Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 01:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
Εγώ αυτό που βλέπω εδώ και καιρό είναι ότι τα Ζόμπι έχουν πλέον περάσει στο περιθώριο. Σε πολλά επεισόδια δεν εμφανίζονται καν, η απλά προσπερνάνε όσα εμφανιστούν.
-
mitsarasss - Δημοσιευσεις : 47
Απλα η σειρά πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να κρατήσει το ενδιαφέρον μας και για να ανυπομονούμε για την συνέχεια
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Re: The Walking Dead
Παιδιά το βασικό θέμα της σειράς είναι η εξέλιξη των χαρακτήρων, ή μετάλλαξη της προσωπικότητας τους και ο αγώνας για επιβίωση απέναντι στο μεγαλύτερο κίνδυνο ο οποίος είναι ο άνθρωπος πλέων και όχι τα ζόμπι.
Φίλε nfs το τέλος δεν είναι φθηνό κόλπο όπως το λες καθώς η σειρά σαν βάση ακολουθεί κατά μεγάλο ποσοστό το αντίστοιχο κόμιξ. Θα μπορούσες να το έλεγες αν ήταν κάτι αυτόνομο αλλά από τη στιγμή που βασίζεται αλλού δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.
Φίλε nfs το τέλος δεν είναι φθηνό κόλπο όπως το λες καθώς η σειρά σαν βάση ακολουθεί κατά μεγάλο ποσοστό το αντίστοιχο κόμιξ. Θα μπορούσες να το έλεγες αν ήταν κάτι αυτόνομο αλλά από τη στιγμή που βασίζεται αλλού δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
jack124 έγραψε:kostadia έγραψε:Η σειρά είναι καθηλωτική τις 3 πρώτες season μετά μου φαίνεται ότι όσο πάει γίνεται χειρότερη...
Από την μέση της 4ης σεζόν και μετά γίνεται πολύ καλή η σειρά για εμένα τουλάχιστον !!
Απλά έχω την εντύπωση ότι την τραβάνε από τα μαλλιά την σειρά από ένα σημείο και μετά σαν να έχουν ξεμείνει από ιδέες...
- kostadia
- Δημοσιευσεις : 81
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης