The Walking Dead

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό jack124 » 20 Οκτ 2015, 14:24

Για 2ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό .. Φανταστείτε τι θα γίνει στα επόμενα !! Έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα και νιώθω ότι θα είναι η καλύτερη season .. Έχει φτάσει πλέον στο top ελπίζω να το διατηρήσει :D
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Οκτ 2015, 15:25

Το βασικο μου παραπονο απο την σειρα ειναι οτι δν εχει κυριο... objective ας πουμε.

Για τον ιο ξερουμε πολυ λιγα. Για το πως ξεκινησε και για το αν υπαρχει τροπος να σωθουν κλπ.

Φαινεται δλδ σα να περιμενουμε να πεθανουν ολοι για να τελειωσει η σειρα. Δεν μας εχουν δωσει ενα main quest.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 20 Οκτ 2015, 15:47

Είχε υποτίθεται σε κάποια φάση αλλά ήταν ψέμματα του Γιουτζιν για να τον προστατευουν..
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Οκτ 2015, 15:53

Drakedel έγραψε:
Είχε υποτίθεται σε κάποια φάση αλλά ήταν ψέμματα του Γιουτζιν για να τον προστατευουν..

Μη σπαμαρεις plz ρε μπρο. Και βαζε spoiler οταν ειναι να λες ενα. pff
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 20 Οκτ 2015, 16:35

Καλά θεωρείται spoiler κάτι που έχει γίνει 2 σεζόν πίσω "μπρό"?
Θα με τρελάνετε τελείως.Ενταξ δεν ξανασχολιάζω,για να μην μου λέτε περι spam
Συζητήστε μόνο οι εκλεκτοί μεταξύ σας.
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Οκτ 2015, 16:46

Οτιδήποτε αποκαλύπτει στοιχεία απο την πλοκή της σειράς, spoiler θεωρείται...Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια σεζόν είναι ο εκάστοτε αναγνώστης που διαβάζει το thread
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Οκτ 2015, 16:48

Drakedel έγραψε:Καλά θεωρείται spoiler κάτι που έχει γίνει 2 σεζόν πίσω "μπρό"?
Θα με τρελάνετε τελείως.Ενταξ δεν ξανασχολιάζω,για να μην μου λέτε περι spam
Συζητήστε μόνο οι εκλεκτοί μεταξύ σας.

LOL!!! Δν υπαρχουν "εκλεκτοι". Και αν υπαρχουν δεν θεωρω τον εαυτο μου εναν απο αυτους.

Απλα καλο θα ηταν οταν αποφασιζεις να σχολιασεις και δη να απαντησεις σε ενα προηγουμενο σχολιο αλλου χρηστη, να εχεις κατι ουσιαστικο να πεις. Και οχι απλα να γραφεις 10 λεξεις χωρις κανενα απολυτως λογο. Ειδικα στο forum. Ετσι ωστε να μπορεσει να διατηρηθει ενα επιπεδο συζητησης.

Μη τα παιρνετε τοσο προσωπικα ολα.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 20 Οκτ 2015, 16:54

Δεν τα παίρνω προσωπικά,απλά αναφέρθηκα σε κάτι που είπες το οποίο δεν ίσχυε.'Εχει γίνει ήδη αυτό στη σειρά.Εντάξ δεν γράφω κάτι χωρίς λόγο,μην προσπαθείς να απαξιώσεις έτσι τα λεγόμενα μου.
Καλή συνέχεια και πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Οκτ 2015, 19:12

Θα συμφωνησω με τον GooDShiveR πως δεν υπαρχει ενας στοχος περα απο την αυτονοητη επιβιωση.Ετσι ειναι φυσικο να περιμενουμε πολλες σεζον ακομα στη σειρα οπως αφηνουν να εννοηθει και να υπαρχουν επεισοδια χωρις να γινεται ουσιαστικα τιποτα.Το χθεσινο οντως ηταν δυνατο επεισοδιο.
Ουτε ηξερα ποιοι ειναι αυτοι οι wolves,δεν το περιμενα το ντου απο ανθρωπους!Εστω και λαλημενους :-P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό jack124 » 20 Οκτ 2015, 21:20

Μέσα από έρευνα που έκανα σε κάποια site κατάλαβα ότι πλέον η παραγωγή δεν έχει στόχο ούτε θα έχει στο μέλλον (λογικά) να βρει θεραπεία για τον ιό .. Η σειρά θέλει να δείξει την επιβίωση , τις καταστάσεις , τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να επιβιώσει κ.λ.π ... Προς το παρόν τουλάχιστον μην περιμένουμε κάτι που έχει σχέση με θεραπείες
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB