Dexter

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Agis21 » 16 Σεπ 2013, 13:28

Μόνο εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα με την σειρά? Έχω απογοητευτεί σχεδόν από όλη την τελευταία season.
Άβαταρ μέλους
Agis21

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Σεπ 2013, 16:52

Δεν μου άρεσε η έβδομη σεζον,καθόλου όμως,οι δυο τελευταίες αρκετά καλές

Κάποια στιγμή ξενέρωσα με την σκέψη οτι μπορει να φύγει και να αφήσει πίσω στην θέση του τον πιτσιρικά,και να μα πλασάρουν "ντεξτερ η νεα γενιά κτλ"
Αλλα ευτύχως τον "τακτοποίησαν"
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 21 Σεπ 2013, 16:22

2 μερούλες
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό dorian_rw » 23 Σεπ 2013, 12:04

Δυστυχώς οι 2 τελευταίες seasons (7&8) ήταν μέτριες. Δεν έχω δει το τελευταίο επεισόδιο ακόμα βέβαια αλλά είμαι απογοητευμένος γιατί είχε κορυφαίες στιγμές αυτή η σειρά γενικά και κρίμα να τελειώσει έτσι..
Άβαταρ μέλους
dorian_rw

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 28 Σεπ 2013, 21:53

Αφου τελειωσε η σειρα ας κανω και εγω το σχολιο μου...Τελευταιο επεισοδιο απλα fail,επισης ωραιος αλλα πολυ μπερδεμενος ο 8ος κυκλος πχ με τον χειρουργο εγκεφαλων που ενω τον βρηκε και ειχε και τα στοιχεια ηταν αλλος.I'm very disappointed
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό frigs » 06 Οκτ 2013, 19:19

Κρίμα που τελείωσε έτσι κατα αυτόν τον τρόπο...
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 07 Οκτ 2013, 20:13

κριμα δεν λες τιποτα...
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 08 Οκτ 2013, 08:36

Δεν θα πω κρίμα γιατι τοσες σεζον το κατα ευχαρηστήθηκα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό bullet107 » 29 Οκτ 2013, 13:06

Μετά από 8 κύκλους είμαι πολύ απογοητευμένη ... άθλιο τέλος .... Ένα έχω να πω το αστυνομικο τμήμα του Μαιάμι είναι χάλια κανείς δεν κάνει απο εκεί μέσα να είναι στο ανθρωποκτονιών μόνο ο Ντόουκς κατάλαβε τελικά τι γινόταν .... και επίσεις κακό σκυλί ψόφο δεν έχει .....!!!!!!!!!! Όποιος έχει δει όλη τη σειρα θα καταλάβει τι θέλω να πω!!!!!!!
bullet107

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό senso » 29 Οκτ 2013, 22:58

Εμενα μ αρεσε ρε παιδια το τελος..

Το μηνυμα του τελους ειναι οτι με τον θανατο της αδερφης του καταλαβε αυτο που φοβοταν και προσπαθουσε να ξεπερασει εδω και 8 σεζον..Πως με οποιον δενεται καταληγει νεκρος..Οποτε για να αποφυγει να βλαψει το γιο του και τη Χανα σκηνοθετησε το θανατο του για να μην τον ψαξουν ποτε και επελεξε την απομονωση..Νομιζω πως μας προετοιμαζαν πως το ολο κονσεπτ ειναι ενας ψυχοπαθης κατα συρροη δολοφονος οχι μονο να τη γλιτωσει αλλα και να αφομοιωθει απο το περιβαλλον..Το τελευταιο επεισοδιο εδωσε απαντησεις σε ολα τα βαθεια ερωτηματα που εξεφραζε για τον εαυτο του ο Ντεξτερ
senso

Δημοσιευσεις : 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB