Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 06:46

korko έγραψε:έχει να καψουρευτεί με την πρώην και να χωρίσουν και 2-3 φορές λέγοντας της ότι την προστατεύει έτσι...

ααχααχαχαχαχχααχ! καλά κλασσική αμερικανιά αυτό και δεν αποκλείεται να γίνει. Και θα βάλουν και άλλο επεισόδιο που θα είναι τσακωμένος με τον φίλο του για τη γκόμενα αλλά θα τον σώσει από θάνατο και θα συμφυλιωθούν κτλ. :D Πάντως αυτό με τους guest ήρωες μου αρέσει σαν ιδέα. Είναι ευχάριστη σειρά γενικώς. Εντάξει έχει κλισέ αλλά πάλι ποια αμερικάνικη σειρά ΔΕΝ έχει;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Ιαν 2013, 14:55

είναι λίγο διαφορετική από τις κλασσικές...καλά το πάνε πάντως...και οι ήρωες που θα εμφανιστούν είναι λίγο άγνωστοι οπότε θα έχει μυστήριο...όλο το θέμα είναι πως θα χειριστούν το νησί και αυτόν που τον εκπαίδευσε...αυτές νομίζω θα είναι οι πιο ενδιαφέροντες στιγμές...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 24 Ιαν 2013, 17:41

για του λογου το αληθες...
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Ιαν 2013, 18:04

akisbeat77 έγραψε:για του λογου το αληθες...

αυτά που λέγαμε πριν λίγο επιβεβαιώθηκαν....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 19:17

korko έγραψε:
akisbeat77 έγραψε:για του λογου το αληθες...

αυτά που λέγαμε πριν λίγο επιβεβαιώθηκαν....

Πω πω σορόπιααααα! Ααχαχαχαχαχαχ. Φτάνει φτάνει κολλήσαμε. Ε ναι και κλασσικά θα της αποκαλύψει ποιος είναι όπως οφείλει να κάνει κάθε ήρωας που σέβεται τον εαυτό του με την αγαπημένη του. (βλ. spiderman, batman, superman κτλ). Εντάξει αυτό λογικά είναι για να προσελκύσει και το γυναικείο κοινό με ερωτικά ειδύλια και άλλα τέτοια. Εμάς μας ενδιαφέρει η δράση που έχει αρκετή οπότε ΟΚ. Άλλωστε σε σειρές με επεισόδια 45 λεπτών και πάνω, είναι μερικές σκηνές που απλά είναι εκεί για να μεγαλώσει το επεισόδιο και εμείς θέλουμε να τις κάνουμε fast forward (εκτώς από το Game of Thrones φυσικά).
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό korko » 24 Ιαν 2013, 19:30

με αυτόν πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεμείνουν από ωραίες γυναίκες...παρέλαση κάνουν στην σειρά...
Άβαταρ μέλους
korko

poli kali sira

Δημοσίευσηαπό stavroslab » 24 Ιαν 2013, 20:59

perimenoume to epomeno ....!!!!
stavroslab

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 22:01

korko έγραψε:με αυτόν πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεμείνουν από ωραίες γυναίκες...παρέλαση κάνουν στην σειρά...

Ναι ρε συ μέχρι τωρα είναι πολύ promising σε αυτόν τον τομέα. Η πρώην και η αδερφή της πολύ καλές. Η αδερφή του επίσης μου αρέσει αρκετά. Η φίλη της πρώην του (η εγχρωμη) μια χαρά. Και γενικά έχω προσέξει στα party μερικές κομπάρσες καλά κομμάτια. Σε αυτό τον τομέα η σειρά είναι από τις δυνατότερες φέτος :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Ιαν 2013, 00:04

το πως τελείωσε το σημερινό επεισόδιο ήταν απλά τρομερό...θέλω να δω τι θα γίνει στο νησί επιτέλους γιατί μέχρι τώρα δεν βγάζω άκρη 100%...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 06:33

korko έγραψε:το πως τελείωσε το σημερινό επεισόδιο ήταν απλά τρομερό...θέλω να δω τι θα γίνει στο νησί επιτέλους γιατί μέχρι τώρα δεν βγάζω άκρη 100%...

Mόλις το είδα (εδώ είναι 04:30) και έμεινα με το στόμα ανοιχτό στο τέλος. Μιλάμε για κανένα νόημα. Πολύ καλό επεισόδιο και με cliff hanger που θυμίζει Lost. Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται καυτό.

Θέλω να δω γιατί όλο αυτό το θέατρο από τον Ιάπωνα με το να αιχμαλωτίζει ο ένας τον άλλο και γενικά δεν βγαίνει νόημα. Αν ήθελαν τον Oliver για λύτρα τον είχαν από την αρχή, προφανώς δεν τον θέλουν γι αυτό. Είναι μέρος της εκπαίδευσης του Oliver; Και στο τέλος να είναι όλο το σκηνικό στημένο από τον πατέρα του ωστε να γίνει ο Green Arrow και να σφάξει όλη τη λίστα; Λίγο τραβηγμένο. Ο Ιάπωνας ειναι συγχρόνως αυτός που κυνηγάνε στο νησί και μέλος της ομάδας του αρχηγού εκεί πέρα;Γιατί όλο αυτό το κηνυγητό; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB