Το τελευταιο επεισοδιο ηταν το απολυτο...ΤΙΠΟΤΑ!Χωρις την παραμικρη εξελιξη,λες και παρακολουθουσες σαπουνοπερα και τα υπαρξιακα προβληματα τους.
Κι αλλες σειρες ειχαν πολλα επεισοδια οπως το prison break και το sons of anarchy αλλα το ενδιαφερον ηταν αμειωτο και η εξελιξη γεγονοτων και χαρακτηρων παντα παρουσα.Εδω πλεον γινεται προφανης η τεχνητη επιμηκυνση της σειρας με σκηνες που η μια ειναι πιο ανουσια απο την αλλη.
Μετα απο τοσες σεζον εννοειται πως δε γινεται να αφησω την σειρα αλλα θα ηταν ψεματα αν ελεγα πως εχω πια προσδοκιες.
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 15:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Walking Dead
Όλες οι σειρές έχουν και επεισόδια που δεν είναι πολύ καλά και δεν προχωράνε την εξέλιξη τους .. Το επεισόδιο το τελευταίο για εμένα μπορεί να μην ήταν καλό αλλά ήταν συμπαθητικό και δεν ήταν σε καμία περίπτωση βαρετό.. Έχω παρατηρήσει ότι η σειρά ξεκινάει καλά μετά το χάνει λίγο και από το 8ο επεισόδιο και μετά παίρνει μπρος και αυτό συμβαίνει από την 4η σεζόν οπότε περιμένω προσδοκίες ... 

-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
mysterious έγραψε:Το τελευταιο επεισοδιο ηταν το απολυτο...ΤΙΠΟΤΑ!Χωρις την παραμικρη εξελιξη,λες και παρακολουθουσες σαπουνοπερα και τα υπαρξιακα προβληματα τους.
Κι αλλες σειρες ειχαν πολλα επεισοδια οπως το prison break και το sons of anarchy αλλα το ενδιαφερον ηταν αμειωτο και η εξελιξη γεγονοτων και χαρακτηρων παντα παρουσα.Εδω πλεον γινεται προφανης η τεχνητη επιμηκυνση της σειρας με σκηνες που η μια ειναι πιο ανουσια απο την αλλη.
Μετα απο τοσες σεζον εννοειται πως δε γινεται να αφησω την σειρα αλλα θα ηταν ψεματα αν ελεγα πως εχω πια προσδοκιες.
Εντάξει το άλλο …? Όλες οι σειρές πάντως θέματος (Arrow.Flash,WDead ,black sales,agent of shield,The following,κτλ) θα σου περάσουν ένα μήνυμα ομοφυλοφιλίας ….
Και εντάξει δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή του, αλλά σε σειρές ακόμα και με zombie .. θα πρέπει να έχει μελό από 2 πρωταγωνίστριες η παράλληλα από άντρες μεταξύ τους είμαστε σοβαροί ?που κολλάνε αυτά!! συγγνώμη που γίνομαι επιθετικός αλλά η τάση να βλέπουν μικρά παιδιά δυο γυναίκες μαμάδες οι 2 μπαμπάδες και να περνάει ως φυσιολογικό με χαλάει πολύ, καλά οι ελληνικές σειρές έχουν γίνει χειρότερες και ξεφτιλίζοντας τον όρο ως απόλυτα προοδευτικές χωρίς να υπολογίζουν τίποτα ……. Εύχομαι να πατώσουν όλες !!
Θεωρώ ποιο τίμια την σειρά το Looking όπου ασχολείτο με τέτοια θεματολογία παρά τον πλάγιο τρόπο που μας πασάρουν ….
Ξέφυγα λίγο…

http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τελευταία επεξεργασία από Morfeus777 και 19 Νοέμ 2015, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό αλλά γενικά τα επεισόδια εμένα προσωπικά μου αρέσουν (παρόλο που δεν έχουν και μεγάλη εξέλιξη) και έχεις αγωνία γιατί πλέον κανείς δεν είναι ασφαλείς στο Walking Dead !! Τώρα 7,8 θα δούμε τα καλά .... Πάντως την θεωρώ αρκετά καλή Σεζόν και αναμένω τα καλύτερα που πιστεύω πλησιάζουν 

-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
o λογος που σταματησα να βλεπω αυτη τη σειρα ειναι ακριβως η εκνευριστικα αργη εξελιξη..... δε μπορω να τη δω αλλο
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Ναι τωρα οδευουμε προς mid season finale...ελπιζω να δουμε κάτι και στο 7ο και στο 8ο...γιατι συνηθως μας δειχνουν ενα cliffhunger στα τελευταια λεπτα και περιμενουμε μεχρι το φλεβαρη...
-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
συμφωνω απολυτος με αυτο που γραφεις πραγματι σε ολες τις σειρες ελεοςLIONHEART έγραψε:mysterious έγραψε:Το τελευταιο επεισοδιο ηταν το απολυτο...ΤΙΠΟΤΑ!Χωρις την παραμικρη εξελιξη,λες και παρακολουθουσες σαπουνοπερα και τα υπαρξιακα προβληματα τους.
Εντάξει το άλλο …? Όλες οι σειρές πάντως θέματος (Arrow.Flash,WDead ,black sales,agent of shield,The following,κτλ) θα σου περάσουν ένα μήνυμα ομοφυλοφιλίας ….
Και εντάξει δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή του, αλλά σε σειρές ακόμα και με zombie .. θα πρέπει να έχει μελό από 2 πρωταγωνίστριες η παράλληλα από άντρες μεταξύ τους είμαστε σοβαροί ?που κολλάνε αυτά!! συγγνώμη που γίνομαι επιθετικός αλλά η τάση να βλέπουν μικρά παιδιά δυο γυναίκες μαμάδες οι 2 μπαμπάδες και να περνάει ως φυσιολογικό με χαλάει πολύ, καλά οι ελληνικές σειρές έχουν γίνει χειρότερες και ξεφτιλίζοντας τον όρο ως απόλυτα προοδευτικές χωρίς να υπολογίζουν τίποτα ……. Εύχομαι να πατώσουν όλες !!
Θεωρώ ποιο τίμια την σειρά το Looking όπου ασχολείτο με τέτοια θεματολογία παρά τον πλάγιο τρόπο που μας πασάρουν ….
Ξέφυγα λίγο…

-
master - Δημοσιευσεις : 467
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης