The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

ummmmmmm...

Δημοσίευσηαπό Chased » 25 Μαρ 2012, 15:07

Συγνώμη αλλά είναι ηλίθιο το να έχουν όλοι τον ιό... Δηλαδή, αν δεν τους πειράζει όσο είναι ζωντανοί, τότε γιατί όσοι είχαν μια δαγκωματιά (βλέπε Jim) πέθαιναν και αναστένονταν? Είναι επιεικώς ηλίθιο αυτό!

Τώρα για το 13 επεισόδιο, ήταν αρκετά δυνατό. Πώς θα μας έψηναν αλλιώς να δούμε και τρίτη σεζόν? Πάντως σαν το σοκ των 12 και 11, ειδικά του 11, δεν ήταν!
Επίσης, αυτό που είπε ο Rick στο τέλος, η τελευταία του πρόταση, νομίζω ήταν άκυρη... Αν και τον καταλαβαίνω, αλλά μέχρι τότε έχτιζε αυτό που ήθελε και με την τελευταία του ατάκα το γκρέμισε όλο!

@Deathracer2009

Είναι γλυκούλα, αλλά και αυτή και η άλλη η μεσήλικας μου θυμίζουν τη Luna από το Harry Potter!
Όχι πως θα με χάλαγε η Luna, αλλά λέμε τώρα...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Spahar » 10 Ιούλ 2012, 00:18

Μέσα σε μία βδομάδα έκατσα και είδα και τις δύο σεζόνς της σειράς.

Σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ, είναι πολύ καλή παραγωγή, μου αρέσουν τα έντερα κτλ (όλο αυτό που χαλάει τον Chase) και γουστάρω που δίνει βάση στους χαρακτήρες και γενικά είναι μία καλή, κατά τη γνώμη μου, απόδοση του αγώνα για επιβίωση (αν και κάποια πράγματα εγώ θα τα έκανα διαφορετικά :P ).

Δυστυχώς έχει αρκετά κλισέ και αμερικανιές που κάποιες φορές με χαλάνε, για παράδειγμα το γεγονός ότι αρκετές φορές οι ήρωες πηγαίνουν μία βόλτα μόνοι τους μέσα στο σκοτάδι ή στο δάσος χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, απλά για θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, που μου την έσπασε απίστευτα, ήταν στη 2η σεζόν, όταν
η Λόρι αποφάσισε να πάρει το αμάξι και να πάει να βρει τον Ρικ. Που πας μωρή, μας κοροϊδεύεις; Δηλαδή αν ο Ρικ και ο Γκλεν έχουν πρόβλημα, θα τους σώσεις εσύ; Χαρακτηριστική περίπτωση βλάβης, που απλά έγινε για να δημιουργηθεί λίγος ανούσιος τζέρτζελος.

Στη συνέχεια πάντως θέλω να δω
να προσπαθήσουν να οργανωθούν και να καταστρώσουν ένα πλάνο επιβίωσης. Γενικότερα στη 2η σεζόν είχαν αράξει στη φάρμα, νομίζοντας ότι θα είναι ασφαλείς και δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο για να προετοιμαστούν. Το ανέφεραν και οι ίδιοι στο τέλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα το επαναλάβουν.

Εγώ πάντως στη θέση τους θα έσκαβα μία μικρή τάφρο, για να μην μου την πέσουν στον ύπνο και δεν ξέρω από που μου ήρθε. Θα καθόμουν να σκεφτώ τι εναλλακτικές σε όπλα μπορώ να αναζητήσω όταν μου τελειώσουν τα πυρομαχικά κτλ.

Σχετικά με το κόμικ έχω ψηθεί να το διαβάσω. Φίλος μου που το έχει μου λέει ότι είναι πολύ καλύτερο από τη σειρά (λόγος για τον οποίο δεν του αρέσει και η σειρά).
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 16 Οκτ 2012, 14:40

Τρομερο ξεκινημα για την 3η σεζον. Ενταση ειχε παρα πολυ...

Δεν περιμενα να τον δαγκωσουν τον Χερσελ αλλα οταν πηγε να βρει τον σχιστοματη και την κορη του και εγινε ενα ζουμ πανω στο ζομπι λεω πως θα γινει η δουλεια και ετσι και εγινε.

Σοκαριστικη η στιγμη που ο Rick κοβει το ποδι του Χερσελ. Εμεινα παγωτο....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό kOimpreSSer » 16 Οκτ 2012, 19:43

Όντως πολύ ωραίο πρώτο επισόδιο!
Ίσως το καλήτερο που έχουμε δει μέχρι στηγμής και στους 3 κύκλους!!!
Ανυπομονώ γιατο επόμενο!!!

Πολύ και ωραία δράση, καλή πλοκή και ωραίο φινάλε. Υπάρχουν και άλλοι στην φυλακή, χεχεχεχεχε :twisted: .
Άβαταρ μέλους
kOimpreSSer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 17 Οκτ 2012, 08:27

Οντως ωραιο ξεκινημα αν και θα κανω τα παράπονα μου..
Δεν σας φανήκε λιγο ''απότομο'' βλεπουμε στην αρχή ενα κυνηγητο και μπαμ παμε στην φυλάκα μου φάνηκε λιγο γρηγορο για να δικαιολογει σκωτομους....
τωρα κατα αλλα εχει βασεις να δωσει πολλα με την φυλακη και τα σκηνικα που θα παιχτουν εκει
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 23 Οκτ 2012, 15:28

Εκπληκτικο το 2ο επεισοδιο. Rick Grimes FTW!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 23 Οκτ 2012, 16:50

Deathracer2009 έγραψε:Εκπληκτικο το 2ο επεισοδιο. Rick Grimes FTW!!! ;)

Καιρός ηταν αν και κατα την αποψή μου αρχιζει να αλλάζει πρωσοπο η 3 season και γινετε και ποιο ενδιαφέρων και ποιο πραγμάτικη στης καταστάσεις στις οποιες μπαίνουν οι ηρωες του ..
Αλήθεια τι παρακολουθουσε την carol στην εγχειρηση που εκανε στο ζόμπι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 23 Οκτ 2012, 18:33

Λογικά η 3 σεζόν θα είναι η καλύτερη απ' όλες.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 23 Οκτ 2012, 18:42

Mojo-Jojo έγραψε:Λογικά η 3 σεζόν θα είναι η καλύτερη απ' όλες.

Μακάρι να εχεις δίκιο ...Εχει δώσει καλα σημάδια μεχρι στίγμης ευχομαι να μην κάνουν παλι τα ιδια με την δέυτερη σεζόν....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσίευσηαπό kOimpreSSer » 26 Οκτ 2012, 19:10

LIONHEART έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Εκπληκτικο το 2ο επεισοδιο. Rick Grimes FTW!!! ;)

Καιρός ηταν αν και κατα την αποψή μου αρχιζει να αλλάζει πρωσοπο η 3 season και γινετε και ποιο ενδιαφέρων και ποιο πραγμάτικη στης καταστάσεις στις οποιες μπαίνουν οι ηρωες του ..
Αλήθεια τι παρακολουθουσε την carol στην εγχειρηση που εκανε στο ζόμπι...

'Ενδεχόμενο' Σπόιλερ... --->

Είμαι σίγουρος πως αυτός που παρακολουθούσε την άλλη να κάνει εγχείρηση, ήταν ο αδερφός του Ντέριλ. Εκείνος που στον πρώτο κύκλο αν θυμάσε, τον είχανε δέσει πάνω σε μια ταράτσα, με χειροπέδες και όταν γύρισαν να τον βρούνε, είχε κόψει το χέρι του και είχε εξαφανιστεί. Αυτός πρέπει να είναι!
Άβαταρ μέλους
kOimpreSSer

Δημοσιευσεις : 30

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB