- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές σε όλους εκτός από εμας !!
1)Sex and the city: η μεγαλύτερη βλακεία του κόσμου
2)The big bang theory: τώρα το καλοκαίρι, είδα ένα επεισόδιο. Και 2ο και 3ο και 10ο. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο έχει.
3)Το breaking bad, πήγα να το δω, μιας και είναι "ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ". Η βαρεμάρα σε όλο της το μεγαλείο. Μη δουν ναρκωτικά τα αμερικανάκια, να τρέξουν.
4)Walking Dead. μια σειρά με ζόμπι(πρωτότυπο) όπου σε 2 σεζόν έχουμε να κάνουμε με τη γυναίκα του άλλου που το κάνει με τον καλύτερο του φίλο, και με το γιο τους που νομίζει ότι είναι ο Λουκυ λουκ. Παρακάτω δεν είδα.
5)Sons of anarchy. Τα μαύρα μεσάνυχτα της αμερικής αλλά με μηχανόβιους. Είχα τον αδερφό μου να με πρήζει, δες το και δες το. Είδα μέχρι και τη μισή 4η σεζον. Καλή σειρά δεν λέω. Αλλά κάποια στιγμή κουράζει
2)The big bang theory: τώρα το καλοκαίρι, είδα ένα επεισόδιο. Και 2ο και 3ο και 10ο. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο έχει.
3)Το breaking bad, πήγα να το δω, μιας και είναι "ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ". Η βαρεμάρα σε όλο της το μεγαλείο. Μη δουν ναρκωτικά τα αμερικανάκια, να τρέξουν.
4)Walking Dead. μια σειρά με ζόμπι(πρωτότυπο) όπου σε 2 σεζόν έχουμε να κάνουμε με τη γυναίκα του άλλου που το κάνει με τον καλύτερο του φίλο, και με το γιο τους που νομίζει ότι είναι ο Λουκυ λουκ. Παρακάτω δεν είδα.
5)Sons of anarchy. Τα μαύρα μεσάνυχτα της αμερικής αλλά με μηχανόβιους. Είχα τον αδερφό μου να με πρήζει, δες το και δες το. Είδα μέχρι και τη μισή 4η σεζον. Καλή σειρά δεν λέω. Αλλά κάποια στιγμή κουράζει
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
marius_octavus έγραψε:1)Sex and the city: η μεγαλύτερη βλακεία του κόσμου
Για το breaking bad οι πρωτες 2 σεζον εχουν αργη εξελιξη αλλα στη συνεχεια η σειρα κορυφωνεται. Για το WD η πρωτη σεζον ηταν καλη αλλα μετα χαθηκε η μπαλα λογω οτι μειωσαν το budget και αποφασισαν να ξεφυγουν απο το κομικ.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
[quote="LIONHEART"][quote="kOimpreSSer"]Dexter - Αργή πλοκή. Φτινή παραγωγή / σκινικά. Για τα πανυγήρια οι δευτερότριτοι ηθοποιοί που περικύκλωναν το πρωταγωνιστικό κάστ... Απλά βαρετό.
Για το dexter διαφωνω καθετα...γιατι ειμαι και του κλαδου της ψυχολογιας και κατανοω πιο καλα τη σειρα ισως...
πολυ εξυπνο σεναριο ωραια πλοκη και ενας χαρακτηρας με βαθος και συνεχη εξελιξη ..
Ασε που διχασε ολοκληρη κοινοτητα ψυχολογων χωρις ακομη να εχουν κατασταλαξει απο ποια ψυχικη διαταραχη πασχει επακριβως...
Δυσκολο να το καταφερεις.,..
Για το dexter διαφωνω καθετα...γιατι ειμαι και του κλαδου της ψυχολογιας και κατανοω πιο καλα τη σειρα ισως...
πολυ εξυπνο σεναριο ωραια πλοκη και ενας χαρακτηρας με βαθος και συνεχη εξελιξη ..
Ασε που διχασε ολοκληρη κοινοτητα ψυχολογων χωρις ακομη να εχουν κατασταλαξει απο ποια ψυχικη διαταραχη πασχει επακριβως...
Δυσκολο να το καταφερεις.,..
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
Εγώ κυρίως δε γουστάρω να βλέπω σειρές που γουστάρουν συνέχεια να κάνουν ναρκωτικά, λες και είναι μαγκιά, και σειρές που, επειδή δεν έχουν σενάριο, δείχνουν μόνο σεξ (όχι ότι με χαλάει να βλέπω και λίγο, αλλά μην το παρακάνουνε κιόλας
).

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Χαχαχα, σωστός. Άμα ήθελα να δω κάτι που να έχει μόνο σεξ, υπάρχουν συγκεκριμένες σελίδες για αυτό.
Όταν θέλω να δω μια σειρά, τότε θέλω να δω μια σειρά που να έχει ένα σενάριο της προκοπής.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης