A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό dimitriskal » 17 Μαρ 2017, 10:07

Πάλι παράταση πήρε???
dimitriskal

Δημοσιευσεις : 75

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 03 Ιούλ 2017, 12:58

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν τα επεισόδια σε 4Κ; Ή αν τα καινούργια θα είναι σε τέτοια ανάλυση;
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 25 Ιούλ 2017, 11:06

Ειμαι στο 3ο επεισοδιο της 3η σεζον.
Η σειρα γενικα μου αρεσει,παρολο που εχει πολυ μπλα μπλα.
Στη συνεχεια τουλαχιστον εχει καθολου επικες μαχες ή κυμαινονται στο ιδιον ρυθμο και οι υπολοιπες σεζον;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό panic759 » 26 Ιούλ 2017, 13:36

greenkiller.13 έγραψε:Ειμαι στο 3ο επεισοδιο της 3η σεζον.
Η σειρα γενικα μου αρεσει,παρολο που εχει πολυ μπλα μπλα.
Στη συνεχεια τουλαχιστον εχει καθολου επικες μαχες ή κυμαινονται στο ιδιον ρυθμο και οι υπολοιπες σεζον;

Αργότερα έχει αρκετές μάχες και καθώς πλησιάζει προς το τέλος σίγουρα θα κορυφωθούν. θυμήσου μόνο εαν έχεις δεί τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
panic759

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Αύγ 2017, 18:13

Tι επεισόδιο θεέ μου...
επιτέλους τα δρακουλίνια ανέλαβαν δράση!Απίστευτο θέαμα και δέος να καλπάζει η βασίλισσα πάνω στον δράκο και να καίει τα πάντα αλλά και ξενέρωμα μαζί ο τραυματισμός του.Ελπίζω να μην είναι θανατηφόρος.Όπως και το φθηνό εύρημα να γλιτώσουν από τις φλόγες αυτός που τον τραυμάτισε μαζί με τον Τζέιμι Λάνιστερ λίγο αργότερα ενώ έμοιαζε απλά απίθανο.Δυνατή και η σκηνή όπου ο νάνος έβλεπε να κατακαίγεται ο λαός του και τον αδερφό του τον Τζέιμι να μοιάζει χαμένος στο πεδίο της μάχης,τον μόνο που έμεινε να αγαπά από την οικογένειά του
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 07 Αύγ 2017, 18:26

Ηταν οντως κορυφαιο. 9.9 στο imdb, απο τις υψηλοτερες της σειρας και συμφωνω με την βαθμολογια.
Γενικα διαβαζω πολλα παραπονα γιατι η σειρα παει λιγο fast forward αλλα αμα το πηγαιναν λιγο λιγο θα επρεπε να τραβηξουν πολυ την σειρα, 8 σεζον ειναι οτι πρεπει και μετα αμα ειναι βγαζουν spin offs.

S07E04 spoiler
Ε ενταξει στο φτερο τον πετυχε, και τωρα ξερει και τι να περιμενει στο μελλον.
Πλακα θα ειχε να βαλουν καμια πανοπλία σε δρακο XD
Ο bran εντωμεταξυ πρεπει να ξερει τα παντα πια, αλλα μαλλον θα παιξει λιγο πιο παθητικο ρολο λογο της θεσης του.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Αύγ 2017, 20:11

Θα συμφωνήσω ότι καλώς προωθούνται γρήγορα τα γεγονότα γιατί μέχρι τώρα υπήρχαν μεγάλα κενά διαστήματα δράσης κι ας είχαν το ενδιαφέρον τους.Ε πλέον δεν είναι καιρός να απολαύσουμε όσα περιμέναμε τόσο καιρό;άλλωστε με τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα έμειναν μόλις 9 επεισόδια!!!Και δεν είχα ιδέα ότι το επεισόδιο πήρε τόσο μεγάλη βαθμολογία,την άξιζε!

Πολύ σωστό,η βασίλισσα θα ξέρει τώρα τι την περιμένει όσο αφορά τους δράκους της.Και έχουν κάτι σαν πανοπλία αλλά κάτω από τον λαιμό :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 07 Αύγ 2017, 21:26

Συμφωνώ κι εγω οτι πηγαίνει πολύ γρήγορα η σειρά πλέον. Πράγματα που τα περιμέναμε 4-5 σεζόν, μεσα στα τελευταια δύο επεισόδια εχουν γίνει
αναφερομαι στο reunion των Σταρκ
. Απο την άλλη όμως δεν με χαλάει, αντιθέτως. Απο το να βλέπω επεισόδια που τίποτα ουσιαστικό δεν σου προσφέρουν στην εξέλιξη της ιστορίας,καλύτερα τώρα που το κάθε επεισόδιο σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα

Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι κάποιο δρακάκι θα μας αφήσει χρόνους, και θα ...επιστρεψει "αλλιώς"?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Αύγ 2017, 23:25

Όντως το reunion πήρε απελπιστικά πολύ χρόνο για να επιτευχθεί αν και δεν ήταν τόσο συναισθηματικό όσο το περίμενα,το αντίθετο.Όσο για τους δράκους και να νικήσει η Ντενέρις μου φαίνεται αδύνατο να επιζήσουν όλοι τους.Και απ'ότι βλέπω στην επόμενη και τελευταία σεζόν θα δούμε τους Νεκρούς και μοιάζει πολύ λίγο για όλο αυτό τον μύθο που χτίστηκε γύρω από αυτούς.Είναι λογικό να τους δούμε στην τελική μάχη αλλά θα μπορούσαν να τους προβάλουν γενικά πολύ περισσότερο.Εδώ σχεδόν όλοι αγνοούν καν ότι υπάρχουν.Το μεγαλύτερο τρολάρισμα θα είναι ν'αποδειχτούν αυτοί οι νικητές στο παιχνίδι για την εξουσία χαχα
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό mysterious » 14 Αύγ 2017, 21:47

Τι επεισοδιάρα και πάλι Θεέ μου...κι ας μην είχε την παραμικρή μάχη,είχε τρομερές συναντήσεις!Πλέον είναι δεδομένο ότι "κοιλιές" δε θα ξαναϋπάρξουν παρά μόνο θα εντείνεται η κορύφωση προς το μεγάλο φινάλε.

Τι να πρωτοπείς και πάλι.Καταρχάς είναι απίστευτο ότι η σειρά έχει σχεδόν τελειώσει και χαρακτήρες όπως ο Τζον Σνόου ή ο νάνος να είναι ακόμη απόλαυση να τους βλέπεις,να είναι αδύνατο να τους βαρεθείς έστω κι ένα δευτερόλεπτο.Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σερ Ντάβος,εκπληκτικός χαρακτήρας.

Στο χάιδεμα του δράκου από τον Τζον Σνόου μάλλον είδαμε το μεγαλύτερο hint στο να γίνει ο δεύτερος καβαλάρης στη συνέχεια.Χώρια που και η Ντενέρις πλέον αρχίζει να νιώθει πράγματα γι'αυτόν κάτι που φάνηκε όταν ανακοίνωσε πως πρέπει να επιστρέψει πίσω.Δεν ταράχτηκε επειδή δε ζήτησε την άδειά της αλλά επειδή τον ήθελε κοντά της.Ασχέτως μετά αν το έπαιξε προσβεβλημένη.

Ωραία και η αντίθεση της με τον νάνο μιας και αυτός είναι η φωνή της λογικής ενώ η ίδια αρχίζει και φέρεται ως πραγματική βασίλισσα τιμωρώντας παραδειγματικά την ανυπακοή και προκαλώντας τρόμο.

Ακόμη καλύτερη η συζήτηση της Άρια με τη Σάνσα όπου της την είπε κανονικά για τις επιδιώξεις που έχει αφού την πήρε χαμπάρι.Βέβαια δυστυχώς την πήρε χαμπάρι την Άρια και η παλιοσουπιά ο Μικροδάχτυλος κι ελπίζω να μην το πληρώσει με τη ζωή της.Σίγουρα σπουδαίος χαρακτήρας,7500 βήματα όπως πάντα μπροστά από τους αντιπάλους αλλά βαρέθηκα τις δολοπλοκίες του,επιτέλους κάποιος να τον σκοτώσει!Και τι καλύτερο από την κόρη αυτού που πρόδωσε,την ίδια την Άρια.

Να και ο Τζέντρι...να και το κυνηγόσκυλο,να και ο Τζόρας και συνάντηση των δύο μπάσταρδων γιων βασιλιάδων(Τζέντρι-Σνόου)και συνάντηση κι αναγκαστική συμμαχία κοκκινογένη-Τζόρας Μόρμοντ,γιου του πρώην διοικητή της Μαύρης Φρουράς όπως και του τύπου που ανήκει στην αδελφότητα χωρίς λάβαρα με τον Τζέντρι όπου τον παρέδωσε στη μάγισσα για να τον σκοτώσει.Χαμός!

Και φυσικά η συνάντηση του νάνου με τον αδερφό του Τζέιμι όπου δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον πείσει.Με τη Σέρσει βέβαια ακόμη και την ύστατη στιγμή να δείχνει πόσο bitch είναι αφού μπροστά στην καρέκλα δε λογαριάζει ούτε αναγκαίες συμμαχίες ούτε τους ίδιους του Νεκρούς.

Να και ο Σαμ που παίρνει πλέον την κατάσταση στα χέρια του και όλοι μα όλοι σιγά και σταθερά οδηγούν προς την επική κορύφωση...και ο τρόπος που έκλεισε το επεισόδιο αριστουργηματικός.Ένα μάτσο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες με αιματηρό παρελθόν που το μόνο που τους ενώνει όπως είπε ο εμβληματικός βασιλιάς του Βορρά...ότι είναι ζωντανοί.

Δε νομίζω να δω ποτέ στη ζωή μου τόσο καλογραμμένους χαρακτήρες και διαλόγους,ο ένας πιο αξιομνημόνευτος από τον άλλον.Πραγματική επική σειρά που είμαστε τυχεροί που την παρακολουθούμε.
Άβαταρ μέλους
mysterious

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB