Lost

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό fay82 » 05 Μαρ 2013, 16:57

θα μου εξηγήσει κάποιος
fay82

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό ckastam » 06 Μαρ 2013, 19:49

altrig2004 έγραψε:Όχι βέβαια... Το Fringe είναι απόλυτα δεμένο και καλογραμμένο. Η συνοχή των επεισοδίων είναι αυτό που με είχε ξετρελλάνει σε αυτή τη σειρά. Πώς όλα κάπου έδεναν και κατέληγαν. Δε μιλώ για τον πέμπτο κύκλο που απλά τράβηξαν από τα μαλλιά μια ιστορία για να βγάλουν σε 13 επεισόδια πλοκή τριών επεισοδίων.

άσχετο με το Lost απλά επειδή αναφέρθηκε
Θα συμφωνήσω ότι εντος της κάθε season στο fringe υπήρχε μια συνοχή των επεισοδίων. Και αυτό που με ξετρέλανε ήταν πως ήταν καλυμένη με μια λεπτομέρεια που δικαιολογούσε κάποιες ενέργειες στο επόμενο. Π.χ επειδή βλεπώ τώρα την 2η σεζον - ο γουολτερ σε κάποιο επεισόδιο βάζει έναν πομπό στο λαιμό του για να μην χάνεται και στο επόμενο οι κακοι που τον απαγάγουν το αφαιρούν για να μην μπορει να εντοπιστεί.... :idea:
Η ένσταση μου βρίσκεται μεταξύ των σεζον όπου χάνονται τα timelines- στο αντίστοιχο θέμα έχω κατάλληλο λινκ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 06 Μαρ 2013, 20:00

ckastam έγραψε:
altrig2004 έγραψε:Όχι βέβαια... Το Fringe είναι απόλυτα δεμένο και καλογραμμένο. Η συνοχή των επεισοδίων είναι αυτό που με είχε ξετρελλάνει σε αυτή τη σειρά. Πώς όλα κάπου έδεναν και κατέληγαν. Δε μιλώ για τον πέμπτο κύκλο που απλά τράβηξαν από τα μαλλιά μια ιστορία για να βγάλουν σε 13 επεισόδια πλοκή τριών επεισοδίων.

άσχετο με το Lost απλά επειδή αναφέρθηκε
Θα συμφωνήσω ότι εντος της κάθε season στο fringe υπήρχε μια συνοχή των επεισοδίων. Και αυτό που με ξετρέλανε ήταν πως ήταν καλυμένη με μια λεπτομέρεια που δικαιολογούσε κάποιες ενέργειες στο επόμενο. Π.χ επειδή βλεπώ τώρα την 2η σεζον - ο γουολτερ σε κάποιο επεισόδιο βάζει έναν πομπό στο λαιμό του για να μην χάνεται και στο επόμενο οι κακοι που τον απαγάγουν το αφαιρούν για να μην μπορει να εντοπιστεί.... :idea:
Η ένσταση μου βρίσκεται μεταξύ των σεζον όπου χάνονται τα timelines- στο αντίστοιχο θέμα έχω κατάλληλο λινκ... :mrgreen:

Eκτος οτι ειναι τρομερη σειρα ενας λογος παραπανω για να την παρακολουθησεις ειναι και η Anna Torv. <3
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό sheik » 18 Μαρ 2013, 23:39

Deathracer2009 έγραψε:
fay82 έγραψε:πάντως το τέλος πολύ μπέρδεμα βρε παιδιά εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα

Ηταν απλο.....

Οι χαρακτηρες ειχαν πεθανει με την πτωση του αεροπλανου....ξενερα.....

Ρε DeathRacer πας καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Οι χαρακτηρες ηταν ολοζωντανοι στο νησι. Οτι ειδαμε συνεβη και το εζησαν. Πεθαμενοι ηταν στο "εναλλακτικο" timeline της 6ης σαιζον. Οταν, καποια στιγμη πεθαναν ολοι(αλλοι πριν τον τζακ, αλλοι μετα), οι βασανισμενες ψυχες τους "εφτιαξαν" το εναλλακτικο συμπαν ωστε να βρεθουν, να θυμηθουν,να προχωρησουν...
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Μαρ 2013, 23:58

sheik έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:
fay82 έγραψε:πάντως το τέλος πολύ μπέρδεμα βρε παιδιά εγώ δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα

Ηταν απλο.....

Οι χαρακτηρες ηταν ολοζωντανοι στο νησι. Οτι ειδαμε συνεβη και το εζησαν. Πεθαμενοι ηταν στο "εναλλακτικο" timeline της 6ης σαιζον. Οταν, καποια στιγμη πεθαναν ολοι(αλλοι πριν τον τζακ, αλλοι μετα), οι βασανισμενες ψυχες τους "εφτιαξαν" το εναλλακτικο συμπαν ωστε να βρεθουν, να θυμηθουν,να προχωρησουν...

Όπως και να το δεις, πολύ χλιαρό τέλος για μία φοβερή κατά τα άλλα σειρά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό rikimaru » 19 Μαρ 2013, 00:29

Ότι πήγαινε για 6 σεζόν είχε ανακοινωθεί ήδη από το τέλος της τρίτης, ίσως και πιο πριν. Ίσα ίσα που τελικά μάλιστα το τράβηξαν παραπάνω από όσο μπορούσαν και για αυτό έχασαν και τη μπάλα κάπου.
Προσωπικά με απογοήτευσε το τέλος. Δεν ξέρω αν ήταν όντως τόσο κακό αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια. Αν απλά έβλεπα τα επεισόδια μαζεμένα στο τέλος ίσως και να μην με πείραζε τόσο αλλά έχοντας δει 3,5 σεζόν σε πραγματικό χρόνο και έχοντας διαβάσει τόσες θεωρίες στο ενδιάμεσο, έφαγα χοντρό ξενέρωμα.
Άβαταρ μέλους
rikimaru

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 19 Μαρ 2013, 09:57

sheik έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Ηταν απλο.....

Φαινεται πως ημουν απο τα πολλα ατομα που καταλαβαν αυτο.
ΟΚ ημουν ακυρος με αυτο που εγραψα. Eγω εχασα την μπαλα με το τελος. Το θεμα ηταν οτι ειδαμε το πιο χαλια τελος. Εγω ξερω οτι timelines υπαρχουν μονο στο Fringe και οχι στο Lost.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό sheik » 19 Μαρ 2013, 19:55

Καλα οκ timeline το ονομασα εγω, δεν ηταν timeline αλλα στην ουσια το Καθαρτηριο, το "συμπαν" που συγκεντρωθηκαν ωστε να λυτρωθουν και να προχωρησουν στο οτιδηποτε υπαρχει τεσπα μετα τον θανατο. Σαν συμβολισμος ηταν υπεροχος παντως.
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 27 Μαρ 2013, 15:09

Τρομερή σειρά , μέχρι και σήμερα μια από τις καλύτερες !!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό jofus » 02 Απρ 2013, 17:39

Από τα καλύτερα concepts για σειρά!
Στο τέλος όμως δεν το χειριστηκαν πολύ καλά κατά τη γνώμη μου..
Άβαταρ μέλους
jofus

Δημοσιευσεις : 28

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB