Breaking Bad

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 02 Ιαν 2014, 10:15

Μπα δε νομιζω...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό master » 11 Ιαν 2014, 19:46

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩ.....παει ο 1 κυκλος και ο 2 κυκλος :)
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιαν 2014, 13:58

η πρώτη και η δεύτερη δεν μου πολυ άρεσαν τις θεώρησα πολυ αργές,τις ειχα δει τον ιούλιο και μετα το άφησα,και τις ξανάπιασα τώρα
Δέθηκα απίστευτα με το έργο και με τον WW,χωρις να το καταλάβω,τρομερή πλοκή και τρομερες ερμηνείες
Παντως το οτι βασίστηκε σε αληθινή ιστορία λεν οτι ειναι μούφα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 20 Ιαν 2014, 16:36

Ειμαι λιγο μετα τα μεσα της 3ης σεζον και η σειρα ειναι οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια,μεγαλη αγωνια σε καθε τελος του επεισοδιου,ειναι απο τις σειρες με τις οποιες απλα τρως κολλημα! Μου αρεσει η πλοκη και το πως εξελισσεται η ιστορια και γινεται ολο και καλυτερο σιγα σιγα,και εχουμε να δουμε και 2 κυκλους ακομα :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 20 Ιαν 2014, 18:32

greenkiller13 εχεις καρβελια ακομα :P
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό VanArkaden » 20 Ιαν 2014, 18:38

Mα δε νομίζω να υποστήριξε κανείς από τη σειρά ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Walter White, meth cook υπάρχει και μάλιστα το Vice του έχει πάρει και μία mini συνέντευξη, αλλά το σενάριο είναι καθαρά από τη φαντασία του Gilligan
Άβαταρ μέλους
VanArkaden

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 21 Ιαν 2014, 00:37

greenkiller.13 έγραψε:Ειμαι λιγο μετα τα μεσα της 3ης σεζον και η σειρα ειναι οτι καλυτερο εχω δει τα τελευταια χρονια,μεγαλη αγωνια σε καθε τελος του επεισοδιου,ειναι απο τις σειρες με τις οποιες απλα τρως κολλημα! Μου αρεσει η πλοκη και το πως εξελισσεται η ιστορια και γινεται ολο και καλυτερο σιγα σιγα,και εχουμε να δουμε και 2 κυκλους ακομα :)

Πέμπτο κυκλο θα λιωσεις
Άβαταρ μέλους
ilias1998

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό vittas » 22 Ιαν 2014, 12:15

και εγώ ξεκίνησα την σειρά φέτος και ήταν πολύ καλή. 5 season χορταστικό θέαμα! Ίσως βεβαια στην πρώτη season να μην μείνετε k 100% ικανοποιημένοι αλλα από την δεύτερη k μετά γίνετε πολύ καλο (εκτος βεβαια από το επεισόδιο με την μύγα, όσοι το έχουν δει κατάλαβαν!!)
Άβαταρ μέλους
vittas

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 22 Ιαν 2014, 15:22

Το επεισοδιο με τη μυγα ηταν σαν κινεζικο βασανιστηριο!
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό odysseas93 » 23 Ιαν 2014, 22:31

Πραγματικά είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ!!! Μπορεί οι 2 πρώτες σεζόν να κουράσουν λίγο αλλά οι άλλες 3 είναι πάρα πολύ καλές!!! Όποιος δεν την έχει δει πρέπει να την αρχίσει!!!
Άβαταρ μέλους
odysseas93

Δημοσιευσεις : 19

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB