
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Ειμαι στο 3ο επεισοδιο της 3η σεζον.
Αργότερα έχει αρκετές μάχες και καθώς πλησιάζει προς το τέλος σίγουρα θα κορυφωθούν. θυμήσου μόνο εαν έχεις δεί τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
- panic759
- Δημοσιευσεις : 63
Ηταν οντως κορυφαιο. 9.9 στο imdb, απο τις υψηλοτερες της σειρας και συμφωνω με την βαθμολογια.
Γενικα διαβαζω πολλα παραπονα γιατι η σειρα παει λιγο fast forward αλλα αμα το πηγαιναν λιγο λιγο θα επρεπε να τραβηξουν πολυ την σειρα, 8 σεζον ειναι οτι πρεπει και μετα αμα ειναι βγαζουν spin offs.
S07E04 spoiler
Γενικα διαβαζω πολλα παραπονα γιατι η σειρα παει λιγο fast forward αλλα αμα το πηγαιναν λιγο λιγο θα επρεπε να τραβηξουν πολυ την σειρα, 8 σεζον ειναι οτι πρεπει και μετα αμα ειναι βγαζουν spin offs.
S07E04 spoiler
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Θα συμφωνήσω ότι καλώς προωθούνται γρήγορα τα γεγονότα γιατί μέχρι τώρα υπήρχαν μεγάλα κενά διαστήματα δράσης κι ας είχαν το ενδιαφέρον τους.Ε πλέον δεν είναι καιρός να απολαύσουμε όσα περιμέναμε τόσο καιρό;άλλωστε με τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα έμειναν μόλις 9 επεισόδια!!!Και δεν είχα ιδέα ότι το επεισόδιο πήρε τόσο μεγάλη βαθμολογία,την άξιζε!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Συμφωνώ κι εγω οτι πηγαίνει πολύ γρήγορα η σειρά πλέον. Πράγματα που τα περιμέναμε 4-5 σεζόν, μεσα στα τελευταια δύο επεισόδια εχουν γίνει . Απο την άλλη όμως δεν με χαλάει, αντιθέτως. Απο το να βλέπω επεισόδια που τίποτα ουσιαστικό δεν σου προσφέρουν στην εξέλιξη της ιστορίας,καλύτερα τώρα που το κάθε επεισόδιο σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Τι επεισοδιάρα και πάλι Θεέ μου...κι ας μην είχε την παραμικρή μάχη,είχε τρομερές συναντήσεις!Πλέον είναι δεδομένο ότι "κοιλιές" δε θα ξαναϋπάρξουν παρά μόνο θα εντείνεται η κορύφωση προς το μεγάλο φινάλε.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης