- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lost
altrig2004 έγραψε:Όχι βέβαια... Το Fringe είναι απόλυτα δεμένο και καλογραμμένο. Η συνοχή των επεισοδίων είναι αυτό που με είχε ξετρελλάνει σε αυτή τη σειρά. Πώς όλα κάπου έδεναν και κατέληγαν. Δε μιλώ για τον πέμπτο κύκλο που απλά τράβηξαν από τα μαλλιά μια ιστορία για να βγάλουν σε 13 επεισόδια πλοκή τριών επεισοδίων.
άσχετο με το Lost απλά επειδή αναφέρθηκε
Θα συμφωνήσω ότι εντος της κάθε season στο fringe υπήρχε μια συνοχή των επεισοδίων. Και αυτό που με ξετρέλανε ήταν πως ήταν καλυμένη με μια λεπτομέρεια που δικαιολογούσε κάποιες ενέργειες στο επόμενο. Π.χ επειδή βλεπώ τώρα την 2η σεζον - ο γουολτερ σε κάποιο επεισόδιο βάζει έναν πομπό στο λαιμό του για να μην χάνεται και στο επόμενο οι κακοι που τον απαγάγουν το αφαιρούν για να μην μπορει να εντοπιστεί....

Η ένσταση μου βρίσκεται μεταξύ των σεζον όπου χάνονται τα timelines- στο αντίστοιχο θέμα έχω κατάλληλο λινκ...

-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
ckastam έγραψε:altrig2004 έγραψε:Όχι βέβαια... Το Fringe είναι απόλυτα δεμένο και καλογραμμένο. Η συνοχή των επεισοδίων είναι αυτό που με είχε ξετρελλάνει σε αυτή τη σειρά. Πώς όλα κάπου έδεναν και κατέληγαν. Δε μιλώ για τον πέμπτο κύκλο που απλά τράβηξαν από τα μαλλιά μια ιστορία για να βγάλουν σε 13 επεισόδια πλοκή τριών επεισοδίων.
άσχετο με το Lost απλά επειδή αναφέρθηκε
Θα συμφωνήσω ότι εντος της κάθε season στο fringe υπήρχε μια συνοχή των επεισοδίων. Και αυτό που με ξετρέλανε ήταν πως ήταν καλυμένη με μια λεπτομέρεια που δικαιολογούσε κάποιες ενέργειες στο επόμενο. Π.χ επειδή βλεπώ τώρα την 2η σεζον - ο γουολτερ σε κάποιο επεισόδιο βάζει έναν πομπό στο λαιμό του για να μην χάνεται και στο επόμενο οι κακοι που τον απαγάγουν το αφαιρούν για να μην μπορει να εντοπιστεί....![]()
Η ένσταση μου βρίσκεται μεταξύ των σεζον όπου χάνονται τα timelines- στο αντίστοιχο θέμα έχω κατάλληλο λινκ...
Eκτος οτι ειναι τρομερη σειρα ενας λογος παραπανω για να την παρακολουθησεις ειναι και η Anna Torv. <3
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Ότι πήγαινε για 6 σεζόν είχε ανακοινωθεί ήδη από το τέλος της τρίτης, ίσως και πιο πριν. Ίσα ίσα που τελικά μάλιστα το τράβηξαν παραπάνω από όσο μπορούσαν και για αυτό έχασαν και τη μπάλα κάπου.
Προσωπικά με απογοήτευσε το τέλος. Δεν ξέρω αν ήταν όντως τόσο κακό αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Αν απλά έβλεπα τα επεισόδια μαζεμένα στο τέλος ίσως και να μην με πείραζε τόσο αλλά έχοντας δει 3,5 σεζόν σε πραγματικό χρόνο και έχοντας διαβάσει τόσες θεωρίες στο ενδιάμεσο, έφαγα χοντρό ξενέρωμα.
Προσωπικά με απογοήτευσε το τέλος. Δεν ξέρω αν ήταν όντως τόσο κακό αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Αν απλά έβλεπα τα επεισόδια μαζεμένα στο τέλος ίσως και να μην με πείραζε τόσο αλλά έχοντας δει 3,5 σεζόν σε πραγματικό χρόνο και έχοντας διαβάσει τόσες θεωρίες στο ενδιάμεσο, έφαγα χοντρό ξενέρωμα.
-
rikimaru - Δημοσιευσεις : 29
Φαινεται πως ημουν απο τα πολλα ατομα που καταλαβαν αυτο.
ΟΚ ημουν ακυρος με αυτο που εγραψα. Eγω εχασα την μπαλα με το τελος. Το θεμα ηταν οτι ειδαμε το πιο χαλια τελος. Εγω ξερω οτι timelines υπαρχουν μονο στο Fringe και οχι στο Lost.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης