Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 27 Ιαν 2013, 14:13

αυτό με τον πατέρα του,μου θυμίζει το supernatural...
άμα το έχει δει κανείς ξέρει ότι ξεκινάει ψάχνοντας τον πατέρα τους τα παιδιά.οπότε πιστεύω και εδώ το ίδιο κάνουν.φτιάχνουν ένα δυνατό μυστήριο που μετά θα αρχίσει να βρωμάει.αργότερα άπλα θα αλλάξει λίγο η ροή δίνοντάς μας την μεγάλη εικόνα
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 19:44

Ε αρχή είναι ακόμα για το μυστήριο του νησιού. Υπομονή λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 31 Ιαν 2013, 14:49

ωραίο το τελευταίο επεισόδιο αλλά νομίζω λίγο χαζός ο τρόπος που συνέχισαν την ιστορία του νησιού...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Φεβ 2013, 01:17

korko έγραψε:ωραίο το τελευταίο επεισόδιο αλλά νομίζω λίγο χαζός ο τρόπος που συνέχισαν την ιστορία του νησιού...

Ωραίο το επεισόδιο όντως. Συνεχίζει καλά η σειρά.

Να δω τι θα κάνει τώρα που ξέρει ουσιαστικά ότι η μητέρα του είναι στην οργάνωση. Όσο για το νησί βγάζει νόημα προς το παρόν αυτό που έγινε. Ουσιαστικά το έκανε για να τον σώσει από όσο ξέρουμε. Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο τον δεχτήκανε τόσο εύκολα στην ομάδα. Υποτίθεται ότι τον κυνηγούσαν καιρό και ξαφνικά τον δέχονται στην ομάδα τους; περίεργο μου φαίνεται. Λογικά θα έχει κάποια εξήγηση. Επίσης δεν νομίζω ο Oliver να τα έμαθε όλα αυτά μόνος του. Αποκλείεται από εκεί και πέρα να πορεύτηκε μόνος. Σίγουρα τον εκπαίδευσε κάπως ο Κινέζος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό notis2009 » 08 Φεβ 2013, 23:25

teleiaaaaa......
Άβαταρ μέλους
notis2009

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Φεβ 2013, 10:40

καλό το τελευταίο επεισόδιο και έκλεισε πολύ ωραία...
ευτυχώς για εμένα φτιάξανε πάλι την ιστορία του νησιού γιατί στο προτελευταίο επεισόδιο δεν μου άρεσε...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Φεβ 2013, 03:57

Όντως καλό επεισόδιο και το γυρίσανε ωραία.

Ωραία εξελίσσεται η ιστορία του νησιού. Άρα λογικά θα τον εκπαιδεύσει ο φίλος του ασιάτη. Ακόμα δεν διευκρινίζει πως πήραν τον ασιάτη τόσο εύκολα στην ομάδα τους. Για να δούμε. Εκτώς νησιού τώρα να δώ τι θα κάνει με τη μάνα του η οποία το ψέμα το έχει πολύ εύκολο πάντως.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό korko » 14 Φεβ 2013, 12:58

πάρα πολύ καλό επεισόδιο το σημερινό.μπορεί να μην μάθαμε κάτι καινούργιο για την υπόθεση αλλά η ιστορία του νησιού ήταν εξαιρετική...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 19 Φεβ 2013, 17:25

Πολύ καλό, αν και το νησί μου θυμίζει κάτι από Lost....λέτε να έχουν χρησιμοποιήσει τις ίδιες περιοχές;;;; ;)
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό korko » 22 Φεβ 2013, 12:56

δεν έχω δει το lost οπότε δεν έχω ιδέα...όσο για το τελευταίο επεισόδιο νομίζω ότι ήταν μέτριο αν και χρησιμοποίησε την κουκούλα λιγότερο από κάθε άλλο επεισόδιο...την felicity την υπέγραψαν για μόνιμη για την δεύτερη χρονιά... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB