The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 14 Μαρ 2016, 23:15

Καινούργιο επεισόδιο...
Carol for president :shock:
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 14 Μαρ 2016, 23:39

Είμαι ο μόνος που βλέπει οτι όλα συνεχώς επαναλαμβάνονται?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό jack124 » 15 Μαρ 2016, 00:39

Προσωπικά το σημερινό επεισόδιο το λάτρεψα , μου άφησε την αίσθηση που μου άφηναν και τα παλιά επεισόδια.. Από την μία ανυπομονώ να δω το φινάλε που πιστεύω θα μας αφήσει άφωνους πάλι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να αρχίσει ξανά .. Το 2ο μισό του 6ου κύκλου είναι όλα τα λεφτά όπως μας υποσχέθηκαν
Και η "επανάληψη" που λέτε κάποιες φορές κάνει καλό !!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 15 Μαρ 2016, 00:41

Δυνατό το επεισόδιο και της πάει πολύ ο ρόλος αυτός της Καρολ..
Οποιός ξέρει απο το κόμικ ο Neegan και ο Jesus ειναι απο τους χαρακτήρες λατρείας!! Δεν είναι νέος κυβερνήτης είναι ο φόβος και ο τρόμος!Θα τον δούμε δυστυχώς μόνο στο τελευταίο επεισόδιο και θα έχουμε άφθονο από του χρόνου (Jeffrey Dean Morgan)
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Maxus » 15 Μαρ 2016, 03:58

Πραγματικα εχω αγωνια να δω αυτον τον Νιγκαν..!
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 15 Μαρ 2016, 11:18

nfs_maniac έγραψε:Είμαι ο μόνος που βλέπει οτι όλα συνεχώς επαναλαμβάνονται?

Ναι πολλές φορες επαναλαμβανονται αλλα και ειδος της σειράς εχει κατι νεο να προβάλλει αφου κόλλησε το θέμα της θεραπειας.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 15 Μαρ 2016, 13:09

Αυτο δεν το καταλαβαίνω πραγματικά... Στην αρχή κάτι πήγαν να κάνουν με την θεραπεία (στην ανατίναξη του εργαστηρίου), και γούσταρα γιατί θύμιζε λίγο Resident Evil το όλο θέμα, μετά χάθηκε εντελώς το τόπι, και ασχολούμαστε με ... side quests
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mysterious » 15 Μαρ 2016, 15:28

Οτι επαναλαμβανεται η σειρα,επαναλαμβανεται.Κι απο τη στιγμη που δεν υπαρχει πλεον ουτε καν υποψια επιδιωξης γιατρειας ειναι λογικο το μοτιβο να ειναι επιβιωση/μαχες μεχρι εις τους αιωνες των αιωνων.Οσο για χθες...

Μου αρεσε που πλεον τα ορια ηθικης της ομαδας γινονται δυσδιακριτα.Σε ενα τοσο εφιαλτικο περιβαλλον ειναι αδυνατο να εισαι σταθερα στο λευκο,θα χρειαστει να παρεις αποφασεις που βρισκονται και στο γκριζο και φλερταρουν και με το μαυρο...ειναι πιο ρεαλιστικο ετσι.Πλεον καθαριζουν αβερτα χωρις τον παραμικρο δισταγμο χαχα
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Raphael » 20 Μαρ 2016, 16:15

Η σειρά επαναλαμβάνεται χωρίς ένα κεντρικό δυνατό στόρυ που να σε κρατάει σε αγωνία. Τι εννοώ; Βλέπετε κάπου να πηγαίνει η σειρά; Γιατί εγώ βλέπω πως απλά θα σφάζουν μέχρι να σιχαθούμε. Απλά αυτοί είναι οι σούπερ ντούπερ καλοί που σκοτώνουν όποιον βρουν και όλοι οι άλλοι πάντα ένα λάθος θα κάνουν και θα τους ελευθερώσουν ενώ θα μπορούσαν να τους πυροβολήσουν επί τόπου και να τελειώσει η σειρά.
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 04 Απρ 2016, 20:28

Πωωωω ρε παιδιά τι ήταν αυτό;;;Αν και το ήξερα λόγο του κόμικ..Παρα ήταν δυνατό χτύπημα τώρα κατάλαβα γιατί δήλωσε ο Νορμαν Ρίντους ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόλις τελειώσαν το επεισόδιο..
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB