The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό mitsarasss » 07 Απρ 2016, 19:11

Εγώ αυτό που βλέπω εδώ και καιρό είναι ότι τα Ζόμπι έχουν πλέον περάσει στο περιθώριο. Σε πολλά επεισόδια δεν εμφανίζονται καν, η απλά προσπερνάνε όσα εμφανιστούν.

Αλήθεια ποίος λέτε να σκοτώθηκε στο τέλος της σεζόν; Πολύ αγωνία μέχρι να μάθουμε....
Άβαταρ μέλους
mitsarasss

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 07 Απρ 2016, 20:40

mitsarasss έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω εδώ και καιρό είναι ότι τα Ζόμπι έχουν πλέον περάσει στο περιθώριο. Σε πολλά επεισόδια δεν εμφανίζονται καν, η απλά προσπερνάνε όσα εμφανιστούν.

Αλήθεια ποίος λέτε να σκοτώθηκε στο τέλος της σεζόν; Πολύ αγωνία μέχρι να μάθουμε....

Αν είναι βάση του κόμικ ξέρω ποιος είναι..Αλλά κάνουν κάτι αλλαγές σε χαρακτήρες που πεθαίνουν σε σχέση με το κόμικ.
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Απρ 2016, 04:46

Απλα η σειρά πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να κρατήσει το ενδιαφέρον μας και για να ανυπομονούμε για την συνέχεια

Φτηνά κόλπα τύπου "πετάω και καλά στο τέλος οτι κάποιος απο τους ήρωες σκοτώθηκε, αλλα ποιος περιμένετε τη νέα σεζόν" δεν εχει και πολύ νόημα...Και στανταρ θα είναι καμια ξενέρα με τον Eugene ας πούμε, ή με τον άλλον τον άκυρο...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Re: The Walking Dead

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 08 Απρ 2016, 11:59

Παιδιά το βασικό θέμα της σειράς είναι η εξέλιξη των χαρακτήρων, ή μετάλλαξη της προσωπικότητας τους και ο αγώνας για επιβίωση απέναντι στο μεγαλύτερο κίνδυνο ο οποίος είναι ο άνθρωπος πλέων και όχι τα ζόμπι.

Φίλε nfs το τέλος δεν είναι φθηνό κόλπο όπως το λες καθώς η σειρά σαν βάση ακολουθεί κατά μεγάλο ποσοστό το αντίστοιχο κόμιξ. Θα μπορούσες να το έλεγες αν ήταν κάτι αυτόνομο αλλά από τη στιγμή που βασίζεται αλλού δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 08 Απρ 2016, 20:20

Ακριβώς diver_gr το βασικό θέμα της σειράς είναι η επιβίωση του ανθρώπου και των εκάστοτε ομάδων..Ο εχθρός είναι ο άνθρωπος. Πάντα έτσι δεν είναι;Ακόμα και στη πραγματική ζωή!
Δεν ακολουθεί ακριβώς το κόμικ γιατί έχουν πεθάνει κάποιοι στο κόμικ που δεν έχουν πεθάνει στη σειρά αν και κάποιον σκοτώνουν..Αλλά αυτη τη φορά έχω την εντύπωση ότι δυστυχώς θα κάνουν ότι και στο κόμικ.(ελπίζω πως όχι)
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό niksnake » 13 Ιούλ 2016, 14:06

Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΜΠΙ!!!Ο ΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΓΓΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ :)
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Shadow » 14 Ιούλ 2016, 13:30

Από τις αγαπημένες μου σειρές, μετά τον κυβερνήτη έπεσε κάπως, ευτυχώς τώρα έρχεται ο Negan και είναι ο καλύτερος κακός που εμφανίστηκε ποτέ στη σειρά! Ούτε ο επόμενος (μετά τη season 7) θα είναι τόσο εντυπωσιακός!
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό kostadia » 27 Ιούλ 2016, 14:28

Η σειρά είναι καθηλωτική τις 3 πρώτες season μετά μου φαίνεται ότι όσο πάει γίνεται χειρότερη...
kostadia

Δημοσιευσεις : 81

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιούλ 2016, 15:34

kostadia έγραψε:Η σειρά είναι καθηλωτική τις 3 πρώτες season μετά μου φαίνεται ότι όσο πάει γίνεται χειρότερη...

Από την μέση της 4ης σεζόν και μετά γίνεται πολύ καλή η σειρά για εμένα τουλάχιστον !!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό kostadia » 27 Ιούλ 2016, 23:58

jack124 έγραψε:
kostadia έγραψε:Η σειρά είναι καθηλωτική τις 3 πρώτες season μετά μου φαίνεται ότι όσο πάει γίνεται χειρότερη...

Από την μέση της 4ης σεζόν και μετά γίνεται πολύ καλή η σειρά για εμένα τουλάχιστον !!

Απλά έχω την εντύπωση ότι την τραβάνε από τα μαλλιά την σειρά από ένα σημείο και μετά σαν να έχουν ξεμείνει από ιδέες...
kostadia

Δημοσιευσεις : 81

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB