- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 22:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες σειρές σε όλους εκτός από εμας !!
Ολοι κανανε σαν τρελοι για το Walking dead ετσι ξεκινησα και γω να το παρακολουθω. Με το ζορι το σταματησα στην 2 ή 3η σεζον. Στην αρχη ξεκιναει ωραια ξερω γω αλλα μετα γινεται βαρετο και ολα σχεδον ειναι αναμενομενα. Ισως τελικα να μην εχω τοση τρελα με τα zombies. Οι σειρες οι οποιες με εχουν συναρπασει ειναι εννοειται το House και τωρα το Breaking Bad.
-
NikitoGR - Δημοσιευσεις : 15
Συμφωνώ με τον DoctorWho. Ούτε εμένα μου αρέσει το οποιοδήποτε anime και πραγματικά, δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Καλο anime ηταν το Thundercats 2011 αλλα τελικα δεν θα ολοκληρωθει ποτε αν και ειχε πολυ καλο story...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Ω, καλά είσαι! Εδώ μπορώ να γράψω κατεβατά ολόκληρα... Τί ελληνικές και τί ξένες σειρές, ο κατάλογος δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, είναι τόσες πολλές...!
Οι πρώτες πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό:
Ελληνικές - Ψίθυροι καρδιάς, Το νησί, Σαββατογεννημένες.
Ξένες - Οτιδήποτε έχει σχέση με παλιές εποχές (Game of Thrones κλπ), Lost, Heroes (THE 4400 failed wannabe), Sex and the City, Grey's Anatomy(αν και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους ηθοποιούς)...
Οι πρώτες πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό:
Ελληνικές - Ψίθυροι καρδιάς, Το νησί, Σαββατογεννημένες.
Ξένες - Οτιδήποτε έχει σχέση με παλιές εποχές (Game of Thrones κλπ), Lost, Heroes (THE 4400 failed wannabe), Sex and the City, Grey's Anatomy(αν και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους ηθοποιούς)...
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης