The Big Bang Theory

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό john666 » 25 Ιαν 2013, 15:17

ΚΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ είχατε δίκιο...πολύ καλή σειρά και ο PetrifieD είχε δίκιο...όντως είμαι σε καποιες απο αυτές τις κατηγορίες π ανέφερες και όντως επειδή είδα κάποια επεισόδια απο τα πρώτα με κάτι φίλους μου..περισσότερα καταλάβαινα εγώ παρά αυτοί και έχω σκοπό να την συνεχίσω κ όλας την σειρά.:)

Πολύ καλή σειρά και το χιούμορ της σειράς εντάξει δεν είναι το ίδιο με friends ...παρόμοιο μέχρι ενός σημείου όμως ίσως και να το έλεγα :)
Άβαταρ μέλους
john666

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Ιαν 2013, 15:24

@PetrifieD- Συμφωνω, το ζουμι της εκπομπης ειναι αλλου και νομιζω οτι καθενας μπορει να γελασει και να ευχαριστηθει τη σειρα. Μην το φοβαστε αν δεν ειστε nerds(αν και για να βρεθηκατε σε αυτο το φορουμ, καποια στοιχεια τα χετε :p)!

Το επιβεβαιωνω κι εγω, που μονο στο gaming τους πιανω! Μολις προσφατα ειδα και τα star wars γιατι ειναι σημειο αναφορας τοσο στη σειρα οσο και στην αμερικανικη κουλτουρα ε και δεν ηθελα να μαι απο την απ'εξω...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 16:59

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Συμφωνω, το ζουμι της εκπομπης ειναι αλλου και νομιζω οτι καθενας μπορει να γελασει και να ευχαριστηθει τη σειρα. Μην το φοβαστε αν δεν ειστε nerds(αν και για να βρεθηκατε σε αυτο το φορουμ, καποια στοιχεια τα χετε :p)!

Το επιβεβαιωνω κι εγω, που μονο στο gaming τους πιανω! Μολις προσφατα ειδα και τα star wars γιατι ειναι σημειο αναφορας τοσο στη σειρα οσο και στην αμερικανικη κουλτουρα ε και δεν ηθελα να μαι απο την απ'εξω...

Ε ναι εγώ μόνο star trek δεν έχω δεί αλλά ξέρω μερικά βασικά οπότε πιάνω μερικά αστεία από εκεί. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα τα πιάνω. Στο τελευταίο επεισόδιο με τα κόμικ δηλαδή τη συγκεκριμένη συζήτηση για το ποιος μπορεί να πιάσει το σφυρί του Thor και ποιος όχι την έχω κάνει και εγώ και γι αυτό γέλασα αρκετά. Και γι αυτό επέμενα πως αυτό το σημείο των Avengers ήταν λάθος. O Hulk μπορεί να το σηκώσει το σφυρί, άντε! :P

Kαλά έκανες και είδες star wars γιατί εκτώς από το ότι είναι πολύ ωραίες ταινίες και ωραία ιστορία και φιλοσοφία, αναφέρεται και σε πάρα πολλές Αμερικάνικες σειρές και ταινίες. Τώρα θα μπορείς να καταλαβαίνεις περισσότερα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 05 Φεβ 2013, 13:06

Μόλις τελείωσα την 3 σαιζόν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φοβερή σειρά με μπόλικο χιούμορ ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 11 Φεβ 2013, 16:35

Mojo-Jojo έγραψε:Μόλις τελείωσα την 3 σαιζόν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φοβερή σειρά με μπόλικο χιούμορ ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Μεχρι και την τριτη σεζον η σειρα ειναι φοβερη αλλα απο εκει και περα,αποψη μου ειναι πως πεφτει λιγο εως και αρκετα.Οχι φυσικα πως δεν αξιζει η δεν βγαζει γελιο,απλα χανει λιγο.Αλλα η προσφατη σεζον εχει αρχισει να περνει τα πανω της.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 19 Φεβ 2013, 00:27

Πολύ αστείο το καινούριο επεισόδιο του Αγίου Βαλεντίνου!! :) Ζωγράφιζε ο Sheldon!! :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Φεβ 2013, 14:17

Όποιος δεν έχει δει ακόμα το σημερινό επεισόδιο να το κάνει αμέσως!!! Ο Sheldon δίνει ρέστα!! Απίστευτο επεισόδιο!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Spahar » 22 Φεβ 2013, 14:37

SirLvr έγραψε:Όποιος δεν έχει δει ακόμα το σημερινό επεισόδιο να το κάνει αμέσως!!! Ο Sheldon δίνει ρέστα!! Απίστευτο επεισόδιο!!! :lol:

Δεν με βλέπω να ξεκινάω διάβασμα σήμερα με τα "διαλείμματα", πάω να το κατεβάσω... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Φεβ 2013, 14:51

Spahar έγραψε:
SirLvr έγραψε:Όποιος δεν έχει δει ακόμα το σημερινό επεισόδιο να το κάνει αμέσως!!! Ο Sheldon δίνει ρέστα!! Απίστευτο επεισόδιο!!! :lol:

Δεν με βλέπω να ξεκινάω διάβασμα σήμερα με τα "διαλείμματα", πάω να το κατεβάσω... :twisted: :twisted:

Χαχαχα... Δεν πειράζει.. Εσύ να είσαι καλά!! :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Spahar » 22 Φεβ 2013, 15:58

SirLvr έγραψε:
Spahar έγραψε:

Χαχαχα... Δεν πειράζει.. Εσύ να είσαι καλά!! :lol:

Το είδα, ήταν καλό. Εκτός του Sheldon και ο Ραζ έδωσε ρέστα.
Άβαταρ μέλους
Spahar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB