The Big Bang Theory

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 30 Μαρ 2013, 11:46

Νταξ είναι πολύ μπροστά η σειρά , αλλά πλέον τώρα όπως είπε και πιο πάνω κάποιος έχει χαθεί η αίσθηση της geek παρέας και έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό το θέμα με τις κοπέλες , ελπίζω να το ξανα γυρίσουν προς τα εκεί πάλι να αρχίσουμε να γελάμε!!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 31 Μαρ 2013, 15:33

Εγω επειδη καποια στιγμη σταματησα να βλεπω tv :P αρχησα και το ψαχνα στο ιντερνετ και την βρηκα σε ελληνικο site λες της σεζον και το καλοκαιρι την ξεσκησα ;π
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 31 Μαρ 2013, 15:48

παντως το geek στοιχειο δεν εχει χαθει και τοσο! Ολοκληρα επεισοδια εχει η τελευταια σαιζον αφιερωμενα στα κολληματα τους...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 06 Απρ 2013, 02:52

Είδε κανείς το τελευταίο επεισόδιο για την 6η season ?
Πλάκα είχε μ΄άρεσε , btw penny ftw απλά :oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2013, 08:40

Πολύ καλή σειρά . Στην αρχή μου φαίνεται πως ήταν καλύτερη . Σπασικλες να προσπαθούν να χτυπήσουν γκομενάκια και συνωμοτουν όλες οι μαθηματικό-φυσικό θεωρίες μαζί ... Χαχαχα .Μέχρι 4 seasonείχε πολύ γέλιο . Μετά άρχισε λίγο να χάνει το χιούμορ της . Όχι δεν τα σπάει η σειρά απλά είναι λες και τους έχουν τελειώσει οι ίδιες και δεν βγάζουν τόσο χιουμοριστικά επεισόδια πλέον .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2013, 08:41

Πολύ καλή σειρά . Στην αρχή μου φαίνεται πως ήταν καλύτερη . Σπασικλες να προσπαθούν να χτυπήσουν γκομενάκια και συνωμοτουν όλες οι μαθηματικό-φυσικό θεωρίες μαζί ... Χαχαχα .Μέχρι 4 seasonείχε πολύ γέλιο . Μετά άρχισε λίγο να χάνει το χιούμορ της . Όχι δεν τα σπάει η σειρά απλά είναι λες και τους έχουν τελειώσει οι ίδιες και δεν βγάζουν τόσο χιουμοριστικά επεισόδια πλέον .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό assassin » 09 Απρ 2013, 00:21

Το επεισοδιο που δειχνει τον Σελντον σαν Σμιγκολ με το δαχτυλιδι να λεει my precious γελουσα για τα επομενα 30 λεπτα χαχαχα ακομα το σκεφτομαι και δεν μπορω... :lol:
Άβαταρ μέλους
assassin

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό femto » 14 Μάιος 2013, 13:57

Η σειρά, πραγματικά έχει χάσει κατά πολύ αυτό που κατά την προσωπική μου άποψη την ανέδειξε. Ο Ραζ έχει γίνει σαν το σκυλάκι που έχει.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 17 Μάιος 2013, 19:56

Αυτό που σε κάθε φινάλε της σεζόν κάποιος πάει κάπου πρέπει να σταματήσει.
Και αυτός ο Ραζ μας έχει κουράσει... Επίσης περίμενα πολύ καλύτερο φινάλε σήμερα. Ακόμα και το Himym ήταν πιο ενδιαφέρον στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό BillGR » 11 Ιουν 2013, 15:22

Κι αλλη σειρα που πρεπει να δω παρα πολυ αστεια σειρα ειχα δει μερικα επεισοδια και μου αρεσανε
Άβαταρ μέλους
BillGR

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB