Person Of Interest

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό litanies » 12 Μαρ 2013, 00:14

^
βασικά έχω κολλήσει στο θέμα ότι Harold, δεν χρειάζεται τα γυαλιά και απλά είναι για μόστρα (?) το ξέρω είναι λεπτομέρεια αλλά δεν ξέρω μου έχει κολλήσει...ίσως κατάλοιπα από το Λοστ hehehe
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Μαρ 2013, 02:41

litanies έγραψε:^
βασικά έχω κολλήσει στο θέμα ότι Harold, δεν χρειάζεται τα γυαλιά και απλά είναι για μόστρα (?) το ξέρω είναι λεπτομέρεια αλλά δεν ξέρω μου έχει κολλήσει...ίσως κατάλοιπα από το Λοστ hehehe

Δεν ξερω αλλα κρυβει πολλα και θα κανουμε καιρο να τα μαθουμε. Λογικα θα τα δουμε στην 3η σεζον διοτι τα παει καλα η σειρα. Βεβαια δεν την εχουν ανακοινωσει ακομα την ανανεωση.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό korko » 12 Μαρ 2013, 11:30

μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν.μιλάμε για τρομερή σειρά και ειδικά ο jim τα σπάει.από σήμερα ξεκινάω την δεύτερη.@Deathracer ευχαριστώ που μου την πρότεινες...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Spahar » 13 Μαρ 2013, 16:33

Καλό και το τελευταίο επεισόδιο, όντως είχε την ατμόσφαιρα θρίλερ και ήταν ωραία αλλαγή.

Με τον Χάρολντ σίγουρα παίζει πολύ πράμα, μην ξεχνάμε έτσι και αλλιώς ότι
δεν ήταν καν δική του ιδέα να ασχοληθεί με τις "irrelevant" υποθέσεις της μηχανής. Όλα άλλαξαν μετά τον θάνατο του συνεργάτη του. Μέχρι τότε τον Χάρολντ τον κόβω για πιο "υπολογιστικό" τύπο που αναζητούσε την πρόκληση και την ευκαιρία να τεστάρει/αποδείξει την ευφυΐα του. Πάντως έχει πολύ ψωμί το backstory του, στην ουσία δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό litanies » 18 Μαρ 2013, 13:44

Μέτριο επεισόδιο...

όχι κάτι το εξαιρετικό...δεν μας έδωσε κάποια απάντηση σε βασικά ερωτήματα...

ένα από τα λεγόμενα filler της σειράς.

πάμε για το επόμενο...

αν και ενδιαφέρον τρόπος για ξέπλυμα χρήματος hahaha
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Μαρ 2013, 12:06

ωραία υπόθεση αλλά λίγες σκηνές δράσης σε αυτό το επεισόδιο...απλά περιμένω το επόμενο...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Μαρ 2013, 13:06

litanies έγραψε:Μέτριο επεισόδιο...

όχι κάτι το εξαιρετικό...δεν μας έδωσε κάποια απάντηση σε βασικά ερωτήματα...

ένα από τα λεγόμενα filler της σειράς.

πάμε για το επόμενο...

αν και ενδιαφέρον τρόπος για ξέπλυμα χρήματος hahaha

Ηταν ενα πολυ καλο filler με εκπληξεις οσον αφορα την πλοκη του επεισοδιου. ;)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό litanies » 05 Απρ 2013, 12:14

Trojan Horse το σημερινό επεισόδιο, με αρκετό ενδιαφέρον και μια "μικρή" έκπληξη :)

χάσαμε και τον Detective Beecher

και φυσικά στο τελευταίο λεπτό μας "ανοίγει" νέους ορίζοντες :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Απρ 2013, 19:25

πολύ καλό από άποψη σεναρίου το τελευταίο επεισόδιο.δεν είχε και πολύ δράση αλλά ανέπτυξε την όλη ιστορία και μας έδειξε το τι θα ακολουθήσει.φαντάζομαι το τελευταίο επεισόδιο θα μας αφήσει με πολλά ερωτήματα.επέστρεψε έστω και για λίγο και η Shaw που είναι όλα τα λεφτά....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 12 Απρ 2013, 16:40

korko έγραψε:πολύ καλό από άποψη σεναρίου το τελευταίο επεισόδιο.δεν είχε και πολύ δράση αλλά ανέπτυξε την όλη ιστορία και μας έδειξε το τι θα ακολουθήσει.φαντάζομαι το τελευταίο επεισόδιο θα μας αφήσει με πολλά ερωτήματα.επέστρεψε έστω και για λίγο και η Shaw που είναι όλα τα λεφτά....

Συμφωνω για την Shaw και θελουμε να την δουμε με μεγαλυτερο ρολο στα επομενα επεισοδια. Καλο ηταν το 19ο οσον αφορα την πλοκη. 3 επεισοδια ακομα μεχρι να τελειωσει η σεζον και μετα του χρονου παλι.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB