Naruto (ナルト) / Naruto Shippuden (ナルト 疾風伝)

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Απρ 2015, 21:43

yiannakis έγραψε:Καλό το Naruto όμως στο shippuuden μου φαίνεται ότι ξεκινάει να χάνει ποιότητα όσο προχωράει το σενάριο...

θα διαφωνήσω μαζί σου νομίζω ό,τι καλά κρατά ακόμα.Το μόνο παραπονο που έχω είναι τα πολλά fillers αλλά και πάλι τα δέχομαι γιατί κρατάνε περισσότερο στη ζωή το συγκεκριμένο anime
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Απρ 2015, 22:42

Δεν χρειάζεται να το κρατάνε ζωντανό. Μπορούν μετά να βγάλουν τα Gaidens και το Boruto Manga.

Anyway βρήκα την ταινία επιτέλους γνωστά sites απλά η φωνή είναι στα Κορεάτικα αλλά με αγγλικά subs. Όταν βγει με το καλό σε blue ray steelbook θα την αγοράσω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 10 Ιουν 2015, 01:20

Ακουστηκε οτι θα βγαλουν ενα τελευταιο επεισοδιο...ισχυει?
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Ιουν 2015, 01:36

Όταν λες τελευταίο επεισόδιο; Η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό lovesfool » 10 Ιουν 2015, 09:58

Πολύ filler όμως, βρε παιδί μου.

Πλέον νομίζω ότι κάνει κακό στη σειρά και δεν έχουν και πολύ νόημα. Το Manga έχει τελειώσει εδώ και μήνες. Ήλπιζα ότι μέσα στο καλοκαίρι θα τελείωνε επιτέλους και το Anime. Το δικαιούμαστε οι τηλεθεατές του. Μετά από τόσες εκατοντάδες ώρες, έχουμε κερδίσει και με το παραπάνω μία κατάληξη, ένα τέλος, την κάθαρση. Πόσο μάλλον που είναι αδύνατο να μην έχεις spoilerιστεί μετά από τόσους μήνες.

Ας τελειώνουμε λοιπόν!

Προσωπικά το έχω κάνει binge viewing τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ανάλογα με τα κέφια, έβλεπα 10 - 50 επεισόδια μαζεμένα, μετά έκανα διάλειμμα μερικών εβδομάδων κι επανερχόμουν. Συγχρονίστηκα επιτέλους με τα επεισόδια που έβγαιναν κάθε εβδομάδα κάποια στιγμή πέρσι το καλοκαίρι ή Φθινόπωρο, οπότε κι αραίωσα αναγκαστικά τα διαλείμματα μεταξύ binging.

Ενώ το έχει στήσει εξαιρετικά για ένα άκρως ικανοποιητικό τέλος, πλέον πολλά από τα filler που παρεμβάλουν με εκνευρίζουν. Δεν είχα ιδιαίτερο θέμα συνολικά, γιατί αρκετά από τα filler ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Ακόμα και κάποια από τα πιο πρόσφατα μου άρεσαν πολύ.

Τώρα πια όμως... το μόνο που θέλω είναι ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
Άβαταρ μέλους
lovesfool

Δημοσιευσεις : 15

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB