Αγαπημένες σειρές :)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Spahar » 05 Νοέμ 2011, 02:03

Dimcar έγραψε:Αν και λίγοι φίλοι Έλληνες το βλέπουν, το Person of Interest είναι από τα δυνατά χαρτιά της φετινής σαιζόν. εξαιρετικό, από JJ Abrams με πρωταγωνιστή Τζιμ Καβίζελ. Δείτε το!

Θα συμφωνήσω, από την αρχή είναι πολύ ενδιαφέρον και ειδικά με το σημερινό επεισόδιο δείχνει να αρχίζει να ανεβάζει στροφές.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 11 Νοέμ 2011, 11:38

katerinaki έγραψε:To Broadwalk Empire το είδα αυτές τις μέρες!!! Ενώ το είχα σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι σε αναμονή στο Laptop δεν άποφάσιζα να το δω! Είχα βάλει λίγο την αρχή του πρώτου επεισοδίου αλλά το σταμάτησα με το που άρχισε σχεδόν. Δεν μου πήγαινε μάλλον τότε το κατακαλόκαιρο με τέτοια σειρά. Μάλλον ήθελα κάτι πιο ανάλαφρο, λόγω διάθεσης!!! :)

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω το βήμα! Και πραγματικά άξιζε τον κόπο. Η πρώτη σαιζόν που είδα είναι πάρα πολύ καλή και τώρα περιμένω να δω τα επόμενα επεισόδια!!!!

Να το δείτε! Αξίζει τον κόπο!!!!!

Πραγματικά τρομερή σειρά, εγω ήδη ξεκίνησα την 2η σεζόν 8-) την προτείνω εδώ και καιρό σε πολλά άτομα :D .Είναι υπερπαραγωγή που ξεχειλίζει απο ποιότητα και γενικά όλη η ατμόσφαιρα της εποχής έχει δημιουργηθεί πολύ ρεαλιστικά στην οθόνη,ο Steve Buscemi είναι όλα τα λεφτά. Ξεκίνησα πάντως το Breaking Bad μετά απο πολύ καιρό και είναι τρομερό, συνεχίζω να βλέπω House,Big Bang Theory,Fringe,Boardwalk Empire.
Προτείνω επίσης απο καινούριες σειρές το American Horror Story,πολύ mindfuck η σειρά αλλά και το Good Girl.
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 15 Δεκ 2011, 17:14

Aυτο το Person Of Interest εχει ξεφυγει πραγματικα. Παρα πολυ καλη σειρα και ευτυχως που το Enternity ειχε κανε αφιερωμα στις σειρες της FOX και μου κινησε το ενδιαφερον η συγκεκριμενη. Οι δυο πρωταγωνιστες ειναι τρομεροι. Καλα και ο μπατσος ειναι καλος σε αυτο που κανει.

Το 7ο επεισοδιο ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο. Ευτυχως που θα παει για full season....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 19 Δεκ 2011, 17:08

Από παλιές
1) Babylon 5
2) Star trek all series
3) X-files
4) Space 1999
5) Star gate Atlantis ,sg-1

Από καινούργιες
1) Dexter
2) fringe
3) 24
4) walking dead 1 season
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Δεκ 2011, 11:30

εχω δει ολους τους κυκλους απο Prison Break,και για καποιο διαστημα εβλεπα και Lost,τωρα που και που Supernatural μονο
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό themdro » 03 Ιαν 2012, 15:53

Εγω αυτόν το καιρό παρακολουθώ όσο προλαβαίνω How I met Your Mother, Big Bang Theory, Fringe (Olivia φανατικά), Walking Dead, Vampire Diaries, True Blood, Chuck και μόλις άρχισα να βλέπω Terra Nova.

Μου κινήσατε το ενδιαφέρον με το Person of Interest (αφού είναι JJ Abraams, θα είναι αξία). Το the event και το falling skies τα έχει δει κανείς? Εντυπώσεις?
Άβαταρ μέλους
themdro

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Ιαν 2012, 19:24

themdro έγραψε:Εγω αυτόν το καιρό παρακολουθώ όσο προλαβαίνω How I met Your Mother, Big Bang Theory, Fringe (Olivia φανατικά), Walking Dead, Vampire Diaries, True Blood, Chuck και μόλις άρχισα να βλέπω Terra Nova.

Μου κινήσατε το ενδιαφέρον με το Person of Interest (αφού είναι JJ Abraams, θα είναι αξία). Το the event και το falling skies τα έχει δει κανείς? Εντυπώσεις?

Τα εχω δει και τα δυο και ειναι πολυ καλα. Το The Event δυστυχως δεν συνεχιστηκε για δευτερη season αλλα αξιζει εστω να το παρακολουθησεις. Αντιθετα το Falling Skies ειναι 10 επεισοδια και θα συνεχιστει για 2η season το καλοκαιρι. Δεν ειναι και η top τηλεπτικη σειρα αλλα 10 επεισοδια και αυτη αξιζει.

Το Person Of Interest ειναι εξαιρετικο, οι δυο βασικοι πρωταγωνιστες ειναι υπερβολικα καλοι. Και θα παει για full season. :)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 08 Ιαν 2012, 22:05

themdro έγραψε:Εγω αυτόν το καιρό παρακολουθώ όσο προλαβαίνω How I met Your Mother, Big Bang Theory, Fringe (Olivia φανατικά), Walking Dead, Vampire Diaries, True Blood, Chuck και μόλις άρχισα να βλέπω Terra Nova.

Aν σου πω οτι εγω αρχιζω και βρησκω ομοιοτητες στις σειρες του και βαριεμαι ;
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 13 Ιαν 2012, 21:34

Εφυγες για Falling Skies! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 29 Ιαν 2012, 14:39

To chuck ανετα θα ετρωγε drop αλλα τελειωνει . Αλλα 10 επεισοδια εχει . Αγαπημενη σειρα αλλα κουρασε . Επισης supernatural και αυτη τελειωνει φετος ... το καλο που τους θελω. Αφου ξεφορτωθω αυτες τις δυο βλεπουμε . Fringe και Game of thrones συνεχιζω . Επισης για drop παει και το terra nova . Πολυ δυσκολα να δω 2η σεζον και γενικα δυσκολα να ξεκινησω σειρα που δεν εχει τελειωσει .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB